|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
1.6.2015 12:53:42   
Visnja RR
Objavite na forumu zanimljiv komentar/anegdotu svog mališana ili postavite crtež, rad svog mališana, na temu: „PHARMALIFE Medo sprema se za more, plivanje, sunčanje, igre u pjesku i prirodi ..." i učestvujte!!!Vitamedic i u JUNU poklanja tri paketa!

Vitamedic u mjesecu junu nagrađuje tri Ringerajina korisnika paketom prirodnih preparata + svaki dobitnik dobija specijalan poklon - NASALEZE ALLERGY sprej!
U svakom paketu se nalazi:

APPETITO sirup - prirodno rješenje za poboljšanje apetita!
(od 1 godine)
user posted image Za poboljšanje apetita i brži oporavak i normalan rast i razvoj naše djece. Nije gorak, prijatnog ukusa, predstavlja prirodan izvor minerala i nutrijenata, amara ujedno poboljšava apetit i djeluje nutritivno*-hranljivo. Pedijatri ga već prozvali APPETITO - BEBI APERITIV.
Ako je dijete samo blago ili kratkotrajno pothranjeno, dijete mora da ima više od tri glavna obroka i tri užine dnevno. Obroci moraju da budu obogaćeni proteinima, ugljenim hidratima, mastima ... (meso, punomasno mlijeko, hljeb, riža, voće). U tu svrhu se takođe koriste i dodaci ishrani (obogaćeni mikroelementima Cinkom, Bakrom, Željezomm i vitaminom C ) u obliku sirupa najpoželjniji za dječiji uzrast. Često se koriste i multivitaminski sirupi - preparati, ali treba biti oprezan jer dužom upotrebom multivitaminskih preparata može doći do predoziranja pojedinih vitamina i njihovog štetnog dejstva na organizam djeteta. Biljni sirupi koji u sebi sadrže amara prečiščene ekstrakte Lincure, kantariona, grčkog sjena se tradicionalno koriste za poboljšanje apetita a pri tome su prirodni i bezbjedni za primjenu u dječijem uzrastu.
apetito
Appetito sirup je prijatnog ukusa, 100% prirodnog sastava jer sadrži: Amara prečišćene ekstrakte Lincure, Kantariona, Grčkog sjena + ekstrakt Polena i pšeničnih klica (nutritivno dejstvo).
PROŚITAJ VIĹE ...



ISILAX prirodni laksans - razmekšava stolicu, za olakšano pražnjenje i redovne stolice!
(od 1 godine)
user posted image Prirodno, brzo i efikasno rješenje kod zatvora-opstipacije. 100%prirodan.
Da bi se izbjegla pojava opstipacije potrebno je povećati unos nesvarljivih biljnih vlakana, dovoljan unos vode, fizičku aktivnost ali navike u ishrani je teško mjenjati. Liječenje opstipacije zavisi od uzrasta djeteta, uzroka i trajanja problema. Nije preporučljivo opstipaciju kod djece tretirati raznim čepićima i klizmama, jer može doći do grčeva, navike i bolnih pražnjenja.
Korisna su sredstva (Osmotski laxativi prirodnog porekla - Sorbitol, Manitol) koja razmekšavaju stolicu vezivanjem tečnosti i olakšavaju eliminisanje bez bolova i grčeva, a pritom ne izazivaju naviku, lijena crijeva.
isilax
ISILAX je 100% prirodan jer sadrzi: biljna vlakna i laksanse prirodnog porjekla Sorbitol (iz koncentrovanog soka suhih šljiva) + Manitol (biljni ekstrakt Mane) + Inulin (prebiotik) + Pektin (iz jabučne pulpe).
PROŚITAJ VIĹE ...



MAPEZ sprej za kožu - prirodna i sigurna zaštita za djecu, protiv ujeda komaraca i drugih insekata, već od prvih dana života!
(od 0 mjeseci)
user posted image MAPEZ sprej je mješavina netoksičnih, neiritirajućih, efikasnih, prirodnih ekstrakata. Mapez ima miris prirodnog porekla koji je PRIJATAN ZA DJECU i odrasle, a neprijatan za insekte.
Nanesen na kožu formira barijeru koja odbija komarce, muhe i ostale insekte.
Mapez nije mastan, ne ostavlja fleke i vlaži kožu.
SASTAV - esencijalna ulja:
Rose geranijum ( Pelargonijum graveolens) – Zdravac
Citronela ( Cymbopogon nardus ) - Limunska trava
Lavanda ( Lavandula angustifolia )
Litsea ( Litsea cubeba ) - May Chang
Nana ( Mentha piperita)
Ulje Slatkog badema ( Prunus amygdalus dulcis oil )
MAPEZ SPREJ je bezbjedan i netoksičan, namjenjen upotrebi od prvih dana.
PROŚITAJ VIĹE ...



Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namjenjenih djeci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.



NASALEZE ALLERGY sprej - prirodna zaštita od alergija na polen, prašinu, grinje
(od 18 meseci)

user posted image NASALEZE allergy nazalni sprej sa praškastom celulozom sprečava nastanak alergija, ali ukoliko su simptomi alergija (kijanje, zapušenost, curenje nosa, svrab) već prisutni, ovaj sprej brzo i efikasno smanjuje njihov intenzitet. Djelujući na sam uzrok nastanka alergija, ali i na ublažavanje simptoma, nazalni sprej sa celulozom se razlikuje od uobičajenih antialergijskih lekova (antihistaminici, kortikosteroidi), koji djeluju samo na simptome. Pošto je celuloza prirodnog porjekla –Nasaleze allergy sprej ne izaziva pospanost, naviku, ne oštećuje sluzokožu nosa i potpuno je bezbjedan za upotrebu u najranijem dječjem uzrastu (od 18 meseci), kao i za trudnice, dojilje, sportiste i odrasle osobe. Nazalni sprej sa celulozom ne pokazuje interakcije sa drugim antialergijskim lijekovima, i nema poznatih neželjenih dejstava, pa zbog toga može da se primjenjuje sam ili u kombinaciji sa drugim antialergijskim lijekovima, potpuno bezbjedno tokom cijele sezone alergija.
nasaleze
PROŚITAJ VIĹE ...


Kako konkurisati za ovaj vrijedan paket?

Objavite na forumu zanimljiv komentar/anegdotu svog mališana ili postavite crtež (fotografiju crteža), rad svog mališana, na temu:
PHARMALIFE Medo sprema se za more, plivanje, suncanje, igre u pjesku i prirodi ..."

A ukoliko želite da provjerite kako naša majska inspiracija - MEDO izgleda, možete vidjeti u tekstovima posvećenim sjajnim Lifemedic preparatima, na sljedećem linku Lifemedic TEKSTOVI

Postavljanje komentara i crteža smatra se prijavom za konkurs, prijave primamo od 1.6. do 24.6.2015.

Članovi Ringeraje će nakon objave svih radova i komentara, svojim glasovima izabrati tri pobjednika na forumu. Glasanje traje od 25.6. do 30.6.2015. (zaključno sa 30.6.). Po vrijedan paket Vitamedic proizvoda osvajaju tri korisnika čije su objave imale najviše glasova!
U slučaju izjednačenih glasova pobjeđuje komentar/fotografija koji je ranije objavljen/objavljena. Pobjednicima će nagrade biti poslate u julu 2015. na kućnu adresu (o trošku sponzora).

< Poruku je uredio Visnja RR -- 1.6.2015 13:21:36 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
1.6.2015 13:23:25   
Visnja RR
očekujemo nove crteže,...anegdotice u vezi ljeta user posted image

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
1.6.2015 21:59:20   
marketing RR
user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
4.6.2015 12:52:24   
calahoe
user posted image
Ovo je medvjed od kojeg se ne razdvaja...bukvalno ga nosi svugdje.Nedavno samo isli na na more, i medo isao naravno.Izlazimo iz auto,ostavlja medu u autu, na nase ogromno cudjenje kaze mu,, Neka te medo tu, izgorices, jako je sunce a vidi te kakav si ne mozemo te namazati od krzna"
Djecak 4 i pol godinice i njegov medvjed:-)

< Poruku je uredio calahoe -- 4.6.2015 12:53:23 >

(odgovor članu marketing RR)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
4.6.2015 13:10:34   
Visnja RR
za brižnog dječaka user posted image

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
15.6.2015 21:04:40   
vedada
Mi smo mali i ne znamo da bojimo, al se Pharmalife medi smjesimo.

Mi bi da se kupamo i na moru suncamo, uz Appetito brzo porastemo.

Buba se ne bojimo, Mapez sprejem se prskamo.

Da se opustimo iMedi cemo da se pridruzmo, i u veselju igramo.

Svi su super, svi su ok, al je Medo za pet.

_____________________________

A 2012
E .2015

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
15.6.2015 21:29:19   
bebaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu vedada)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
16.6.2015 15:48:14   
ziki
Evo Tarikovog mede koji leži bolestan al pije sirup i ukoro će ozdravit user posted image
user posted image

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
17.6.2015 20:26:51   
kocka
Evo i naseg kolaz mede user posted image


user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
22.6.2015 12:54:52   
Vanne
Djevojcica sam malena,
Ne znam da crtam niti da pricam,
Ali se za more uveliko spremam
U bazencicu sa medom cu da se kupam,
Dok mamica mi na plazi drijema user posted image

user posted image

Malena sam nejelica,
Uz Appetito sirup cu pojesti jos vise kasica...
Za igre u pijesku ponijeti cu svog najdrazeg medu...
Kad me komarci napadnu
Mapez sprej je tu za odbranu..
A da curenje nosica ne pokvari nam dan
Nasalez sprej mamica mi ubrizga user posted image



< Poruku je uredio Vanne -- 22.6.2015 13:08:49 >


_____________________________

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu kocka)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
22.6.2015 12:57:53   
Vanne
Mama je malo pokusala da bude kreativna user posted image
Mi bi da dobijemo ovaj paketic prvenstveno zbog ovog spreja protiv komaraca,planiramo na more,a puno je tamo komaraca,pa sam se bas pitala cime da zastitim malenu...
Ovo bi nam bas dobro doslo user posted image

_____________________________

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
23.6.2015 13:21:29   
minie
Nadam se da nismo zakasnili, rok je i danas :) ovo je nasa "treca sreca"

Obzirom da volimo igrati se plastelinom, odlucili smo Medu napraaviti od plastelina. Medo je bijele boje, da moze na moru pocrniti, tako kaze moj R.

user posted image



_____________________________

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 9:07:21   
calahoe
Glasam za Ziki, kocku i minie

_____________________________

Ako vam se cini da je sve uredu, nesto vam je sigurno promaklo

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 9:52:11   
muaaa
Calahoe,ziki,minieuser posted image user posted image

Brizna djecicauser posted image user posted image

_____________________________

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”



(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 11:24:51   
minie
Calahoe, ziki, kocka

_____________________________

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 15:35:13   
Vanne
vedada
Ziki
Kocka

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 15:41:02   
koka i po
ziki,kocka,mini...


moj priloguser posted image

_____________________________

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 16:02:07   
marinčii
VANNE
KOCKA
ZIKI

_____________________________

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 17:23:04   
saamy
VANNEE user posted image

Bravo za kreativnu mamuuser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 17:31:44   
almondray
1.Vanne
2.Vedada
3.Minie user posted image da uspijete ovaj put

_____________________________

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 18:12:37   
minie

IZVORNA PORUKA: almondray

1.Vanne
2.Vedada
3.Minie user posted image da uspijete ovaj put


Hehhe, ma nema veze iako neko drugi dobije nagradu. Mi smo se svakako zabavili pravljeci medu, R je uzivao :D


_____________________________

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 18:55:46   
bebacha
Ziki
Vedada
Minnie

_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 19:35:55   
salmy
minie
ziki
calahoe

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 19:38:59   
bejbibi
Vanne
Vedada
Kocka

_____________________________

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: JUNSKI konkurs: Prirodna pomoć za mališanje!
25.6.2015 20:15:16   
Visnja RR
minie ,
calahoe
vanne

user posted image

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *