|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Avon - 10 godina uspješnog poslovanja u BiH

Uredništvo Ringeraja.ba, 24.5.2013
Vodeća svjetska kozmetička kompanija AVON slavi jubilarnu desetu godinu od osnivanja u našoj zemlji.
Ključne riječi:

image
/11


http://www.dodaj.rs/f/j/Bd/2sQhEd2v/2013-05-24-5.jpgSarajevo, 08. 05. 2013. – Avon, kompanija za žene i jedna od vodećih svjetskih kozmetičkih kompanija u direktnoj prodaji, ove godine obilježava 10 godina od početka poslovanja u Bosni i Hercegovini. Od 2003. godine Avon na tržištu BiH ženama nudi visokokvalitetne proizvode po povoljnim cijenama, te pruža mogućnost dodatnog prihoda kako bi ostvarile ekonomsku nezavisnost i poboljšale svoje živote.  

Riječ je o kompaniji s bogatim nasljeđem i tradicijom, temeljenoj na čvrstim vrijednostima i viziji koja vodi Avon od osnivanja u SAD-u prije 127 godina. Avon Bosna i Hercegovina nalazi se u jednoj od najuspješnijih regija u Europi, zajedno sa Mađarskom, Hrvatskom i Slovenijom. 2007. godine Avon BiH je dobila nagradu kao zemlja s najvećim rastom aktivnih Članova Kluba „2007 CEE ACTIVE STAFF GROWTH AWARD“. Posebni Avon karavan, kao najveći medijski event, 2005. je godine povezao čitavu BiH sa sakupljenih 25.000 poljubaca. Uspjeh je nastavljen i zadnjih godinu dana kada se ostvaruju pozitivni i unutar timova do sada i najbolji rezultati.

 

 

 

http://www.dodaj.rs/f/15/fy/3SLHEkQ2/2013-05-24.jpg„U toku prvih deset godina poslovanja u BiH, pokazali smo da smo najjača kompanija direktne prodaje kozmetike, te jedna od vodećih kozmetičkih kompanija, sa visokim 3. mjestom u prodaji make up-a i parfema u BiH. Razdoblje rasta Avona posmatram kao zajedničko iskustvo, neprestani rast i razvoj i nas kao  pojedinaca, ali i kompanije. Iako se kompanija svakim danom širi, naše temeljne vrijednosti ostaju iste. Ono na šta smo posebno fokusirani, svih ovih godina, je stalno poboljšanje naših proizvoda, usluga i modela direktne prodaje kako bismo na najbolji način zadovoljili potrebe žena kako na globalnom, tako i na tržištu BiH. Veoma sam zadovoljan postignutim uspjesima Avon BiH tima i istinski se zahvaljujem svima. Siguran sam da će se naši uspjesi nastaviti i u budućnosti i veselim se zajedničkoj saradnji i novim izazovima“, rekao je Mustafa Halilović, Viši voditelj prodaje za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju povodom ove značajne proslave.  


Kao jednu od tajni uspjeha u Avonu ističu važnost poznavanja potreba korisnika i Članova Kluba i stalno unaprijeđenje odnosa s njima. Tokom svake kampanje, koja traje po 3 sedmice, Avon lansira nove proizvode i nudi neodoljive ponude, a godišnje izdaje 17 brošura. Avon istinski vjeruje kako su ljudi najveće bogatstvo kompanije. Prihvaća različitost zaposlenika te osigurava priliku za razvoj i napredak svakom zaposleniku te ih nagrađuje u skladu s tim.


http://www.dodaj.rs/f/21/Qx/14ew9NVm/2013-05-24-4.jpg „Ponosan sam na Avonovu dugu tradiciju predanosti ženama koja uključuje  društveno odgovorne projekte, ali i na naš rad direktne prodaje koji svakoj ženi u BiH nudi mogućnost finansijske nezavisnosti. U svakom slučaju, iza nas je tek prvih 10 izazovnih i uzbudljivih godina tokom kojih je Avon BiH ostao kompanija vjerna globalnim principima, a istovremeno prilagođena lokalnim posebnostima. Želim zahvaliti kolegama i partnerima, svima nam čestitati prvih 10 godina Avona u BiH i znam da je pred nama još puno izazova i uspjeha koje ćemo zajednički ostvariti“, riječi su Damira Harmandića, Voditelja prodaje za Bosnu i Hercegovinu.


http://www.dodaj.rs/f/35/H/3tY7vkkZ/2013-05-24-3.jpg

 

Avonu je 10. rođendan čestitala i dugogodišnja voditeljica Zone 003 Hana Fejzić:  „Avon je kompanija koja mi je omogućila da učim, sanjam i svakodnevno stičem nova iskustva. Želim da iskoristim priliku i da zahvalim Avonu što omogućava svojim saradnicama, liderima, ženama sticanje samopouzdanja kako u poslu, tako i u privatnom životu. Čestitam svim Članovima Kluba i korisnicima prvih 10. uspješnih godina poslovanja.„

http://www.dodaj.rs/f/2U/I1/4eikrOfD/2013-05-24-1.jpg

 

 

 

U povodu jubilarnog 10. rođendana, u Avonu su otkrili koji su proizvodi najčešće naručivani tokom tih prvih 10 godina. Titulu najprodavanijeg proizvodi nosi Advance Tecniques serum za vrhove kose: svakih se sat vremena u zadnjih 10 godina u našoj državi proda čak 3 seruma. Drugo mjesto drže Nailwear Pro+ lakovi za nokte koji se naruče svakih pola sata. Anti-stres podloga, Color Trend ruž za usne i SuperShock maskara su omiljeni make-up proizvodi, a Pur Blanca omiljeni miris Avonovih korisnica. U prvih su 10 godina Avona u Bosni i Hercegovini, kvaliteta i neodoljive ponude Avonovih proizvoda pronašle put do stalnih i zadovoljnih korisnika.

 

 

 

###

 

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 033/ 55 66 55 ili posjetite www.avon.ba

Facebook stranica Avona BiH: http://www.facebook.com/AvonBosnaiHercegovina 

Avon BiH You Tube kanal: http://www.youtube.com/user/AvonBosnaHercegovina 

 

 

Sponzor revanš-takmičenja "Prvi među jednakima"

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2
10 stvari koje možda niste znali o zubima
Donosimo vam 10 stvari koje možda niste znali o zubima. Odrasle osobe u prosjeku imaju 28 do 32 zuba, ovisno o tome jesu...
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *