|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?

Glasaj i ostavi komentar

Duda.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Samo prvih par mjeseci.
Do 5. mjeseca.
Do 1. godine.
Do 2. godine.
Do 3. godine ili više.
Nikad ga nije imao.

Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

Facebook
amaniamanic

Ima te li profil na facebooku..i sta uopste milite o facebooku...I koliko mislite da trebate javno iznositi slike,,svoja kretanja izivot na fcb..kao sto to vecina ljudi radi:):):):)

da imam fcb profil (81%)

ne nemam fcb profil (19%)


Broj svih glasova: 108
Komentari:

teacher75, 28.5.2010
mm i ja imamo zajednicki profil mada ga uglavnom ja koristim. prava sam ovisnica o fb i mislim da je koristan zbog stalnog kontakta za prijateljima sirom svijeta ali treba biti pazljiv, jer ima dosta zloupotrebe...


teacher75, 28.5.2010
mm i ja imamo zajednicki profil mada ga uglavnom ja koristim. prava sam ovisnica o fb i mislim da je koristan zbog stalnog kontakta za prijateljima sirom svijeta ali treba biti pazljiv, jer ima dosta zloupotrebe...


vila_7, 28.5.2010
imam i koristan mi je i za zabavu i za ostajanje u kontaktu s ljudima izvan nase drzave. A sto se privatnosti tice, stavljam samo slike za koje mi je svejedno i da ih citav svijet vidi!


frenkoza, 29.5.2010
imam profil na fb-u, odrzavam kontakt s rajom iz skole, faxa, onihma koji su vani.... pratim sta se kod koga desava... za privatnost i slike potpisujem helenu....


acudesa, 29.5.2010
ja jedina na forumu nemam profila :)))) jaš uvijek sam nezainteresovana


Hannica, 29.5.2010
Imam profil na fb,preko face-a kontaktiram s familijom i prijateljima koji su daleko od mene,a tu spadaju svi moji prijatelji i familija.daleko sam od svog rodnog grada.Sto se tice slika mogu da ih vide samo prijatelji,a ja biram koga cu dodati.Nemam 1000 prijatelja kao nek.


moja barbika, 30.5.2010
acudesa nisi sama nemam ni ja profil na fb,ja vise volim msn


Nana84, 31.5.2010
imam profil ali slike ne stavljam nego ga koristim da se cujem sa rodbinom u inostranstvu.


milenium, 1.6.2010
imam fb,nažalost,al razmišljam da se osjavom.nemam 1000 prijatelja kao što netko reče,al ono sitno što imam smo baš baš dobri! a gadi mi se kad vidim kako je nekome fb postao život:''danas idem u šetnju'',''upravo sam popila kavu'',''idem večeras u grad''...itd.mislim... još napiši''upravo sam ustala sa wc šolje''! jadno da ne može jadnije.


milenium, 1.6.2010
*osjavom-odjavim! :)))))))))))


Hanady RR, 1.6.2010
imam profil, stavljam slike, pišem komentare, pozdravljam raju, nekada pišem o događajima bitnim al većinom pišem stihove koji mi na um padnu...ne vidim u tome ama baš ništa loše :)))



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Duda.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *