|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

„CRYOSAVE POPUST“ od 13. do 28. februara 2018.!

Uredništvo Ringeraja.ba, 22.2.2018
Svim novoprijavljenim trudnicama u periodu od 13. do 28. februara 2018. poklanjamo 575 EUR popusta!!

image
/11


 

 

 

Ukupna cijena usluge čuvanja matičnih ćelija iz krvi i tkiva pupčane vrpce Vaše bebe, tokom trajanja popusta, na početni period od 20 godina, iznosi 1725 EUR. Omogućili smo Vam i plaćanje na 6 mjesečnih rata bez kamate. 

 


Kako biste ostvarili pravo na CRYOSAVE POPUST od 575 EUR za uslugu pohranjivanja matičnih ćelija iz krvi i tkiva pupčane vrpce vašeg novorođenčeta potrebno je da nam se prijavite na jedan od sledećih načina: 

 

1. Slanjem poruke u INBOX naše Facebook stranice  sa naznakom „CRYOSAVE POPUST“, sa vašim imenom i prezimenom kao i brojem telefona na koji vas možemo kontaktirati za sve ostale podatke.


2. Slanjem e-maila sa nazivom „CRYOSAVE POPUST“, na e-mail adresu: ba@cryosave.com, sa vašim imenom i prezimenom kao i brojem telefona na koji vas možemo kontaktirati za sve ostale podatke.


3. Pozivom našeg call centra: 065/413-759, od ponedeljka do petka u periodu od 09 - 17h.


4. Direktnom prijavom putem našeg sajta: http://www.maticnecelije.com/procedura/vrste-usluga-i-cijene/

 

 

Pravo na „CRYOSAVE POPUST“ ostvaruju sve prijave koje su stigle putem našeg sajta, u INBOX naše Facebook stranice ili putem e-maila od trenutka objave popusta do 28. februra 2018. u 20:00h.

Ova specijalna ponuda se ne može kombinovati sa drugim promocijama i popustima.


Vaš CryoSave BiH 


 http://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/9dce3882c2d04782aeead2101fb9000b.png

 

O CryoSave-u: Još od 2000-te godine u CryoSave-u pohranjujemo matične ćelije iz krvi pupčane vrpce i tkiva pupčane vrpce za porodice iz cijelog svijeta.

Mi smo vodeća evropska i svjetska porodična banka matičnih ćelija i najbrža rastuća banka u svijetu koja je 2017-te godine pohranila svoj 330.000-ti uzorak. Za razliku od većine naših konkurenata, u potpunosti posjedujemo pet vlastitih i akreditovanih laboratorija sa vrhunskom opremom i osobljem sa stručnim tehničkim znanjem, što znači da se vaš uzorak nalazi u sigurnim rukama.

 


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Sperma ima mnogo pozitivnih učinaka na tru...
Znanstvenici su došli do izuzetno zanimljivih saznanja o tome kako sperma može pozitivno utjecati na trudnoću. Pa čak po...
3
Znakovi višeplodne trudnoće
Znači li višeplodna trudnoća i posebne znakove trudnoće? Da, .... i ne.
2
Začeće - 1. dio
Pogledajmo kako se odvija kompletan proces začeća.
2
Mučnina u trudnoći!
Mučninu u trudnoći? (video)
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *