|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Glasaj i ostavi komentar

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Manje od 1 godine.
1-2 godine.
2-3 godine.
3-4 godine.
4-5 godine.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

Privatne skole
salmy

Cesto se pise na tu temu oko privatnih skola... Jeste li za to da vase djete ide u privatnu(osnovnu) skolu? Da ili Ne ..bez obrazlozenja....strasno me zanima....

DA (60%)

NE (36%)

ostalo (5%)


Broj svih glasova: 416
Komentari:

salmy, 24.2.2015
NE


Lady26, 24.2.2015
Ne!


veeseelaa, 24.2.2015
DA!


Medić*, 24.2.2015
Razmisljamo jos : ))


MicoTico, 24.2.2015
ja moram obrazložiti:))) Kliknula sam DA jer mislim da bih dijete upisala rado , ako imam mogućnosti, u šklou gdje bi mogla steći što kvalitetnije znanje. Ne mora to biti nužno privatna, kao i ni državna.


AAvalon, 24.2.2015
Da, kad bih mislila da su privatne osnovne nesto bolje za buducnost od drzavnih, ali ne mislim. Mislim da je sasvim svejedno u koju osnovnu skolu dijete ide, ja bih radije da na fakultet ode na neki u inostranstvu, mislim da je to bitnije za buducnost.


anoniman, 24.2.2015
Potpisujem Micu iako sam kliknula NE!


vila_7, 25.2.2015
Potpisujem MicoTico , i ja sam kliknula DA , jer kad gledam koliko se i šta uči po "običnim državnim" dodje mi da plačem . Doduše, to ne mora biti nužno privatna .... Ja bih voljela npr.poslati dijete u katolicki skolski centar jer tu se bas gleda znanje i disciplina.


ladyblue RR, 25.2.2015
osnovna škola-Ne. mislim da nema potrebe.


Hanady RR, 25.2.2015
ja vam moram reći da anketa nije validan...naime jedno lice može glasati više puta. Naravano povod da to provjerim je reultat, toliki broj glasanja, tako mali broj komentara koji neodgovaraju uće rezultatu. Uglavnom, svako svoje zna pa i ja svoje ali anketa alidna nije ima grešku pri mogućnosti glasanja..pa da postavljačica zna :)


bejbibi, 25.2.2015
DA!!


Medić*, 25.2.2015
Sasvim je nebitan ovdje rezultat. Mnogo valjanije je obrazloziti zasto da a zasto ne.Salmy to ne trazi. Poenta je idjeti otprilike kako stoje stvari i kojih ima vise da ili ne. Meni je draze cuti obrazlozenja.


salmy, 25.2.2015
ipak mislim da je pola pola...ali vecina zena je dala glas a nije pisala..hmm...imam osjecaj da bi vecina upisala djecu da nije toliko skupa...barem ovdje na forumu u komentarima i raspravama...misljenja su podjeljena...ja i mm smo bas o tome razgovarali...ponama je bezveze ulagati u osnovno obr....svakako imamo u planu aBd ako bude zdravlja i sigurnosti ulagati u dalje skolovanje....imace svoju ustedjevinu pa neka izvoli...jer je u ovoj Drzavi sve od danas do sutra..ko zna gdje ga sudbina moze odvesti...aBd :)


salmana, 26.2.2015
DA! Mi smo u privatnoj skoli jer bismo svejedno placali produzeni boravak za dijete do kraja radnog dana, Ovako dijete u skoli provede to vrijeme nakon nastave, imaju razne sadrzaje, vrijeme za odmor, igru, izlazak u dvoriste, sekcije. Mali je kolektiv, svi se znaju I djeca I profesori funkcionisu kao familija, na raspolaganju nam je medicinska sestra svaki dan, pedijatrica dolazi jednom sedmicno, djeca imaju 2 kuhana kvalitetna obroka, uzinu, organizovane skole skijanja, plivanja, jahanja...divno!


Medić*, 26.2.2015
Salmana o kojoj je privatnoj rijec ?


irenaSA, 26.2.2015
I mene zanima...


mimi_2in1, 28.2.2015
ja ne bih, jer mislim da nema svrhe...dijete koje hoce da uci ucit ce i u drzavnoj, sa djetetom se mora raditi i kod kuce, svo znanje ne moze dobiti u skoli...evo primjer moje bliske osobe, u privatnoj skoli je bila vanredni ucenik, pohvale, profesori su nas uvjeravali da je vcanserijsko dijete i ucenik itd..a sada se doslovno pati u gimnaziji..sto da se uklopi sto da pohvata gradivo. to ne mora naravno da bude pravilo, ali hocu da kazem da privatne ne nude nuzno vise znanja i bolju pripremljenost. mnogooo bitnji je kasnije fakultet..o tome bi se dalo raspravljati. :)


Berna2, 28.2.2015
Ne treba pretjerivati ni u čemu


škorpija, 1.3.2015
S obzirom da se u sarajvskom kantonu polaze eksterna matura i da su ti rezultati osnovni kriterij za uois u srednju, a pitanja su ista za sve skole, smatram da je nebitno jem privatna ili javna, bitno je samo hoće li dijete da uči ili ne.


škorpija, 1.3.2015
I da moje licno mišljenje, subjektivno i nevalidno bez namjere da uvrijedim bilo kogs je da su privatne osnovno škole PRESERAVANJE da prostite


teacher75, 2.3.2015
Privatne skole uglavnom nude neke bolje uslove, veca su "sminka" al vise rada i discipline se stice u drzavnim skolama, samim tim i kvaltetnije znanje. Ja sam za drzavne skole, ne zelim da dijete odvajam od drugara iz komsiluka, novac treba cuvati za studiranje vani



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *