|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

F&A Ultra Beauty Center- duboka oaza mira

Uredništvo Ringeraja.ba, 8.1.2013
Za Vas smo otvorili vrata bajke za odrasle. Osigurali smo vam mjesto u kojem možete pronaći trenutke ugode, njege, mira i odmora do svakodnevnog ritma žurbe i stresa, a sve u cilju zdravlja i ljepote.
Ključne riječi:

image
/11


Centar je poznat po bogatoj i raznolikoj ponudi tretmana, ali i po tome što kod nas s potpunim pravom možete očekivati individualni pristup vama.

Između mnogobrojnih usluga koje nudimo, F&A Ultra Beauty Centar vam za ove hladne zimske dane preporučuje masažu vrućim kamenjem. To je specijalna vrsta masaže u kojoj se koristi glatko zagrijano kamenje za opuštanje mišića. Kamenje je najčešće bazalt, crni vulkanski kamen koji jako dobro upija i zadržava toplinu. Ovo je prvenstveno vrlo ugodna i relaksirajuća vrsta masaže. Toplina kamenja pomaže pri opuštanju ukočenih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje živčani sistem. Masaža vrućim kamenjem je dobra za ljude koji su zimogrizni, odnosno imaju problema sa cirkulacijom. Također je vrlo povoljna za one koji preferiraju lagane masaže. Toplina opušta mišiće i dozvoljava terapeutu da ih masira bez velikog pritiska.

Želite ciljano otkloniti celulit bez rizika za Vaše zdravlje? F&A Ultra Beauty Centar Vam nudi
upravo to. U našem centru ćete naći raznovrsne tretmane namijenjene upravo rješavanju jednog
od gorućih problema ženske populacije danas. LPG je bezopasan i bezbolan, opuštajući tretman
koji aktivira prirodne funkcije kože i vraća organizam u prvobitno stanje. Za potpuni učinak, preporučujemo 15-20 tretmana LPG-a.

Ako do sada niste imali prilike da se susretnete sa ENDERMOLAB CELLU M6 aparatom, važno je da znate da je to medicinska mašina kompjuterski programirana koja je jedini i najzdraviji
način uklanjanja celulita i masnih naslaga. Trenutno na tržištu ne postoji nešto što bi moglo da daje zdravije i efikasnije rezultate. U pitanju je medicinska metoda - endermologija. Nakon serije tretmana, celulit se uklanja trajno.

Aparat radi na bazi limfne drenaže (vakumski + masažno) u cilju pospješivanja protoka limfe i krvi u vezivnom i potkožnom slojui na taj način vrši razgradnju masnih naslaga i celulita koji se javljaju usljed zapušenosti limfnog sistema i periferne cirkulacije u vezivnom sloju.

Direktno podstiče metaboličke procese koji daju fenomenalne i sigurne rezultate u liječenju
celulita i ostalih estetskih problema vezanih za endermologiju, podstiče metabolizam cijelog organizma i obezbjeđuje detoksikaciju organizma (zdravlje na prvom mjestu), smanjuje obim na problematičnim regijama (mršavljenje). Pospješuje cirkulaciju i podiže stanje cijelog organizma. Poboljšava izgled kože i vrši zatezanje.

Tripollar ReGen je trenutno jedini aparat koji omogućava istovremeno tretiranje
dubokih i površinskih slojeva kože, tako da istovremeno reducira masne naslage i zateže kožu. Koristeći RF /radio frekventnu energiju/ ublažavaju se i eliminaraju nepravilnosti
u svega nekoliko tretmana. Tretman je potpuno bezbolan, vrši se jednom sedmično u trajanju do 2 mjeseca, odnosno ovisno o problemu. Ciljano se tretira područje zahvaćeno celulitom i masnim naslagama (trbuh, bedra, stražnjica), odnosno područje opuštene kože (podbradak, koža lica). Pogodan je za sve tipove kože odnosno za žene i muškarce svake životne dobi.

Kako je lice najosjetljiviji i najizloženiji dio tijela svim štetnim uticajima, treba ga tretirati sa
velikom pažnjom. Pored velikog broja tretmana lica za sve tipove kože, F&A Ultra Beauty Centar izdvaja tretmane lica as profesionalnom kozmetikom Dr.Murad. Izdvajamo tretmane voćnim kiselinama, tretman vitaminom C, tretman enzimima za problematičnu i aknoznu kožu, tretman protiv crvenila (Murad Redness), tretman reaktivacije za kožu u predmenopauzi i menopauzi,
te tretman protiv celulita i strija.Ukoliko želite zaštititi sačuvati vaše ruke do nepovoljnih uticaja
zime, F&a Ultra Beauty Centar vam preporučuje parafinsko pakovanje za ruke. Njega zanoktica, noktiju, piling ruku uz parafinsko pakovanje učiniće vaše ruke lijepim i nježnim.

http://www.dodaj.rs/f/3E/YL/1lYwKLiM/14.jpg

F&A i RR.ba poklanja tri poklon bona!

Prve tri članice koje nam odgovore naziv profesionalne kozmetike za tretman lica dobijaju

Prva bon za Lpg tretman tijela,

Druga bon za tretman tijela Regen,

Teća bon za tretman lica Babor

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2
10 stvari koje možda niste znali o zubima
Donosimo vam 10 stvari koje možda niste znali o zubima. Odrasle osobe u prosjeku imaju 28 do 32 zuba, ovisno o tome jesu...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *