Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 14:59:57
animagical
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
znate ono Djekna jos nije umrla, a kad ce ne znamo..eh pa Djekna jos nije rodila za sve koji su nekad pratili domace serije
Misureeeeee
ha đedo??
ljubi tu malu, vidis da je slatka komarci je bockaju
mene su nekoliko puta sinoc proudile kontrakcije, pa sam ko zgazena...na nogama od pet...ali bas sam napunila i upalila masinu za sudje, jednu vesa, obrisala prasinu, zategla krevet, oprala kupatilo.... ooooo
skvo, jel to sutra rucni pregled i meni isto ja cu se sredjivati veceras, imam neki poziv na iftar pa dok se vratimo...a mrsko mi...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 15:13:57
animagical
posto mi na onoj temi o depiliranju niste nista pomogle, moram sama opet deverati iako je moj probem sitan, snadjem se ja...a granicnik mi nije palo na pamet da ostavim, ne znam kuda ide oplakah....
eh 1000 strana, vrijeme da se ko porodi-skvo, ima li zainteresovanih dok je ova jubilarna?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 15:21:12
palachinken
Ja došla da Đeknama pozelim srecu i brzo kutarisanje A one koje su jos u potrazi za kolicima, od srca preporucam Brevi Grillo, najlaksa kolica (laksa i od Brevijevih kišobran kolica npr) koja sam mogla naci, 5.9kg, a malog gabarita, bas za vake k'o ja sto imaju malo auto, zive na vrhu zgrade i stalno su u pokretu. Mi smo se rodili kako smo ih kupili
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 16:00:45
Selminja
Đekne su jos uvijek na broju Palacinka a gdje si kupila ta kolica? Ja sam vidjela nekad davno kad sam bila u Zenici, u onom tržnom Dzananovic mislim da se zove baby centar, pa da te pitam vrijedi li mi skvačiti do njeg ili ne? Ovdje u TZ spaćnih kolica nisam našla a da su ispod 300km. Jer i ja sam na visokom spratu i nemamo baš gepek karavana Žene koje ste iz Tz gdje ima krevetica i kolica dobrih da se vidi? Ah vreline odoh da se tušnem dok sam obrisla balkon u golu vodu se pretvorila.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 16:47:37
palachinken
Selminja, jesam bas u toj prodavnici, KidiOz se zove, u trznom centru, ali to ti je ista radnja kao i ova na netu - www.bimaco.net mislim da rade dostave i da su pouzdani. Imaju crvena, bež, svijetlo plava, a mi smo zadnja tamno plava uzeli. S tim da u radnji imas 5% popusta na kesh , nas su došla 254KM.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 14.8.2011 17:13:38 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 17:01:37
Bebica11
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja došla da Đeknama pozelim srecu i brzo kutarisanje A one koje su jos u potrazi za kolicima, od srca preporucam Brevi Grillo, najlaksa kolica (laksa i od Brevijevih kišobran kolica npr) koja sam mogla naci, 5.9kg, a malog gabarita, bas za vake k'o ja sto imaju malo auto, zive na vrhu zgrade i stalno su u pokretu. Mi smo se rodili kako smo ih kupili
A one koje su jos u potrazi za kolicima, od srca preporucam Brevi Grillo, najlaksa kolica (laksa i od Brevijevih kišobran kolica npr) koja sam mogla naci, 5.9kg, a malog gabarita, bas za vake k'o ja sto imaju malo auto, zive na vrhu zgrade i stalno su u pokretu. Mi smo se rodili kako smo ih kupil
koliko kostaju? I mi smo onako visoko, doduse ima lift(al moze nekad otkazati), a i nemamo karavan
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 18:43:14
Mamolina
Evo i mene , kao padobranac !!Pozdrav tudnjacama Na temu depilacije iskreno preporucujem depilacije voskom u kozmetickom , ja za 5 dana ulazim u 9mjs. i prije vise od mjesec dana sam radila depilaciju (povremeno popravljam na slijepo brijacem) , jer idem svake sedmice na vag. kontrole i rahatluk !! Veliko mahanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 18:55:00
Gift
hi zene, da vam malo mahnem i ja... danas mi je nesto pravo tezak dan, beba me pritisce sa svih strana, ne mogu nikako da se namjestim..do sad mi jos stomak nije smetao, a danas na koju god se stranu okrenem ne da mi disat, a boli me dole nisko...pa sam sva nerevozna ko cuko... jel se ko porodio da sam fulala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.8.2011 22:20:34
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Gift
hi zene, da vam malo mahnem i ja... danas mi je nesto pravo tezak dan, beba me pritisce sa svih strana, ne mogu nikako da se namjestim..do sad mi jos stomak nije smetao, a danas na koju god se stranu okrenem ne da mi disat, a boli me dole nisko...pa sam sva nerevozna ko cuko... jel se ko porodio da sam fulala
nije se jos niko porodio
ja sutra idem kod sveki pa cu biti par dana i bicu rjedje na RR,bice mi pravo neobicno