|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Troje male djece i sex 4 puta sedmično!?

Uredništvo Ringeraja, 1.5.2013
Ako pitate bilo koju majku sa malom djecom, vjerovatno će vam reći da intimnost sa suprugom nije na vrhu liste njenih prioriteta - ako nije i posljednje o čemu razmišlja na kraju dana.
Ključne riječi:

image
/11


Tako razmišlja i 43-godišnja britanka Kler Smit, koja je sa suprugom Kenom (45), nakon deset godina odsustva libida, ponovo otkrila čari seksa, koji sada upražnjava četiri puta nedjeljno.  Otkrila je činjenicu da i pored braka, djece, obaveza  seksualni život može biti sjajan!. "To je kao da imate seks u kući svojih roditelja. Uzbuđenje čini seks još ljepšim i više vas zbližava", Kler otkriva za Daili Mail.

Kler kaže da im je seks mnogo bolji nego kada su se sreli, jer se poznaju bolje, imaju više iskustva i njihov ljubavni život se transformisao. Kler objašnjava da je nakon rođenja prvog djeteta seks bio sve gori i gori. To je "odrađivala" jednom mjesečno, osjećala se neatraktivno i umorno, a poslije rođenja trećeg djeteta, krajem 2008. završila je na antidepresivima.

Uz veliku podršku svog supruga uspjela je da se otarasi tableta. U međuvremenu, kroz ćaskanje sa prijateljima, zaključila da se kuća puna djece redovno koristi kao izgovor da se izbjegne seks. Međutim, zaključila je da je njen suprug zaslužuje više od izgovora. Nakon razmišljanja kako da podigne samopouzdanje, krenula je u akciju. Uzela je zajedničku kreditnu karticu i otišla u kupovinu. Kupila je seksi rublje, uradila brazilsku depilaciju i osećala se savršeno. Te večeri, dok su djeca spavala, ona je obučena u novo seksi rublje, prišla suprugu u krevetu i inicirala seks. "Moj muž je bio u potpunom šoku. To je bio najljepši seks u posljednjih nekoliko godina. Osjetila sam da smo oboje važni", kaže Kler.

Seks je kao da idete u teretanu!

Njen libido je počeo da besni. Kada je shvatila da su oboje znatno srećniji, pokrenula je plan inspirisan serijom Desperate Housewives - odlučila je da ima seks svaki dan. Uspjela je da izdrži samo tri noći - iscrpljenost, televizija i stomačni virus su se isprječili, ali bilo je zabavno. Kler je shvatila šta propušta i kako seks u stvari zbližava supružnike. Tokom dana je slala seksi poruke i flertovala za večerom. "Seks je kao da idete u teretanu - teško je početi, ali onda postajete zavisni," objašnjava Kler. "Nemojte da mislite da ne može i vama da se dogodi!" Kler poručuje da kada je ona uspjela sa troje djece i deset godina nepostojećeg libida - svako može!

Izvor www.ringeraja.mk od 2.4.2013.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
20
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2
Razvodite se! Kako reći djeci?
Znamo da je razvod stresan događaj za muškarca i ženu koji više ne mogu zajedno. Još je stresniji ukoliko je u braku bil...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *