Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
zumbule e pa stvarno...a ako ti ej ah na ovo cjelodnevno cucanje u wc, prepustam ti, evo ti,ja vise ne mogu da sjednem na guzu kako boli... odoh spavati, vise me iscrpilo vazdan... laku vam noc i hajte poradjajte se, nije onaj spisak onako stavljen..red je red
Laku noc i fine snove ,odoh i ja. Bolje i da cucis na wc solji a da imas za sta,nego vako ko ja ni za sta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 10:42:04
pahuljica_25
Uhhh da li je moguće nema nikoga na forumu Ja sam se probudila umorna,sinoć sam se posvađala sa mm (a inače se skoro nikada ne svađamo) i to me potreslo tako da sam veći dio večeri plakala,kasnije smo oboje uvidjeli kako je to bila glupost i sitnica i naravno izgladili smo situaciju a ja kao i sve trudnice jedva sam se smirila i prestala plakati E poslije sam postala svjesna koliko to možda štetno utiče na mog i onda mi je bilo još gore.Drage moje recite mi da li se i vama dešavaju ovakve situacije,mislim da li plačete i da li sam ja mogla sinoć naškoditi svom bebiju????
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 10:55:59
Bebica11
Pahuljice ja nemam nekontrolisane ispade placa,jedino sam osjetljivija pa lakse mogu zaplakati ali ako nemam "okidaca" ni ne placem . Plakala sam dosta kad sam bila lose i imala kontrakcije pa kad su me doktori prolazili, u bolnici. A zadnji put sam zaplakala kad sam muzu skrsila laptop koji mu je bio poklon i onda mi krivo bilo al sreca on to zna praviti i napravio je al je on mene smirivao da ne placem radi bebe....al kad krene plac onda se tesko zaustavljam dok se ne isplacem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 10:58:24
animagical
dobro jutro zene ja sam budna od 5 pahuljo draga, hormoni...jesi trudna ili nisi...a nisi bebi naskodila, ne brini bez veze sve smo mi u nekom momentu takve....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 11:09:03
pahuljica_25
Hvala vam drage moje,ma ovaj forum zlata vrijedi Amimagical uskoro ćeš ti s Božijom pomoći držati svog bebija u naručju,samo njemu je izgleda lijepo u maminom pupi pa mu se ne žuri
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 11:12:25
animagical
e ako je njemu lijepo kod mene u pupi, onda i nije neka zahtjevna beba mogu misliti jesi se nasekirala oko placa, hehe sve smo iste... sta je ovo nema zumbulcice? da nije ona rodila sinoc od smijeha? ako se ne javi, ima da joj otvorim temu za cestitanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 11:14:38
Bebica11
Zene ja kako sam pocela hodati, hodala juce 1h preko dana,isla do dzamije i u kupovinu s mm,spremila iftar muzu i sinoc odem na teraviju i evo upala me spucala i bas me bole misici na nogama, ne daj Boze da sam jos koji mjesec lezala...ovo je strasno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 11:22:33
pahuljica_25
Ehhh mi žene pune smo nekakvih emocija,baš smo nježniji i osjetljiviji spol A Bebice dobro ti uspiješ i do džamije,meni je strašno žao što nemogu na teraviju,jer i kući klanjam sjedeći nemogu se saviti od stomaka,a baš bih voljela osjetiti pravu čar Ramazanske noći i tervije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 11:24:58
Bebica11
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25
Ehhh mi žene pune smo nekakvih emocija,baš smo nježniji i osjetljiviji spol A Bebice dobro ti uspiješ i do džamije,meni je strašno žao što nemogu na teraviju,jer i kući klanjam sjedeći nemogu se saviti od stomaka,a baš bih voljela osjetiti pravu čar Ramazanske noći i tervije
Pa i ja klanjam sjedeci, i to 8 rekata jer kuci teze ide kad si sam, a i samo jaciju da klanjas u dzematu imas nagradu kao da si pola noci klanjala. Tako da ja odem bar radi jacije i nagrade. Sacekam da nane se posafaju i onda ostane jedno 10-tak stolicica viska i ja sebi uzmem jednu i tako sjedeci klanjam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 11:25:37
animagical
ja ne mogu nikako da klanjam pogotovo sjedeci...nema zive sile sageti me bilo kako i ovako mi stomak sjedi u krilu i to kad sam naslonjena....ako se malo nagnem naprijed, kao da uzmem nesto sa stola, noge su max rasirene a stomo izmedju....uh...odoh dorucak praviti sebi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 11:48:12
sanela.asja
znate ono Djekna jos nije umrla, a kad ce ne znamo..eh pa Djekna jos nije rodila za sve koji su nekad pratili domace serije
Misureeeeee bas tu seriju trazila po netu nigdje je nema Ja nikako nisam dobro kasljem,kisem,slinim ,krsta me bole,bubrezi neznam ni sama bil otisla doktoru porodicnom da mi da sta pijem jos mi i Asja prehladjena i ujeo je komarac ispod ok pa joj sve oteklo Ja sam Katastroffaaaaaaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 12:12:25
zumbulcica
Pozdrav zene ,evo da javim da se nisam porodila .odoh na jezero da vidim sta ce biti. javim vam se ako se ne porodim a ako se ne javim...otvarajte temu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 13:18:03
Bebica11
animagical ja sam jedno vrijeme i lezeci klanjala a u bolnici i spajala namaze, ima tu olaksica dosta tako da uvijek insan moze
hvala na cestitkama kao sto sensia kaze svaki dan je dobitak aBd
sanelaceca lazne kontrakcije su ti grcevi slicni menstrualnim,malo jaci koji se javljaju u predjelu stomaka,ali ne traju dugo,nisu pravilni, i ako namjestanjem popustaju, ili tusiranjem(tako sam ja jednom clanak procitala o tome) dok su prave kontrakcije one koje krecu od krsta i sire se prema stomaku, i koje se ne mogu otkloniti namjestanjem ili tusiranjem i sl.
mene samo zanima kad mogu poceti ove lazne??? da se ne prepadnem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 13:26:26
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Silver
Zenice moje...da se pohvalim...ja sinoc dobro prodjoh sa gostima...jesu bili do pola 1 ali je bilo fino!
A narocito da se pohvalim...danas smo usli u 20-tu sedmicu moj mali lavic se vrti..stomo se primjeti...stavicu slike kasnije...
Animagical...rekoh li ja tebi jucer da se ti hairli ides poradjati i ti i Skvo..cemu je vakat tome je i vrijeme
jest nek se porode vise da se mi rasirimo na temi o simptomima iz 2.tromjesjecja
ovako ko na iglama, mislim na njih i kad mi je ugasen laptop i cim otvorim oci JESU LI SE PORODILE , isto kao da se ja poradjam, covjek se srodi na ovoj RR
super za maleckog,imam i ja sad stomacic, kanim se vec neko vrijeme da postavim sliku