|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  998 999 [1000] 1001 1002   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.8.2011 13:30:25   
Silver
Ja se nadam da ova druga polovina trudnoce ide brze...user posted image user posted image user posted image

A rasirit cemo se mi po temi nebrini bebice...nema bebe koja je ostala u stomaku...aBd i njihove ce se roditi u ovo dva-tri dana user posted image

Auuu zene mi dodjosmo do 1000-te strane...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24976
14.8.2011 13:32:49   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

Ja se nadam da ova druga polovina trudnoce ide brze...user posted image user posted image user posted image

A rasirit cemo se mi po temi nebrini bebice...nema bebe koja je ostala u stomaku...aBd i njihove ce se roditi u ovo dva-tri dana user posted image

Auuu zene mi dodjosmo do 1000-te strane...

pa meni ide brze, valjda sto sam prva 4 mjeseca lezala pa zato...sad se i krecem, nesto raduckam i dan brze prodje hBuser posted image

a malo se i rasteretis pa i ne mislis, samo da kucka i to je to, a onako samo brojis dane,osluskujes tijelo itd.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 24977
14.8.2011 13:56:51   
Skvo RR
lalallaal..nabijate mi tremu.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego...ja sam se pupnula, napirlitala...sutra imam "The vaginalni pregled" i CTG...pa da vidimo sa naucne strane dokle sam.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24978
14.8.2011 13:57:49   
Skvo RR
I danas sam puna 37 sedmica...zvanicno usla u termin.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24979
14.8.2011 14:07:46   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

I danas sam puna 37 sedmica...zvanicno usla u termin.user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24980
14.8.2011 14:44:55   
sanelaceca
BEBICA11 hvala ti,a lazne pocinju u 36 sedmici meni je tako rekla moja dr.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24981
14.8.2011 14:59:57   
animagical
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

znate ono Djekna jos nije umrla, a kad ce ne znamo..eh pa Djekna jos nije rodila za sve koji su nekad pratili domace serije
user posted image user posted image user posted image user posted image Misureeeeee

ha đedo??user posted image user posted image user posted image

ljubi tu malu, vidis da je slatka komarci je bockajuuser posted image

mene su nekoliko puta sinoc proudile kontrakcije, pa sam ko zgazena...na nogama od pet...ali bas sam napunila i upalila masinu za sudje, jednu vesa, obrisala prasinu, zategla krevet, oprala kupatilo.... ooooo

skvo, jel to sutra rucni pregleduser posted image i meni istouser posted image ja cu se sredjivati veceras, imam neki poziv na iftar pa dok se vratimo...a mrsko mi...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 24982
14.8.2011 15:04:38   
Skvo RR
Jasta je.......vidis da sam uzbudjenja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A znaci i ti sutra ides????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sada mi lakse...mislit cu na tebe, dok me bude pregledao...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24983
14.8.2011 15:07:12   
animagical

mislit cu na tebe, dok me bude pregledao...user posted image user posted image user posted image user posted image

jao romantikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24984
14.8.2011 15:08:18   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

mislit cu na tebe, dok me bude pregledao...user posted image user posted image user posted image user posted image

jao romantikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24985
14.8.2011 15:13:57   
animagical
posto mi na onoj temi o depiliranju niste nista pomogle, moram sama opet deveratiuser posted image user posted image user posted image user posted image iako je moj probem sitan, snadjem se ja...a granicnik mi nije palo na pamet da ostavim, ne znam kuda ideuser posted image user posted image user posted image oplakah....

eh 1000 strana, vrijeme da se ko porodi-skvo, ima li zainteresovanih dok je ova jubilarna?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24986
14.8.2011 15:21:12   
palachinken
Ja došla da Đeknama pozelim srecu i brzo kutarisanje user posted image
A one koje su jos u potrazi za kolicima, od srca preporucam Brevi Grillo, najlaksa kolica (laksa i od Brevijevih kišobran kolica npr) koja sam mogla naci, 5.9kg, a malog gabarita, bas za vake k'o ja sto imaju malo auto, zive na vrhu zgrade i stalno su u pokretu. Mi smo se rodili kako smo ih kupili user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 24987
14.8.2011 15:23:19   
animagical
aaaa jel to vi idete u setnjeuser posted image user posted image majke ti, de me utjesi, ja nikome vise ne vjerujem, jel de ispuhace meni ovaj stomak kad rodim, nece ovo ovako ostati? 

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24988
14.8.2011 15:32:23   
palachinken
Nece skroz user posted image U prijevodu, neces bas prvi dan u one nekadasnje superuske farmerke, ali napokon ces ugledati gospođu, a da nije preko ogledala user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 24989
14.8.2011 15:37:29   
animagical
ma i ne pitam za prvi dan, vec za bilo koji danuser posted image user posted image user posted image aaa vidjecemo se opet, bas se pitam kakva je iza ovih guljenja naslijepo...

i mislis li ti slikati te tabane, da se divimouser posted image

Neposredna veza do poruke: 24990
14.8.2011 16:00:45   
Selminja
Đekne su jos uvijek na broju user posted image
Palacinka a gdje si kupila ta kolica? Ja sam vidjela nekad davno kad sam bila u Zenici, u onom tržnom Dzananovic mislim da se zove user posted image baby centar, pa da te pitam vrijedi li mi skvačiti do njeg ili ne? Ovdje u TZ spaćnih kolica nisam našla a da su ispod 300km. Jer i ja sam na visokom spratu i nemamo baš gepek karavana user posted image
Žene koje ste iz Tz gdje ima krevetica i kolica dobrih da se vidi?
Ah vreline odoh da se tušnem dok sam obrisla balkon u golu vodu se pretvorila.

Neposredna veza do poruke: 24991
14.8.2011 16:47:37   
palachinken
Selminja, jesam bas u toj prodavnici, KidiOz se zove, u trznom centru, ali to ti je ista radnja kao i ova na netu - www.bimaco.net  mislim da rade dostave i da su pouzdani. Imaju crvena, bež, svijetlo plava, a mi smo zadnja tamno plava uzeli.
user posted image
S tim da u radnji imas 5% popusta na kesh user posted image , nas su došla 254KM.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 14.8.2011 17:13:38 >

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 24992
14.8.2011 16:59:14   
Bebica11
hej zene mene da izvinete proljev sahvataouser posted image ,nije nesto puno al dosadno je a i zabrinjava meuser posted image

kaze mm moze biti vezano za ovu upalu misica, da sam se preforsiralauser posted image

Neposredna veza do poruke: 24993
14.8.2011 17:01:37   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja došla da Đeknama pozelim srecu i brzo kutarisanje user posted image
A one koje su jos u potrazi za kolicima, od srca preporucam Brevi Grillo, najlaksa kolica (laksa i od Brevijevih kišobran kolica npr) koja sam mogla naci, 5.9kg, a malog gabarita, bas za vake k'o ja sto imaju malo auto, zive na vrhu zgrade i stalno su u pokretu. Mi smo se rodili kako smo ih kupili user posted image

A one koje su jos u potrazi za kolicima, od srca preporucam Brevi Grillo, najlaksa kolica (laksa i od Brevijevih kišobran kolica npr) koja sam mogla naci, 5.9kg, a malog gabarita, bas za vake k'o ja sto imaju malo auto, zive na vrhu zgrade i stalno su u pokretu. Mi smo se rodili kako smo ih kupil

koliko kostaju? I mi smo onako visoko, doduse ima lift(al moze nekad otkazati), a i nemamo karavanuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24994
14.8.2011 17:10:22   
palachinken
Ova su 267km, a s tim popustom na keš su bila 254.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24995
14.8.2011 18:43:14   
Mamolina
Evo i mene , kao padobranac !!Pozdrav tudnjacama user posted image Na temu depilacije iskreno preporucujem depilacije voskom u kozmetickom , ja za 5 dana ulazim u 9mjs. i prije vise od mjesec dana sam radila depilaciju (povremeno popravljam na slijepo brijacem) , jer idem svake sedmice na vag. kontrole i rahatluk !!
Veliko mahanje user posted image

Neposredna veza do poruke: 24996
14.8.2011 18:55:00   
Gift
hi zene, da vam malo mahnem i ja...
danas mi je nesto pravo tezak dan, beba me pritisce sa svih strana, ne mogu nikako da se namjestim..do sad mi jos stomak nije smetao, a danas na koju god se stranu okrenem ne da mi disat, a boli me dole nisko...pa sam sva nerevozna ko cuko...
jel se ko porodio da sam fulala user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 24997
14.8.2011 20:03:02   
Sandrich
IZVORNA PORUKA: Bebica11

super za maleckog,imam i ja sad stomacic, kanim se vec neko vrijeme da postavim slikuuser posted image

ajdeeeeee stavi sliku bebice da vidim ponosni stomacic user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24998
14.8.2011 22:17:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sandrich

IZVORNA PORUKA: Bebica11

super za maleckog,imam i ja sad stomacic, kanim se vec neko vrijeme da postavim slikuuser posted image

ajdeeeeee stavi sliku bebice da vidim ponosni stomacic user posted image

postavljeno, slikano u zurbi pred polazak na iftar pa cu postaviti bolju za koji dan kad mm bude raspolozen da slika aBduser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 24999
14.8.2011 22:20:34   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

hi zene, da vam malo mahnem i ja...
danas mi je nesto pravo tezak dan, beba me pritisce sa svih strana, ne mogu nikako da se namjestim..do sad mi jos stomak nije smetao, a danas na koju god se stranu okrenem ne da mi disat, a boli me dole nisko...pa sam sva nerevozna ko cuko...
jel se ko porodio da sam fulala user posted image user posted image

nije se jos niko porodiouser posted image

ja sutra idem kod sveki pa cu biti par dana i bicu rjedje na RR,bice mi pravo neobicnouser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 25000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  998 999 [1000] 1001 1002   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  998 999 [1000] 1001 1002   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *