|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Izbaciti partnera iz takta?
12.8.2009 17:21:58   
Niobe
Nesto ne stima jer nemamo potrebu da vristimo jedno na drugo, vec eventualne probleme rjesavamo razgovorom? user posted image

_____________________________

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 101
   RE: Izbaciti partnera iz takta?
12.8.2009 17:23:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamyca

Najvise mi smeta kad MM dodje s posla i samo legne i kaze da je umoran,te prica kako je njemu,a ne upita se kako je meni?user posted image Tad poludim,jer onda imam osjecaj da se nikako ne cijeni sta ja radim,mislim,ja njega razumijem,on radi pola dana al onda drugu polovinu odmara.A ja nazalost,nemam ni sat odmora,inace je tesko muskarcima shvatiti da mi majke radimo fakticki 24 h na dan.On meni pomaze oko djeteta,ali smeta mi sto mu ja uvijek to moram reci,jer kad mu ne kazem,onda misli da ne trebam njegovu pomoc,a ja onda iz inata necu da ga zovemuser posted image .A kad mu to kazem onda on poludi,kaze pa nisi mi rekla da ti trebam,a ja onda jos gorauser posted image user posted image user posted image .

kao da sebe slušam i gledam,ista situacija potpuno,ja to trpim dok ne explodiram a kad se to desi eee onda neznam šta može da bude...samo znam da su muškarci bezobrazni,sebični i nezahvalni (ne svi naravno)

(odgovor članu mamyca)
  Neposredna veza do poruke: 102
   RE: Izbaciti partnera iz takta?
13.8.2009 15:19:50   
sejlana
Mene mm izludjuje redovno,sad igra travijan na netu i odmah na sabahu pali kompjuter,prije posla.Ja napravim kafu i cekam da popusti kompjuter,on se samo okrene srkne kafu i nastavi-ubila bih ga taduser posted image ko da sama pjem kafu(a mrzim sam da je pijem)
Kad je postavljen rucak, 10x ga zovnem i onda poludim i kazem mu:" mrsss neces sad ni jesti nikako"
Kad gleda kroz prozor,nikada ne vrati storu kako je bila,vec je ostavi napola(to mrzim iznad svega),kad opere ruke,prvo ih otrese po lavabou,pa tek uzme peskir....
Ma mogla bih nabrajati do sutra,ko sto neko rece svi su oni isti samo drugo pakovanje.
Vjerovatno i ja njega nerviram,ali njemu treba duze da eskpodira,ali se brate tesko hladi,uuhhhh.Ja se zacas i naljutim i odljutimuser posted image Lako mu je samnom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Imran stigao u moj zgarljaj 09.Aprila...........
Voli ga mama najvise na cijelom svijetu....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 103
   RE: Izbaciti partnera iz takta?
13.8.2009 15:34:37   
dzeni_nl
U zadnje vrijeme ja sam ta koja sam izbacena iz takta od strane muza. Bio na bolovanju cijlo proslu sedmicu, a nista mu nije, vec ima puno naradjenih dana pa da to iskoristi, ured sam bila izludila sa njim.

Ovih dana pocela sam sa pakovanjem i spremanjem za Bosnu, moram sebe da spakujem, moram gospodina i jos sve pojedninacno moram da pitam hoces li ovo nositi, koliko ces ovoga ponjeti i na kraju se naljutim i kazem ma pakovat ces se sam ne zanima me.

Ja moram i da kucu pospremim i da jest napravim i plus svaku noc na posao i tako svaki dan, a on ni prstom da makne, samo tv, internet, iphone, a slobodan covjek, pa onda potpucavanje sto ovo nije ovako, sto ono nije onako. Ja mislim da vecu picajzlu od muza nema niko, kao sto ja imam i nebih nikom ni pozeljela, uhhhh


_____________________________

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu sejlana)
Neposredna veza do poruke: 104
   RE: Izbaciti partnera iz takta?
13.8.2009 15:41:48   
lajla88
a mene mm izbaci iz takta kad odmara on spava do pola jedan a nekad i duze pa mi citav dan poremeti i onda kuka joj sto mi ovi slobodni dani brzo prodju pa kako i nece kad pola prespavas heheh

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 105
   RE: Izbaciti partnera iz takta?
13.8.2009 16:12:13   
emma.L
Zašto se nekada nečega sam ne sjetiuser posted image . Sve će uraditi, ali zašto se sve mora zadati kao djetetu? A ne daj Bože da sam izvede Emu, bez napomene. Kad bih to dočekala, nikad više ništa ne bih rekla. I neki dan me izludilo kad je pošao da je okupa kao da ja u miru popijem kavu. A nije to radio par mjeseci (prije je stalno on kupao)... o toga mira, da je bilo vidjeti i čuti. Je li Chicco ili Hipp kupka, je li ovaj roza poklopac za guzu, mažem li je mustelom ili uljem, šta ću joj obući... A zna da mi je sasvim svejedno sve to, glavno je da je bebe čista i suha i u toplom.

_____________________________

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 106
   RE: Izbaciti partnera iz takta?
2.10.2009 10:18:30   
Anoniman
Bas se nasmijah nekim postovima, ja i moj ne zivimo zajedno ali ili je on kod mene ili ja kod njega, non stop, nije lijen, zna sve uraditi cak sta vise nije mu ni tesko vecinom ali sto me bas bas bas nervira je kad usisa i onda ostavi usisivac pred plakar , ne u plakar vec pred plakar.Dobijem popizditis odmah....Ja sam inace takva kad radim nesta radim do kraja ili nikako...

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 107
   RE: Izbaciti partnera iz takta?
23.10.2009 11:22:48   
babi
POZDRAV SVIM ČLANICAMA, MOŽDA SE MALO KASNO UKLJUČUJEM ALI SAM JEDNOSTAVNO MORALA
OTVORILA SAM JUTROS OVU TEMU JER SAM BAŠ SINOĆ DOŠLA DO RUBA ZBOG SVEGA AMA BAŠ SVEGA PRETHODNO NAPISANOG. MISLILA SAM DA SAM JEDINA, AL SAM SE SAD DOBRO NASMIJALA I MALO MI JE LAKŠE. KOD MENE JE SITUACIJA U POPTPUNOSTI ISTA, DA NEKAD POMISLIM DA ME PROVOCIRA NAMJERNO, AL OČIGLEDNO DA ONI SVI NA JEDAN NAČIN RAZMIŠLJAJU.
SITUACIJA OD SINOĆ: MOLIM TE POSPREMI IGRAČKE, (JER MM LEŽI NA KREVETU DOK JA SA DJETETOM TRČEM I USPUT RASPREMAM, A ON MENI "A ŠTA ĆEŠ TI RADITI?" LUDILO...........A AKO BEBIJA OSTAVIJM SNJIM OBAVEZNO DIJETE PLKAČE NEĆE BEZ TEBE, JA MU NE MOGU NIŠTA, I NAKON POLA SATA UH ŠTO ME JE UMORIO.
NEKAD STVARNO POLUDIM I SVAĐAM SE, A NEKAD POVUČEM I MOGLA BIH RIJEKU SUZA PROLITI, JER STVARNO SAM PONEKAD TOLIKO UMORNA DA VIŠE POD KOŽU NE MOŽE.

SORRY ZBOG DUGOG POSTA, AL SAM SE MORALA IZJADATI.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 108
   RE: Izbaciti partnera iz takta?
26.10.2009 12:19:41   
Hocu bebu
evo juce me izbacio iz takta onaj moj! Bilo brdo nekog kartona od namjestaja na hodniku i ja mu lijepo rekla (moram rec user posted image user posted image ) da izbaci to smece sve i dolazim polsje kuci da bi pocistila cijeli stan, on odnio samo smece a kartoni stoje! Kad je poso na poso fino je sve u ruke i jedva siso niz stepenice a mogo je tokom dana jer je bio slobodan! I nije mi ga user posted image zao bilo , jer mora da se nauci nekim stvarima!!!!

_____________________________

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu babi)
Neposredna veza do poruke: 109
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *