Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i meni je javila sinoc oko pola 1 samo da je sve oki i da je pisuljica...ali vam nisam stigla prenijeti jer sam vec bila zahrkala
Evo i ovdje nasoj dragoj Selmi CESTITAM od srcaaaa...i sve najbolje njoj,njenoj djecici i muzicu sto se moze pozeljeti-zelim...
Ostale drage moje kako ste mi vi?
Mene jutros nekad oko 3 stomak poceo boliti pravooooo ( ali zato sto nisam imala stolicu dugo a jako je tvrda bila )...ali vjerujte da sam se na tren zapitala je li to razlog sto me boli jer mi je nekako u pocetku cudna bol bila koja mi je udarala u ledja...ali kad sam nekako nakon sat i vise provedenog u wc-u uspjela malo da se razrahatim (jedva) prestalo je...
Animagical kod mene zvuka nestane na 20:50 pokusala sam preko raznih playera da pustim ali ne ide
Nego ko nam je slijedeci? Jelena??? pa onda???
da skinula sam i ja ona filmic (mlijecna staza) mada imam uspjesno iskustvo iza sebe (uspjesno dojenje) i kod mene ton nestane oko 20 minuta a pokrecem preko BS pleyera
E babilon velike su sanse da mi zajedno odemo s ove teme,tebi predvidjaju od 12. a meni bebica malo sitnija,tako ne nadaj se da ces me ispratiti . U koju bolnicu planiras. Ja sam se poslije loseg iskustva u Opcoj definitivno odlucila za Jezero :) Debele sta se bunite .. Meni bas to simpaticno...Muz me stalno zove debela i ne smeta mi. A vi biste tikvenicu,ustipke,kolace,sladolede pa da vas zovu mrsave.. Ne moze No-NO
Cicban, tek procitah ovo sto si napisala :D ja se jos dvoumim ali kontam u Vojnu cisto jer imam 'stelu' kod doktorice, pa cu vidjeti, ali nista nije sigurno... Zaomi je da si imala lose iskustvo u Vojnoj, ja cim takvo sto cujem odmah se predomisljam... Nemoj majke ti da ja prije tebe odem, ja se vec navikla na cinjenicu da ces ti prije mene >)))) nemoj mi remetiti plan :)))
zenice...da vas pitam...kad budete prale odjecu za bebu ( ili ako ste to vec uradile ) jeste li koristile omeksivac...i ako jeste-koji...i koji deterdzent?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.7.2011 10:02:41
Gift
IZVORNA PORUKA: Semica
Sensia
zenice...da vas pitam...kad budete prale odjecu za bebu ( ili ako ste to vec uradile ) jeste li koristile omeksivac...i ako jeste-koji...i koji deterdzent?
i ja da dodam na kojoj temper. perete bebinju odjecu?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.7.2011 10:04:16
gerberka
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
Cure, mustuluk! Selma nam se porodila! Djevojcica je
Evo sad mi je javila
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.7.2011 10:04:55
Anoniman
Ja danas u sest na kontrolu
Semice ja koristim za bijelo ariel complet 7, a za sareno persil tečni, nekad sensitiv, nekad ono za sareno, a nekad i NILU ua masinsko pranje. Sa anom sam stavljala Lenor sensitiv omeksivac prvi put kad sam prala gardarobu, a posle koji kupim, onaj koji i nama stavljam, a sad sam bebi stavila isto neki Lenor, nemam pojma koji je.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.7.2011 10:06:43
Semica
Gift kod mene na masini ima program namijenjen za pranje odjece za bebu koji sam automatski namjesti temp i dodatno ispiranje...ali nisam jos ni jednom prala tako da ne znam na koju temp je namjesten...(mada ja to mogu promijeniti)...mislim da pamucno,bijelo treba na 90 a sareno na 60...hmmm...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.7.2011 10:09:29
Semica
uh jelena draga sta ti nabroja...ja inace za sebe i mm koristim TIDE, ( mada smo uzeli sad BONUX da probamo)...a omeksivac LENOR-bilo koji...a sada uzeli ORNEL i nije los..onako njezan je..mada ne znam za bebu...kontam da je navikavam od pocetka da joj je odjeca oprana onim cim perem i svoju...da joj nece naskoditi???
iii daaa...SRETNO na kontroli...javi nam se sto prije
< Poruku je uredio Semica -- 30.7.2011 10:10:03 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.7.2011 10:11:50
Anoniman
Semice moje misljenje je ako je osjetljiva beba bice osjetljiva i na ariel i na tide i na bonux, takodje i na lenor i na ornel. Sve to isto dodje. Ja perem i nase i djecije prasak u prahu za bijelo, a tecni za sareno jer koliko toliko onda sacuvam boje sarenoj gardarobici.