|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Da li je Vaša beba uvijek u pokretu?

Pampers.ba, 21.1.2018
Sada bebe od 6 i više mjeseci mogu da se igraju, pomjeraju, kreću, ali i ostanu suhe u isto vrijeme – sa zdravom, zaštićenom kožom i osmijehom na licu!
Ključne riječi:

image
/11


 

Za bebe koje tek počinju da se kreću, kao i za one koje puze, Pampers Pants pruža slobodu kretanja i omogućava Vama roditeljima da ih presvučete uz minimalno prekidanje igre. Kako je to moguće? Umjesto polaganja bebe na ravnu površinu kako biste joj promijenili pelenu, sada možete jednostavno da odljepite obje strane Pampers Pants pelena dok beba stoji i tako ih skinete, a onda jednostavno navučete nove dok beba i dalje stoji. Nema više jurenja bebe dok se igra i puzi!


Znak da je Vaša beba spremna za Pampers Pants pelene je kada počne da se izvija i gura dok pokušavate da joj zamijenite pelenu. Naravno, mijenjanje pelena drugačije je kod svakog djeteta, ali većina majki bira Pampers Pants pelene kada njihova beba navrši 6 mjeseci – jer tada beba postaje najaktivnija.


Imajući to na umu, Pampers je unaprijedio svoje Pampers Pants pelene u manjoj veličini (za bebe od 6+ meseci starosti), sa 3 upijajuća kanala koji pomažu bebi da se kreće još više! Pampers Pants i dalje pružaju do 12 sati suhoće, ali sada imaju i 3 upijajuća kanala koja, podržana upijajućim jezgrom, brzo upijaju vlagu i održavaju bebinu kožu suhom.


Bebe se osjećaju veoma prijatno u Pampers Pants pelenama. Dok obične pelene mogu postati labave u toku bebine igre, elastični pojas na Pampers Pants pelenama omogućuje da pelene ostanu na svom mjestu bez obzira koliko je beba aktivna. Fleksibilan pojas također je tu da obezbijedi udobnost za potpuni komfor.


Recite zbogom nemirnom mijenjanju pelena. Pampers Pants pelene lagane su za oblačenje i čak i kada se beba kreće stavljaju se iz jednog pokušaja. Rastegljiv pojas takođe omogućuje savršeno pripajanje sa manje mogućnosti propuštanja tečnosti i pruža Vašoj bebi udobnost do 12 sati provjerene Pampers suhoće - tako da ništa ne ometa Vašu bebu u igri.


Sada bebe od 6 i više mjeseci mogu da se igraju, pomjeraju, kreću, ali i ostanu suhe u isto vrijeme – sa zdravom, zaštićenom kožom i osmijehom na licu!

Još zanimljivih savjeta pročitajte na Pampers zajednici roditelja



Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
7
Iz prodaje povučeni kreveci, kolica i hoda...
Dječji kreveci, kolica i hodalice, njih ukupno 290, povučeni su sa tržišta BiH, jer predstavljaju visok rizik za zdravlj...
4
Šta bebe mogu od 4. do 6. mjeseca života
Svaka beba se razvija na svoj način, ako je vaša beba mlađa od 4 mjeseca, pogledajte listu stvari što bebe mogu u prva t...
3
Koliko sna je potrebno bebi? - Tablica spa...
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ali budite bez brige uk...
3






Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *