Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
deveti je aBd prekosutra po ovom tickeru a po onoj nekakvoj tabeli vec poceo, neki dan,ali dzaba mu...nema od tog nista...kakvi keksovi i cuda...ja natecena, umorna, teska, nervozna, injekcijama se mucim svakodnevno, ne znam ni kako legnem u krevet od stomaka, a ne da...uh majko moja...da mi je roditi makar da ne idem svako pola sata u wc po cijelu noc
Pa ti i tm razbudi da ti "pomogne" da se naštimaš, možda on bolje zna kako ti odgovara
hipoglikemija mi je bila i na zadnjem nalazu zbog naglog pada secera
evo sta sam nasla:
U svojoj nutricionističkoj praksi Ankica Simić često sreće ljude koji godinama jedu velike količine slatkiša i to pravdaju potrebom. Ako naglo prekinu, a recimo godinama su jeli 200 ili 300 grama čokolade dnevno, zaista imaju sve simptome “apstitencijalne krize” zbog izrazite hipoglikemije. - Na žalost, ti ljudi nisu u stanju da se zadrže na malim količinama slatkiša. Zbog toga je za njih jedino rešenje da potpuno isključe proste šećere iz ishrane, jer dugotrajno unošenje tako velikih količina slatkiša može ozbiljno da ugrozi zdravlje i sigurno nije korisno – smatra naša sagovornica.
ja sam do sada svakodnevno jela DOSTA slatkisa a sad odjednom nista i onda se javlja ta hipoglikemija , vjerujte
MANTALO MI SE I DRHTALA
dijamant to smo jedino od slatkisa imali u kuci, cokoladne one male strudlice i mm kad je vidio kako drhtim natjerao me da pojedem
dijamant neka, neka uletices it i u deveti, ono kad si teska i sebi i okolini, uleticu ja na forum da te pitam jel ganjas muza po kuci uh...do toga mi je koliko i do penjanja uzbrdo npr
dijamant neka, neka uletices it i u deveti, ono kad si teska i sebi i okolini, uleticu ja na forum da te pitam jel ganjas muza po kuci uh...do toga mi je koliko i do penjanja uzbrdo npr
Pa moram malo... Poželjela sam se malo ismijati...Uvijek neka briga, neki strah od ovog- od onog, reko da vas malo razdrmam. Ovdje nam fali Malena, ja i ona se dobro "razumijemo"
A tako ti ga i dođe - ko penjanje uzbrdo (al me nasmija sa ovim)
Ko o cemu,trudnice o debljini. Ma bebice opusti se malo,ja sam na + 13 i cijeli dan slatkise jedem,ustvari jedem sve sto mi se jede.Nekad se malo pozelim da sam debela,onda me prodje i po starom.Meni 8 kg bas i nije puno,da sam ja dobila samo toliko niko sretniji od mene ne bi bio.
< Poruku je uredio DIJAMANT -- 7.8.2011 16:04:13 >
Žene, zna li neka ima li u Ze kupiti ovakvih ili drugih modela Chicco- vih kolica. Ili ako ima bar u Sa da mi koja kaže gdje bih mogla kupiti pa da maksuz dođem u Sa po njih?
cini mi se da sam vidjela ovakva u onom chiccu u merkatoru,ali nije bila ova boja
Žene, zna li neka ima li u Ze kupiti ovakvih ili drugih modela Chicco- vih kolica. Ili ako ima bar u Sa da mi koja kaže gdje bih mogla kupiti pa da maksuz dođem u Sa po njih?
U Ze nema 100%.U Sarajevu je bilo,vjerujem da ima i sada.I meni se ova svidjau,najradije bih uzela ovakva dvoja umjesto onih tenkova za blizance. Samo puno mi je to para,cijena im pko 1000 KM,mozda i vise.
da, ja kupila kengurka skoro kod njih mislim, onu nosiljku, klokanicu, kao se to vec zove ima i radnja u gradu, iza hotela evropa prema city pubu...samo po meni oni su poskupi... mislim da se moze uzeti i bez te korpe
Ja imam ova 3u1 Chicco samo drecavo zelena..sa tri tocka...korpa je nepotrebna skroz...i sada sam je izvadila samo da iznesem bebija iz bolnice...mozda ko rodi u ljeto..pa kada montira na kolica, da lagano seta..a meni bas u zimu nije koristila.....
bila sam danas u onoj novoj radnji na koreji, ADAX ima dva sprata...valjda su gore izlozene sobice, nisam se pela, ali dole ima dooosta krevetaca i kolica, i posteljina setova zajedno s ajorganima i jastucima...sjedalica, onih sitnijih stvari za bebe, flasice, nesto garderobe ovo vise za iznosenje tek iz bolnice, imaju i katalog iz kojeg se sve moze naruciti i sto nije izlozeno u radnji...ma meni se svidjelo pravo...cijene su solidne, ima jeftinjih stvari ali i jako skupih i sve izmedju
Drago mi je sto se otvorila radnja, makar ovako vise izbora imamo...