Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
skvo Boga ti sto ,mi ne rece da pregleda bradavice, kad nisam u zemlju propala...nisam se stvarno bila pripremila na to... tugo moja kako sam se bila zacrvenila
Ma ko ti je gledao bradavice ?
nas savjetnik za dojenje....
, cuj savjetnik za dojenje ,da je savjetnica i nekako ali savjetnik to mi je bas sega , malo mi je drago sto ga nemam
ž
ma nas ginekolog bio je tu i savjet o masazi medjice, ali nije trebalo nista pokazivati
a tu sam ja rasplela nadugo i nasiroko o maslinovom ulju....
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
skvo Boga ti sto ,mi ne rece da pregleda bradavice, kad nisam u zemlju propala...nisam se stvarno bila pripremila na to... tugo moja kako sam se bila zacrvenila
, cuj savjetnik za dojenje ,da je savjetnica i nekako ali savjetnik to mi je bas sega , malo mi je drago sto ga nemam
ž
ma nas ginekolog bio je tu i savjet o masazi medjice, ali nije trebalo nista pokazivati
Ja rekoh vidi ti ovih nasih VIP trudnjaca imaju i savjetnika za dojenje ,ja sam vam malo naivna po prirodi,vjerujem sve
ž
vidi, vidi kakve su to stele?? meni je rekao bilo kojom kremom za tijelo
ž
Sve se nema..a i savjetnika za masazu medjice imate
Ja sam se masirala jonsons uljem, radila Kegelove vjezbe i - rodila na carski Koje li ironije, a bila sam bas spremna, sad nit se masiram nit vjezbam... Lazem, namazem se svako drugi dan onom kremom iz dm- a protiv strija, to mi je sve zasad...
ja placem od smijeha a kontrakcija me uhvati...uh jest mi prisjelo...evo ova je bila 40min nakon prosle...
hej zeno,mozda i krene nocas .Nego zovi ti tog vaseg,, dr za sve,, nek te vozi u bolnicu,mozda mu je i to u opisu posla
ma nemam sta u bolnici raditi ...poradjati me nece, nisu pravilne ni blizu... ako koja zna, a ima vas, jel normalno da se iza kontrakcije beba svaki put pobuni, pomakne, kao gura...da ga ne muci ovo stezanje??
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
zumbule e pa stvarno...a ako ti ej ah na ovo cjelodnevno cucanje u wc, prepustam ti, evo ti,ja vise ne mogu da sjednem na guzu kako boli... odoh spavati, vise me iscrpilo vazdan... laku vam noc i hajte poradjajte se, nije onaj spisak onako stavljen..red je red