|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  999 1000 [1001] 1002 1003   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.8.2011 22:25:59   
Bebica11
Uh ja sam veceras pretjerala, pozvao nas moj otac na iftar u turski restoran i ja "zaboravila" da sam na dijetiuser posted image , svega sam pomalo i sad disati ne mogu, i ovo dijete nema mjesta da se vrtiuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25001
14.8.2011 22:37:44   
animagical
holauser posted image ja s iftara... hocu malo da odmorim,pa na friziranje i kupanje... nestrpljivo cekam sutrasnji pregled!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25002
14.8.2011 22:49:50   
Sonja
samo da vas sve pozdravim punoooo
mi smo ok
sutra nam je uzv i jedva cekam abd sve bude dobro
tibo raste i bebara me bukvalno ubi bas se vrtiuser posted image ja se osjecam super

sutra javim sta je bilouser posted image

vidim sve ste jos 2u1user posted image

meni je danas 24 pune sedmiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uh vrijeme bas letiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25003
14.8.2011 23:30:52   
zumbulcica
Samo da vam mahnem i pozelim fine snove.
Ja jos 2u1, vidim i ostale ,,kandidatkinje,, u istom pakovanjuuser posted image .
Sretno svim curama na pregledima sutra,sretno i meniuser posted image
Jepo pajkiteuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 25004
14.8.2011 23:33:39   
malena27 RR
cure samo da vam se javim kratko i zahvalim na cestitkama! mi smo danas izasli kuci, dobro smo, moramo malo cesce dojiti jer je beba pozutila malkice, uglavnom sad sam mrtva umorna, pa cim budem imala malo vise vremena i manje posjeta kuci, javim se! nadam se tokom ove sedmice!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 25005
14.8.2011 23:39:46   
animagical
malena, ljubi misa maloguser posted image i oporavi se brzouser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 25006
14.8.2011 23:57:13   
enči80
Malenauser posted image user posted image ljubi nam hašima maloga user posted image

Još sam 3u1,no commentuser posted image
Rekoh samo da javim da se ne sekirateuser posted image

Laku noćuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25007
15.8.2011 7:19:39   
Silver
opet ja jutarnju
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo sam uletila da se pozdravim...polazim danas na posao pa me nekakva rtrema spucala...pozelite mi srecu...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 25008
15.8.2011 7:51:19   
ciciban26
Heeej,heeeej debelindje evo mene ko me se jos sjeca user posted image user posted image user posted image
Jutro vam,i da znate da sam pozelila mahalati s vama user posted image user posted image user posted image ..
Vidim sve ste jos 2u1 osim Jele..
Jelo
, mila, nisam ranije imala priliku da ti cestitam..Zelim malom princu dug i sretan zivot,da uziva sa svojom porodicom i slusa stariju seku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale kako ste,bujate li? Ja se od mame nisam vratila deblja 2 kg kao prosli put,ovaj put sam pokvarila stomak i muci me povracanje jos uvijek user posted image user posted image steta domacih tikvenica user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25009
15.8.2011 8:00:36   
mea29
Ollla trudnice...na brzinu sam preletila ovih par stranica i skontala da se niko od "terminusa" nije porodiouser posted image user posted image user posted image ...ali malena se javila i bas mi je drago...jedva cekam malo detaljniji izvjestaj...kako li  je Jela...to nisam upratila...

kod mene danas punih 29 sedmica...u 30-tu gazim.....idu mi i idu tridesete...ohohohohoho..ko bi rekao...

ja ok, bebi mrda, i ja cu ove sedmice konacno na pregled....ovo je 6-sedmica od posljednjeg pregleda...ne smijem ni da mislim na to odmah me panika uhvati...

za vikend standardno, krpa, deterdžent, krpa,arf, krpa, steleks...usisivac...i tako u krug...samo me pegla zaobisla ali zato me ceka danassssssss...nisam nigde hodala...nisam nesto bila u elementu ni za skitnju ni za odmor...zato me sada bole ruke i noge a ne smijem nikome reci jer me ionako ruze sto radim kao magarac ali sta cu takav mi horoskopski znak user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25010
15.8.2011 8:31:24   
ciciban26
Uh vidi ti male i ona u tridesete zagazila user posted image user posted image user posted image ..E stvarno lete te famozne tridesete user posted image user posted image user posted image user posted image ( ja kao iskusna to znam user posted image user posted image user posted image )
Mislim da ti je krajnje vrijeme da krenes na vjezbice..Pusti se krpe,detrdzenta i usisivaca

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25011
15.8.2011 8:37:23   
Sensia
Ola zenice iz prve smjene user posted image

Ja sam user posted image  neispavana danima, a jutros kad je mob zvonio da idem na posao mislila sam da cu ga kroz prozor izbaciti. vidi se da ulazim u finish

Vidim da se niko nije porodio dok sam bila na selu i brala kupine user posted image user posted image user posted image user posted image , cicibanka se vratila, Mea opet nije pristavila sikterusu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi danas u 29.-toj jos malo i eto i nama 30.-tih

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 25012
15.8.2011 8:44:31   
mea29
aaaaaa ja vise ne pristavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image ...em ne mogu stici od ovih ranoranilaca, em kad pristavim nigdje nikoga na temi cijeli dan...tako da pijem ovu sto je silver pristavila...sto je sigurno, sigurno je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25013
15.8.2011 8:49:09   
mea29
sto sam se natrpala od jutros...tri kiflice, cokoladno mlijeko i bananu...cini mi se da cu se udaviti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25014
15.8.2011 9:01:48   
Sensia
hihihihihihhi i ja sam se najela jutros, mama mi sinoc spakovala tikvenice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma hajde za dorucak je pozitivno da covjek fino jede....

Cicibanko, kod tebe to bas usitnilo user posted image  ima li treme zeno? Jesi li kupila krevetac i kolica?

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25015
15.8.2011 9:02:36   
palachinken

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

cure samo da vam se javim kratko i zahvalim na cestitkama! mi smo danas izasli kuci, dobro smo, moramo malo cesce dojiti jer je beba pozutila malkice, uglavnom sad sam mrtva umorna, pa cim budem imala malo vise vremena i manje posjeta kuci, javim se! nadam se tokom ove sedmice!

Izbit ćete vi to zutilo sikom, nista se ne sikiraj! I nemoj mu davati glukozu ni caj ili stosta, a vjerovatno ce biti raznih savjeta. Sika i samo sika, pa makar svak sat :) Cuvaj se i ljubi malisana!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 25016
15.8.2011 9:21:02   
Mamolina
Jutro zenice ,ja uletila da sama ne pijem kahvu izgleda zakasnila !!Mi danas sluzbeno ulazimo u 35-tu sedmicu user posted image user posted image user posted image
Sretno danas na kontrolama  ko ide !!!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 25017
15.8.2011 9:29:37   
DIJAMANT
Jutro ženice!
Evo i mene, živa sam!

Joj jesam se jučer nasikirala i isplakala i sva sam nikakva..... Ja jučer išla na izlet van grada i kad smo došli, odmah u šetnju....i ja se na kamenjaru prostrem koliko sam duga i široka user posted image user posted image user posted image Toliko sam tresnula da sam trenerku na koljenima poderala i sva koljena zgulila, krvi do članaka. Bila sam u šoku pola sata, plakala i govorila da se hoće beba malo mrdnuti. I tek nakon sat se počeo mrdati. Sad ne znam da li da idem dr., beba se mrda fino user posted image Mislim da nisam stomakom dodirnula kamenjar,a li sam ga suzbila. Sinoć sam imala nešto kao dvije kontrakcije i malo mi je bilo loše od silnog straha, pa sam po slatku navalila da dođem sebi.

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 25018
15.8.2011 9:33:16   
DIJAMANT
Tek sad vidim da me "sticker" prebacio u 7. mj.

Malena user posted image user posted image user posted image

Silver - poslaću ti recept za kiflice na pp.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 25019
15.8.2011 9:41:53   
drznica
Jutrooo
Evo ja uz Nes tipkam sa posla...i ne radi mi se bas danas, nakon nedjelje slobodneuser posted image Nisam isla juce na jezero iz razloga sto me bilo strah da gdje ne padnem, posto je plaza malo cudna i bas moras bit pazljiv. Sad vidim DIJAMATU se to bas desilo...zao mi je, ako nisi udarila stomak sve je ok, a ako mislis da jesi odi na pregled.
Cuvajte se drage...malo smo seprtljaste sa ovim pupamauser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 25020
15.8.2011 9:43:47   
Mamolina
DIJAMANT,nema potrebe da se sekiras , moj dr.kaze da se beba u bilo kojem pogledu povrijedila odreagovalo bi bolovima i ja sam pala u 30.sedmici u kadi i hvala bogu sve je dobro , koliko sam shvatila tebe stomak ne boli !!

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 25021
15.8.2011 9:47:26   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Sensia

Cicibanko, kod tebe to bas usitnilo user posted image  ima li treme zeno? Jesi li kupila krevetac i kolica?

Joj nista ja nisam kupila,sve govorim naredne sedmice i tako ta naredna dodje i prodje a ja nista user posted image user posted image user posted image Ove cu sedmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. Neozbiljna mama user posted image
A kako koji dan prolazi,meni sve ljepse i ljepse,stvarno jedva cekam da vidim moju bebacu i nagovaram je da bar 10 dana ranije "izleti"user posted image
Jesi ti kupila kolica i odlucila koji ces krevetac?

Dijamant
cestitke na 7. mjesecu user posted image user posted image user posted image a nemoj se sekirati za bebicu,zasticena jeona u stomi..Bitno da se javlja mamici svojoj

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25022
15.8.2011 9:50:22   
DIJAMANT
Ne boli me "unutra"....Bole me "ligamenti"...Ne znam kako drugačije da to opišem.......Jesam imala kao dvije - tri kontrakcije jučer, ali ne znam je li to od silnog straha.  ABd valjda nije ništa.

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 25023
15.8.2011 10:03:14   
Sensia
Dijamant, i ja mislim da je bebi dobro zasticena u stomaku, jedino ako osjetis nesto neobicno otidji za svaki slucaj na pregled nista te ne kosta..... da ne razmisljas....
Jesmo vala trapave, ja ujutro kad ustanes do wc-a imam jedno 3-4 stoka i ne fulim nijedan, ramena su mi modra....

Cicibanko, ja sam kupila nekih sitnica, a kolica i krevetic nisam jos, ali smo se za kolica odlucili-chicco
Za krevetac mislim da cu drveni ipak. trebala bih se bi jos ogrtac neki fin naci i tako, nista specilajno al eto ko fol pomalo ....

jesi ti kupila one tetra pelene? i gdje su najpovoljnije?

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 25024
15.8.2011 10:07:15   
DIJAMANT
Ženice, hvala vam na podršci... Zlatne ste!

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  999 1000 [1001] 1002 1003   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  999 1000 [1001] 1002 1003   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *