|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Prvi singl na engleskom naše Dalal!

Uredništvo Ringeraja.ba, 30.10.2017
U saradnji s Otvorenom Mrežom singl je posvećen podizanju svijesti o doniranju organa i potrebi izmjene zakona o transplantaciji u našoj zemlji.

/11


Dalal Midhat je  objavila svoj prvi singl na engleskom jeziku, koji su napisali njemački autori Jason Anousheh, Torsten Abrolat i Toni Cottura, nekadašnji producent Backstreet Boysa i ‘N Synca.

Singl Never Give Up je sniman u Studio Tempo a za mix i mastering bio je zadužen Miralem Mandžuka.

Video koji prati pjesmu režirao je Vedad Jašarević, za fotografiju je bio zadužen Edvin Kalić, šminku Sanjin Egon, frizuru Nermin Bešić, styling Adela Hodžić za  A.I. Design i Lindex BiH. 

U saradnji s Otvorenom Mrežom singl je posvećen podizanju svijesti o doniranju organa i potrebi izmjene zakona o transplantaciji u našoj zemlji.  

"Budući da pitanje darivanja organa u našoj državi još uvijek nije riješeno učinkovito, svakodnevno svjedočimo tome da su bolesnici ili članovi njihovih obitelji i prijatelji prisiljeni skupljati novac za vrlo skupe postupke izvan Bosne i Hercegovine. Stoga je Otvorena Mreža svojim radijskim i televizijskim programom pomogla da njihovi problemi postanu vidljivi kroz program transplantacija Never Give Up, te im pomogla u skupljanju novca da bi što prije bili transplantirani. S obzirom na to da već odavno sudjelujem u mnogim humanitarnim događajima u BiH, nakon što sam čula pjesmu istog naslova, shvatila sam da je njena moć i poruka u skladu s programom Otvorene Mreže.

U spotu se pojavljuju ljudi koji su transplantirani kroz njihov program. Nadam se da ću ovim projektom doprinijeti podizanju svijesti, novca i mogućih potrebnih izmjena postojećih zakona u BiH", izjavila je Dalal.

Bravo Dalal!

I ne zaboravite pozvati brojeve:

17030

17050


Tvoja ringeraja

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Jasmin - cvijet čarobnog mirisa
Ime jasmina potiče od arapsko-persijske riječi yasmin. Najčešće ga sade radi njegovog predivnog senzualnog mirisa, te gr...
3
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2
Razvodite se! Kako reći djeci?
Znamo da je razvod stresan događaj za muškarca i ženu koji više ne mogu zajedno. Još je stresniji ukoliko je u braku bil...
2






Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *