|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Četiri godine Bahceci centra u BiH

Uredništvo Ringeraja.ba, 30.5.2016
Održan Bahceci Baby Reunion – najveća zabava za bebe

image
/11


Bahçeci centar za ginekologiju, neplodnost i vantjelesnu oplodnju proslavio je četvrtu godišnjicu rada u Bosni i Hercegovini. Tim povodom u Centru je upriličeno traicionalno okupljanje beba - Bahçeci Baby Reunion koji je ove godine okupio preko 50 Bahçeci beba.

 

Ove godine dodatni povod za najveću zabavu za mališane u gradu je i proslavljanje rođenja 400. Bahçeci bebe, čime ovaj Centar zadržava vodeću poziciju po uspješnosti liječenja muške i ženske neplodnosti u našoj zemlji. Samo u prošloj godini doktori Bahçeci centra pomogli su da na svijet dođe 150 zdravo rođenih beba.

 

Irfan Lazović, direktor Bahçeci centra u BiH istakao je da ovaj Centar već drugu godinu uspješno realizuje i projekat „Gdje život počinje“ u sklopu kojeg je do sada preko 500 parova iz cijele zemlje osiguralo besplatne preglede i konsulatacije u Bahçeci centru. 

„Naš cilj je podići svijest javnosti o problemu bračne neplodnosti i mogućnostima njenog liječenja u našoj zemlji. Zahvaljujući samo ovom projektu mnogi parovi danas očekuju prinove bez da su se morali podrvgnuti postupku vantjelesne oplodnje,“ kazao je Lazović.

„Neki parovi se godinama bore sa problemom neplodnosti jer nisu bili u mogućnosti obratiti se doktorima specijalistima za neplodnost. Nekada i izgube sve nade, a uspostavi se da se radi o jednostavnom problemu koji se može tretirati medikamentima, a što će u konačnici rezultirati da par ostvari svoj san i zasnuje porodicu,“ dodao je Lazović.

 

Povodom obilježavanja godišnjice, tokom cijelog mjeseca juna doktori Bahçeci centra pružati će i besplatne konsultacije i preglede za parove koji se suočavaju s problemom neplodnosti, a u sklopu projekta „Gdje život počinje“.

Svi zainteresovani svoj termin mogu zakazati pozivom na broj telefona 033-420-194.

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Fizička i psihološka priprema za trudnoću
Osnovne pripreme za trudnoću... Piše dr. Nejra Pašić
3
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset milijuna spermija po mililitru, to se smatra malim brojem spermija, što može...
3
Plodnost je osnova svakog života
Kada žensko tijelo izgubi plodnost, PROfertil® female će je ponovo uspostaviti korak po korak.
2
Spolni hormoni u potpomognutoj reprodukciji
Godine 1926., Bernhard Zondek i Selmar Aschheim dokazali su ulogu hormona u održavanju funkcije jajnika u prvom biološko...
2






Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *