bananica
|
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: MarinaDK Jutro,evo i nas on je tako slabo spavao a ja nikako,Boze moj,zaspe i onda jeci,valjda ga boli,probudi se trazi siku,pa kad skonta da ne moze da sisa vristi i tako cijelu noc...Zvala opet svog doktora,prepisala mi neku kremu za usta da mu to malo sanira,da ga ne boli toliko...Jos mi rece,da to traje 15-ak dana ...On je inace veseo,igra se pjeva,ali noc najgora....Skonala sam da se to prosirilo kad sam ga okupala,pa smo odlucili da malo ohanemo sa vodom,dok ovo ne prodje.... Nadam se dasu nam drugari dobro,saljemo vam pusu vec jednom sam pisala, a evo opet namayi mu sa sodom bikarbonom pomijesanom sa vodom sad citam na netu, to je isto sto je imao sin od brata mi, dr je rekla stomatitis ili bolest ruku,nogu i usta oni su imali srece pa su ga na vrijeme odveli dr i odmah poceli sa terapijom pa mu se nije puno prosirio osip, to su aftice , kao plikici mazali su sa tintom, na gazu, pa svaki plikic jace trljali dok ne pukne i prokrvari, tako se sprijeceva sirenje, inace se raznose brzo cim su poceli sodom da mazu, maleni je poceo jesti i ubrzo je sve prestalo nekih 15 dana su se bas izmucili, noci su im bile najgore sretno, da sto prije ozdravite
|