|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Šta svako dijete treba napraviti s tatom?

Uredništvo Ringeraja.ba, 25.6.2022
Moramo priznati, neke stvari su najzabavnije s – tatom!
Ključne riječi:



Tate su važan dio djetetova života. Provođenje vremena s njima stvarno je posebno. Čak i ako radite istu stvar kao i s mamom, s tatom će to biti sasvim drugačije.

 

Neke stvari djeca bi svakako htjela proživjeti sa svojim tatama jer će ih ta iskustva obogatiti i naučiti ih važnim životnim lekacijama.

 

Kratko putovanje

Putovanje s tatom nezaboravan je doživljaj. Kampiranje, istraživanje, možda odlazak na neko jezero gdje ćete provoditi vrijeme pecajući? Uostalom, kako se bolje duboko povezati s djetetom nego na ovaj način?

 

Zajedničko gledanje utakamica

Ne, to nikako nije rezervirano za tate i sinove jer i kćeri jednako uživaju u dobroj tekmi. Zato, ispecite kokice, opskrbite se sladoledom, navijačkim rekvizitima i provedite poslijepodne pred tv-om ili negdje na tribinama, navijajući zajedno iz sveg glasa. Kakav doživljaj!


Igra na kiši

Istrčite sa svojom djecom na kišu, skačite u japankama ili čizmica ako je hladbno po lokvicama, gledajte kako se priroda i vaš park ili grad “ponašaju” na kiši. Bit ćete mokri do kože, ali jako sretni i ispunjeni.

 

Znakovi da će ON biti super TATA


Tvrđava u dnevnoj sobi

Joj, svi stalno spominju te tvrđave u dnevnoj sobi. Ali, ima nešto u toj gradnji zaklona, a tvrđava koju gradi tata uvijek je posebna. No, zajednička gradnja tek je početak zabave i smijeha, a ostatak dolazi kada se svi u nju i zavučete.

 

Spoj tata-kći 

Vaša mala princeza zauvijek će pamtiti spojeve s tatom. Zajedničke posebne trenutke koje je tata isplanirao samo za nju. Može to biti neki specijalan dan, kao dan žena ili rođendan, a može se raditi i o svakom prvom petku u mjesecu ili nekom spontanom datumu. No, bitno je da se vaša kći tada osjeća kako je sva vaša pažnja upućena upravo njoj i da radite ono u čemu bi ona uživala.

 

Odlazak frizeru

Ovo je možda najbolje za tatu i sina, iako vas naravno ništa ne sprječava  da i sa svojom curkom odete na uljepšavanje. No, pravo muško šišanje je nešto posebno. Svatko na svojoj stolici, uživate u “kreaciji” koja se stvara na vašim glavama, izmjenjujete šale i iskustva. Potom ako padne i neki odlazak na sladoled, doživljaj će biti potpun.

 

Zajedničko glupiranje

Tko će mališana baciti u zrak i dočekati u sigurne ruke, okretati ga naopačke, nositi na ramenima i glumiti njegovog vjernog konja koji njišti i rže, ako neće tata?! Zajedničko glupiranje, ako to smijemo tako nazvati, nešto je što je posebno upravo s tatom jer nitko ne zna izvesti takve ludorije s toliko entuzijazma.

 

 

Pročitaj i druge tekstove o taticama >> TATA <<

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Vazektomija: najčešći mitovi i način izvođ...
Vazektomija je trajni oblik muške kontracepcije i obavlja se operativnim zahvatom podvezivanjem sjemenovoda.
6
Da li beba u stomaku osjeća očev stres?
Ukoliko je budući otac prije rođenja djeteta izuzetno napet, uplašen ili anksiozan, dijete će kasnije biti sklonije agre...
2
Samo za tate!
Sada, ako budući tatica ne skače od sreće jer će biti prisutan pri porođaju i nije na vrijeme obavio sve pripreme za por...
2
Zašto očevi žele sina?
Priznali to javno, ili se potajno nadali, očevi naječešće žele da im se rodi sin. Jednim dijelom ovo je svakako uslovlje...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *