|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Mnoštvo izlagača, nagradne igre, radionice i revije na 5. Sajmu vjenčanja powered by BH Telecom...Među izlagačima i Slimline-club

image
/11


Jubilarni 5. Sajam vjenčanja powered by BH Telecom ugostiti će ponajbolje domaće izlagače koji će mladencima predstaviti sve što im je potrebno za njihov dan vjenčanja. Tako će ove godine na Sajmu saloni vjenčanica La Perla, Bakus Sposa i Sposa La Perla pokazati najnovije modele vjenčanica a muški dio publike idealno odijelo za sebe moći će potražiti na štandovima Martin Arbanas i Cesars.

Kume, prijateljice i ostale uzvanice večernju haljinu za vjenčanje moći će odabrati između haljina Sherri Hill, haljina Ivice Skoke, Kristine Burje te Andre Zvono. Ljubitelji cvijeća i cvjetnih dekoracija nikako ne smiju zaobići izlagačke prostore Maslina, cvjetnog ateljea Hedera te cvjećarne Boras. Idealne vjenčane fotografije i trenutke za sjećanja na Sajamskoj prezentaciji ponuditi će studio WAF i El Arte Photography.

Zlatarna Seiko ove godine priprema izuzetnu ponudu vjenčanog prstenja kao i zlatarna S&M. Slatke delicije te vjenčane torte i kolače prezentirati će San Marino i Iva kolači. Maštovite pozivnice moći će se pogledati na štandovima Lumena, HP Cards-a i udruge "Susret".

Make Up studio by Ivana Ćorić, frizerski salon Adnel, kozmetički salon "Fancy" te akademija Allure zasigurno će imati korisne savjete o ljepoti za svaku mladenku.

Oni koji još uvijek nisu izabrali mjesto za vjenčano slavlje imati će priliku razmotriti ponude Herceg Etno sela, hotela Brotnjo te Međugorje Hotel & Spa. Salon namještaja Elegant, Mališić Home & Decor i Šarac Bela svojom bogatom ponudom namještaja i detalja za dom oduševiti će sve posjetitelje. Ponuda luksuznih automobila poput nekih old timera, Rolls Roycea te Chrysler limuzina zadovoljiti će i one sa najvećim očekivanjima.

Sajam će za posjetitelje svoja vrata otvoriti u subotu 14.03. u 10h. Kao i svih godina do sada prvi dan Sajma biti će bogat događanjima te će svi posjetitelji osim izlagačkog dijela moći sudjelovati i na dnevnoj modnoj reviji, cvjetnoj te hair and make-up radionici. Po zatvaranju prvog dana Sajma u 20h svi oni koji budu željeli osjetiti dašak glamura i biti dio humanitarnog dijela Sajma moći će uživati u gala humanitarnoj reviji.

Najnovije kolekcije vjenčanica, svečanih odijela i večernjih haljina uz manekenke i manekene modnom pistom prošetati će i neke od javnih osoba. Voditeljica samog događanja biti će poznata hrvatska novinarka Tončica Čeljuska. Zaštitno lice Sajma Renata Končić Minea kao i velika glazbenica Ana Rucner ovogodišnje su glazbene gošće. Nakon gala revije završetak prvog dana Sajma obilježiti će vatromet u izvedbi Pirotehnike Mirnovec.

Drugi dan Sajma počinje s događanjima od ranih jutarnjih sati a dnevne modne revije održati će se u 12h i 17h. Novitet na Sajmu ove godine je predavanje Tončice Čeljuske na temu "Tajna sretnih parova. Kako pomiriti različitosti i naći model kako živjeti jedni uz druge".

Završetak Sajma biti će okrunjen velikom nagradnom igrom koja ove godine poseban naglasak stavlja na tradiciju. Kako bi sudjelovali u njoj, mladenci trebaju poslati fotografiju majke i oca ili bake i djede na njihov dan vjenčanja te napisati kako ih je njihova ljubav inspirirala. Finalisti nagradnog natječaja sudjelovati će u finalu nagradne igre na glavnoj pozornici te će najbolji od njih osvojiti vrijedne nagrade za svoje vjenčanje.

Sve detalje o Sajmu i velikoj nagradnoj igri posjetitelji i zainteresirani mogu pratiti na službenoj Facebook stranici Sajma https://www.facebook.com/pages/Sajam-Vjenčanja-Mostar/145970178785977?ref=aymt_homepage_panel

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
5
Sretan Vaskrs!
Hristos Vaskrse!
4
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *