|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Međunarodni dan porodice

Uredništvo Ringeraja.ba, 14.5.2014
“Da porodični dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece”

image
/21


Međunarodni dan porodice proglasili su Ujedinjeni narodi 1989. godine, a u svijetu je prvi put obilježen 15. maja 1994. godine pod sloganom “Da porodični dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece” – kao odraz značaja kojeg Međunarodna zajednica pridaje porodici kao osnovnoj društvenoj jedinici.

 

http://www.dodaj.rs/f/a/pd/2XRyX7Uh/kids-family-image.jpgMeđunarodnim danom porodice želi se potaknuti djelovanje svih nadležnih subjekata u korist porodice, pružiti podrška uvažavanju porodičnog života, tradiciji i običajima, pokazati solidarnost u potrazi i rješenjima za boljim standardima i životnoj kvaliteti porodica. Ovim poticajnim ciljevima želi se naglasiti da se bitna obilježja čovječanstva kao što su: zajedništvo, tolerancija, demokratija ili svjetski mir, počinju izgrađivati upravo u porodici.

 

A makar danas posao nemojte ponijeti kući, probleme nakratko stavite po strani, zagrlite svoje najdraže i sjetite se velikog broja onih koji nemaju nikoga svoga.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
13
Bolovi – znak da treba poslušati tijelo
Bolovi su neprijatan osjećaj i jedan od najčešćih simptoma bolesti. Njima nas tijelo upozori da s njim nešto nije u redu...
4
Ciste na jajnicima
On-line edukacija! Piše dr. Nejra Pašić
4
Ringerajin vodič :)
Pogledaj spisak alata koje MORAŠ da koristiš u određenom periodu svog života :) Šta sve možeš da nađeš na svom omiljenom...
3






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *