|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  899 900 [901] 902 903   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.7.2011 0:34:19   
malena27 RR
Cure, mustuluk! Selma nam se porodila! Djevojcica je user posted image user posted image

Evo sad mi je javila user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 22501
30.7.2011 0:38:23   
animagical
cestitke selmauser posted image user posted image user posted image user posted image cujicauser posted image user posted image user posted image je li na cr? kad se prije javi zena, svaka joj cast... dobro je vec dosla sebiuser posted image user posted image malena-otvaraj temu

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 22502
30.7.2011 0:47:47   
Skvo RR
cestitke od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ja evo sve mislim na nju...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 22503
30.7.2011 1:40:16   
malena27 RR
ne znam detalje, samo je kratko napisala da se porodila i da je djevojcica.... nadam se da je sve ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 22504
30.7.2011 1:55:22   
animagical
je li iko uspio pokrenuti audio nakon 18minuta mlijecne staze??? ako da-kako??

Neposredna veza do poruke: 22505
30.7.2011 6:47:24   
Anoniman
Selma draga cestitke od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Animagical kod mene radi cijeli, KM player-om sam gledala ga

Neposredna veza do poruke: 22506
30.7.2011 8:20:25   
Ina86
Jutro zenice user posted image
Selma draga, iskrene cestitke na majenoj cujiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jelena ti si izgleda slijedeca user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22507
30.7.2011 8:29:28   
Semica
Jutro zenice...

i meni je javila sinoc oko pola 1 samo da je sve oki i da je pisuljica...ali vam nisam stigla prenijeti jer sam vec bila zahrkalauser posted image

Evo i ovdje nasoj dragoj Selmi CESTITAM od srcaaaa...i sve najbolje njoj,njenoj djecici i muzicu sto se moze pozeljeti-zelim...

Ostale drage moje kako ste mi vi?

Mene jutros nekad oko 3 stomak poceo boliti pravooooo ( ali zato sto nisam imala stolicu dugo a jako je tvrda bila )...ali vjerujte da sam se na tren zapitala je li to razlog sto me boli jer mi je nekako u pocetku cudna bol bila koja mi je udarala u ledja...ali kad sam nekako nakon sat i vise provedenog u wc-u uspjela malo da se razrahatim (jedva) prestalo je...user posted image

Animagical kod mene zvuka nestane na 20:50 user posted image pokusala sam preko raznih playera da pustim ali ne ideuser posted image

Nego ko nam je slijedeci? Jelena???user posted image user posted image user posted image pa onda???

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 22508
30.7.2011 8:36:33   
senka27
kako lijepa vijest u jutarnjim satima...odmah mi popravi dan...user posted image

user posted image user posted image user posted image Selma cestitke i bas mi je drago da su te vise rijesili neizvijesnosti cekanje je bas dosadno...user posted image  milki ,jubi i uzivajteuser posted image

da skinula sam i ja ona filmic (mlijecna staza) mada imam uspjesno iskustvo iza sebe (uspjesno dojenje) i kod mene ton nestane oko 20 minuta a pokrecem preko BS pleyerauser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22509
30.7.2011 8:47:27   
Semica
Zenice kako ste vi spavale? Ima li kod vas sta novo? ja ne mogu ociju da otvorim jos uvijek kako treba..

Aaaaa senka ja cu pokusati opet skinuti onaj film...nema mi druge...user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 22510
30.7.2011 8:58:12   
sanela.asja
Jutrooo i cestitke Selmi i ovdje bas me raznjezila na jutro uhhh jedva cekam da i ja uzmeme svoju mrvicu u ruke..user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22511
30.7.2011 9:20:11   
ciciban26
Selmaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Bas sam sretna zbog Selme,hjjjjoooj i ja sam se sva raznjezila user posted image user posted image
Zna li iko kako je prosla na porodu?

Jelo sad tebe pratimo i tebi odbrojavamo user posted image user posted image user posted image
Ostali teletsabisici user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 22512
30.7.2011 9:26:46   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Cure, mustuluk! Selma nam se porodila! Djevojcica je user posted image user posted image

Evo sad mi je javila user posted image user posted image user posted image user posted image

juhuuuuuuu cestitam od srca i zelim sve najbolje user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 22513
30.7.2011 9:50:00   
Sensia
user posted image Selmiiiiiiiiic eto tebi tvoje pisuljice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
E bas lijepa vijest jutros, nije moglo bolje!!!!!!

Nek je ziva i zdrava 100 godina svojoj mamiciuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22514
30.7.2011 9:51:09   
Sensia
hehehe evo i mene u sedmom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22515
30.7.2011 9:55:55   
babilon

IZVORNA PORUKA: ciciban26

IZVORNA PORUKA: babilon

Ciciban ti kad odes meni ce biti zlo ;))) ja misilm da sam poslije tebe odmah, kod mene termin 12.-19.10... pa kad bude ;)))) uh uh uh kad krenemo 10..9..8... ;))))

E babilon velike su sanse da mi zajedno odemo s ove teme,tebi predvidjaju od 12. a meni bebica malo sitnija,tako ne nadaj se da ces me ispratiti user posted image user posted image user posted image . U koju bolnicu planiras. Ja sam se poslije loseg iskustva u Opcoj definitivno odlucila za Jezero :)

Debele
sta se bunite user posted image user posted image user posted image user posted image .. Meni bas to simpaticno...Muz me stalno zove debela i ne smeta mi. A vi biste tikvenicu,ustipke,kolace,sladolede pa da vas zovu mrsave.. Ne moze No-NO user posted image user posted image user posted image user posted image

Cicban, tek procitah ovo sto si napisala :D ja se jos dvoumim ali kontam u Vojnu cisto jer imam 'stelu' kod doktorice, pa cu vidjeti, ali nista nije sigurno... Zaomi je da si imala lose iskustvo u Vojnoj, ja cim takvo sto cujem odmah se predomisljam...
Nemoj majke ti da ja prije tebe odem, ja se vec navikla na cinjenicu da ces ti prije mene >)))) nemoj mi remetiti plan :)))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 22516
30.7.2011 9:56:10   
Gift
SElma cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zelim ti brz oporavak, a majoj cujici sve najljepse i da sretno i bezbrizno raste..

ja sam se jutros bas pravo uspavala, nisam ja mislim cijelu noc, nezgodno mi spavat na ledima, a beba ne da drugacije, evo sva sam se ukocila...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22517
30.7.2011 9:59:52   
Semica
Sensia user posted image user posted image user posted image

zenice...da vas pitam...kad budete prale odjecu za bebu ( ili ako ste to vec uradile ) jeste li koristile omeksivac...i ako jeste-koji...i koji deterdzent?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 22518
30.7.2011 10:00:38   
Gift
Sensia cestitam na ulasku u 7-mi, ja cu odmah za tobomuser posted image user posted image user posted image

vidim jutros niko ne pristavlja, evo bujrumuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 22519
30.7.2011 10:02:41   
Gift

IZVORNA PORUKA: Semica

Sensia user posted image user posted image user posted image

zenice...da vas pitam...kad budete prale odjecu za bebu ( ili ako ste to vec uradile ) jeste li koristile omeksivac...i ako jeste-koji...i koji deterdzent?

i ja da dodam na kojoj temper. perete bebinju odjecu?

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22520
30.7.2011 10:04:16   
gerberka
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 22521
30.7.2011 10:04:55   
Anoniman
Ja danas u sest na kontrolu user posted image

Semice ja koristim za bijelo ariel complet 7, a za sareno persil tečni, nekad sensitiv, nekad ono za sareno, a nekad i NILU ua masinsko pranje. Sa anom sam stavljala Lenor sensitiv omeksivac prvi put kad sam prala gardarobu, a posle koji kupim, onaj koji i nama stavljam, a sad sam bebi stavila isto neki Lenor, nemam pojma koji je.

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 22522
30.7.2011 10:06:43   
Semica
Gift kod mene na masini ima program namijenjen za pranje odjece za bebu koji sam automatski namjesti temp i dodatno ispiranje...ali nisam jos ni jednom prala tako da ne znam na koju temp je namjesten...(mada ja to mogu promijeniti)...mislim da pamucno,bijelo treba na 90 a sareno na 60...hmmm...user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 22523
30.7.2011 10:09:29   
Semica
uh jelena draga sta ti nabroja...ja inace za sebe i mm koristim TIDE, ( mada smo uzeli sad BONUX da probamo)...a omeksivac LENOR-bilo koji...a sada uzeli ORNEL i nije los..onako njezan je..mada ne znam za bebu...kontam da je navikavam od pocetka da joj je odjeca oprana onim cim perem i svoju...da joj nece naskoditi???

iii daaa...SRETNO na kontroli...javi nam se sto prije user posted image user posted image

< Poruku je uredio Semica -- 30.7.2011 10:10:03 >

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22524
30.7.2011 10:11:50   
Anoniman
Semice moje misljenje je ako je osjetljiva beba bice osjetljiva i na ariel i na tide i na bonux, takodje i na lenor i na ornel. Sve to isto dodje. Ja perem i nase i djecije prasak u prahu za bijelo, a tecni za sareno jer koliko toliko onda sacuvam boje sarenoj gardarobici.

(odgovor članu Semica)
  Neposredna veza do poruke: 22525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  899 900 [901] 902 903   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  899 900 [901] 902 903   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *