|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

SERACELL razvija regionalno partnerstvo

Seracell.ba, 17.10.2013
Njemački biomedicinski centar, Seracell koji se bavi pohranom matičnih ćelija razvija saradnju sa velikim regionalnim kompanijama.

image
/11


Njemački biomedicinski centar, Seracell  koji se bavi pohranom matičnih ćelija razvija saradnju sa velikim regionalnim kompanijama.  Takva je Violeta iz Gruda koja sa svojim partnerom u sklopu nagradne igre poklanja super vrijedne nagrade.

Seracell kao biomedicinski centar pored najstrožijih njemačkih zakona o lijekovima i GMP certifikata koji su garant kvaliteta pohranjenih uzoraka odlikuje i činjenica da Seracell nije klasična banka matičnih ćelija koja samo čuva matične ćelije , već predstavlja centar koji se bavi i obradom i pripremom samih uzoraka za liječenje i u toj oblasti posjeduje preko 10 godina iskustva i preko 1000 pripremljenih transplantata.


Jer bitnije od svega jeste da su matične ćelije  u slučaju da zatrebaju upotrebljive.


Danas se preko 70 oboljenja može liječiti matičnim ćelijama i svakodnevno se očekuje povećanje broja oboljenja, jer je prije 10-ak godina na tom spisku bilo 7-8 oboljenja a krajem 80-ih kada su prvi prvi put upotrebljenje matične ćelije za liječenje postojalo je samo jedno oboljenje koje je liječeno matičnim ćelijama.

Seracell je sa Violetom kao regionalnom vodećom kompaniom za proizvodnju higijenskih proizvoda organizovao nagradnu igru sa super nagradama.


Jedna od tih nagrada jeste

-         pohranjivanje matičnih ćelija u njemačkom biomedicinskom centru Seracell na period od 20 godina, jer za pohranu ovih ćelija postoji jedinstvena prilika u žvotu, a to je prilikom poroda. Više na: www.seracell.ba

 

Ostale nagrade su: 

-        Double Care pelene sve dok  beba to želi ( više nikad ne trebate kupiti pelene za vašu bebu. Violeta će vam na kućnu adresu isporučiti pelena koliko trebate, odnosno sve dok beba odluči do kada ih želi nositi)

-       DNA Baby 100+ test za otkrivanje 101 genetske bolesti metaboličkog tipa kod beba i djece do 5 godina. Ovo je trenutno najveći i najprecizniji test na svjetskom tržištu. Najvažnija stvar jeste to što se svako od ovih oboljenja u slučaju da bude otkriveno može spriječiti ili liječiti.Više informacija na: www.dnaplus.ba


-     Double Care pelene za cijelu godinu

 kao i  dodatnih 116 Violeta super nagrada.

http://www.dodaj.rs/f/U/Tw/1vf48DTR/slika-2.jpg 

 

Pravo učešća imaju svi koji u periodu od 15.10.2013.do 30.11.2013. kupe Jumbo Double Care ili Newborn Double Care pelene i račun sa podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona, mjesec trudnoće ako ste trudni i dob djece za roditelje koji već imaju djece) pošalju na adresu Violete – Stjepana Radića 21, 88340 Grude, BiH.

Pobjednici će biti proglašeni 10.12.2013.

 

Sve dodatne informacije možete naći na:  www.seracell.ba

                                                           www.violeta.com

 

ili putem facebooka:          

Facebook Seracell:  https://www.facebook.com/MaticnecelijeSeracell                 

 

Facebook Violeta:  https://www.facebook.com/pages/Teta-Violeta

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znakovi višeplodne trudnoće
Znači li višeplodna trudnoća i posebne znakove trudnoće? Da, .... i ne.
2
Začeće - 1. dio
Pogledajmo kako se odvija kompletan proces začeća.
2
Mučnina u trudnoći!
Mučninu u trudnoći? (video)
2
Prvi znaci trudnoće
Da li sam trudna? Koji su prvi znaci trudnoće? (engleski video)
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *