|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  996 997 [998] 999 1000   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.8.2011 0:52:32   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

skvo Boga ti sto ,mi ne rece da pregleda bradavice, kad nisam u zemlju propala...nisam se stvarno bila pripremila na to...user posted image tugo moja kako sam se bila zacrvenila

Ma ko ti je gledao bradaviceuser posted image ?

nas savjetnik za dojenje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , cuj savjetnik za dojenjeuser posted image ,da je savjetnica i nekako ali savjetnikuser posted image to mi je bas segauser posted image , malo mi je drago sto ga nemamuser posted image
ž

ma nas ginekologuser posted image   bio je tu i savjet o masazi medjice, ali nije trebalo nista pokazivati user posted image user posted image

a tu sam ja rasplela nadugo i nasiroko o maslinovom ulju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24926
14.8.2011 0:53:56   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: enči80

sporty....pitas...za jos jednu...daja_sa ti je prvi porod imala carski, sada ce na vaginalni.user posted image

Tačno,prati kako će ona proći pa ako ti se okrene beba možeš i ti.

Hvala vam nisam je upratila... Mislilm da je beba svo vrijeme okrenuta glavom, sto nije bio slucaj prvi put...

Njoj je prva curica bila na zadak..a sada joj je bebi namjestena glavicom..tako da ce na prirodni.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 24927
14.8.2011 0:54:41   
enči80
Jest vam šega taj 'savjetnik za dojenje'user posted image user posted image user posted image a veliš animagical normalneuser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24928
14.8.2011 0:55:08   
sporty mamaa
Znaci u slicnoj smo situaciji... Daja_ sa javi se kad procitas ovo svako iskustvo ce mi dobro doci... Ako se vec nije porodilauser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24929
14.8.2011 0:55:10   
zumbulcica

skvo Boga ti sto ,mi ne rece da pregleda bradavice, kad nisam u zemlju propala...nisam se stvarno bila pripremila na to...user posted image tugo moja kako sam se bila zacrvenila

nas savjetnik za dojenje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , cuj savjetnik za dojenjeuser posted image ,da je savjetnica i nekako ali savjetnikuser posted image to mi je bas segauser posted image , malo mi je drago sto ga nemamuser posted image
ž

ma nas ginekologuser posted image   bio je tu i savjet o masazi medjice, ali nije trebalo nista pokazivati user posted image user posted image

Ja rekoh vidi ti ovih nasih VIP trudnjaca imaju i savjetnika za dojenjeuser posted image ,ja sam vam malo naivna po prirodi,vjerujem sveuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24930
14.8.2011 0:55:27   
animagical

ž

a tu sam ja rasplela nadugo i nasiroko o maslinovom ulju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidi, vidi kakve su to stele?? meni je rekao bilo kojom kremom za tijelo

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24931
14.8.2011 0:56:13   
Skvo RR
a ja sam njemu rekla za maslinovo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24932
14.8.2011 0:56:48   
zumbulcica

ž

Sve se nema..a i savjetnika za masazu medjice imateuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24933
14.8.2011 0:56:59   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Znaci u slicnoj smo situaciji... Daja_ sa javi se kad procitas ovo svako iskustvo ce mi dobro doci... Ako se vec nije porodilauser posted image user posted image

Nije....kuckala je vecaras...user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 24934
14.8.2011 0:57:57   
sporty mamaa
Ja sam se masirala jonsons uljem, radila Kegelove vjezbe i - rodila na carskiuser posted image Koje li ironije, a bila sam bas spremna, sad nit se masiram nit vjezbam... Lazem, namazem se svako drugi dan onom kremom iz dm- a protiv strija, to mi je sve zasad...

Neposredna veza do poruke: 24935
14.8.2011 0:58:05   
animagical
joj suti...ma ludjeg ginekologa nema u graduuser posted image user posted image on meni uzme bris dok mm sjedi kraj meneuser posted image i sto je najcrnje svi normala pricamo, niko se ne ibretiuser posted image

vidite-savjetnik za sve, a kazu skup, kakvo skup, sta posla obavi...

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 24936
14.8.2011 1:00:11   
Skvo RR
Jos samo da rodi umjesto nas....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24937
14.8.2011 1:01:12   
sporty mamaa
Ja bi bez dileme isla kod tog vaseg ginekologa da sam u sa, cini mi se baz dobaruser posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 24938
14.8.2011 1:01:45   
animagical
ja placem od smijeha a kontrakcija me uhvati...uh jest mi prisjelo...evo ova je bila 40min nakon prosle...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24939
14.8.2011 1:03:54   
zumbulcica

ja placem od smijeha a kontrakcija me uhvati...uh jest mi prisjelo...evo ova je bila 40min nakon prosle...

user posted image hej zeno,mozda i krene nocasuser posted image .Nego zovi ti tog vaseg,, dr za sve,, nek te vozi u bolnicu,mozda mu je i to u opisu poslauser posted image

Neposredna veza do poruke: 24940
14.8.2011 1:04:19   
Skvo RR
Animagical...trk na tusiranje  i masiranje bradavica...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24941
14.8.2011 1:06:04   
animagical

user posted image hej zeno,mozda i krene nocasuser posted image .Nego zovi ti tog vaseg,, dr za sve,, nek te vozi u bolnicu,mozda mu je i to u opisu poslauser posted image

ma nemam sta u bolnici raditiuser posted image ...poradjati me nece, nisu pravilne ni blizu...  ako koja zna, a ima vas, jel normalno da se iza kontrakcije beba svaki put pobuni, pomakne, kao gura...da ga ne muci ovo stezanje??

Neposredna veza do poruke: 24942
14.8.2011 1:07:57   
Skvo RR
Ko to zna?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislis mi drugorotke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24943
14.8.2011 1:08:24   
animagical

Ko to zna?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislis mi drugorotke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24944
14.8.2011 1:09:14   
enči80

pa dauser posted image

Pojma nemamuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 24945
14.8.2011 1:09:33   
Skvo RR
mislim da ja manje znam sada nego prvi put......tj....sada znam da nista ne znam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24946
14.8.2011 1:10:29   
animagical
e jesi od pomoci...uh...moram opet u wc

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24947
14.8.2011 1:12:08   
zumbulcica

mislim da ja manje znam sada nego prvi put......tj....sada znam da nista ne znam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
mogu da zamislim kako ce biti sa trecim,cetvrtimuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24948
14.8.2011 1:17:22   
zumbulcica

e jesi od pomoci...uh...moram opet u wc

Eh,sta bih ja dala za tu tvoju stolicuuser posted image ,kod mene sve stoji,beba ne izlazi,stolica isto takouser posted image .garant je posebno fino tamo negde duboko u meniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24949
14.8.2011 1:19:56   
animagical
zumbuleuser posted image user posted image user posted image user posted image e pa stvarno...a ako ti ej ah na ovo cjelodnevno cucanje u wc, prepustam ti, evo ti,ja vise ne mogu da sjednem na guzu kako boli... odoh spavati, vise me iscrpilo vazdan... laku vam nocuser posted image i hajte poradjajte se, nije onaj spisak onako stavljen..red je reduser posted image

Neposredna veza do poruke: 24950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  996 997 [998] 999 1000   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  996 997 [998] 999 1000   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *