|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pomozimo Dini Milanoviću da ode na svoju zadn...
20.3.2012 22:19:27   
Alma_27
hajmo, zenice, barem malo da pomognemo ovom momku kad je dosao do svoje zadnje terapije


copy/paste sa http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/index.php?offset=36&poffset=0

Humanitano udruženje građana “City Angels” prije tačno godinu dana počelo je sa realizacijom humanitarnih akcija za pomoć našem mladom sugrađaninu Dini Milanoviću, koji je u augustu 2008. godine, nesretnim slučajem povrijedio kičmu, te na taj način ostao trajno nepokretan. Život ovom, tada sedamnaestogodišnjem momku, promjenio se u trenu. Iako su svi Dinini ljekari imali isti stav, onaj da Dino neće više moći hodati, tračak nade se ukazao odlaskom na kliniku Neuro Vita u Moskvi (Rusija) gdje su mu tamošnji ljekari po prvi puta dali pozitivno mišljenje o njegovom oporavku, kao i vratili nadu da će jednoga dana moći ponovo, kao i svi njegovi vršnjaci, da uživa u čarima svoje mladosti.

Svaka Dinina terapija koja uključuje primanje matičnih ćelija i fizikalne terapije porodicu Milanović košta 14 000 KM. Jučer (op.a 16. marta) Dino se vratio sa 7. terapije, odakle su i svim ljudima dobre volje koji su učestovali u humanitarnoj akciji za ovog hrabrog momka stigle i pozitivne vijesti. Prema zadnjim Dininim nalazima, koji su u odnosu na prethodu terapiju mnogo bolji, na povredi više nema ciste koja je pritiskala nerve i usporavala njegov oporavak. Dini je do potpunog oporavka ostao samo još jedan odlazak na terapiju u Moskvu ( 14 000 KM).

Ovim putem apelujemo na sve naše sugrađane da nam pomognu da i ovu humanitarnu akciju privedemo kraju, te da zajedno vratimo osmijeh na lice Dini Milanoviću i njegovoj porodici.
Ono sto učinite za sebe umire sa vama, a ono sto učinite za nekog drugog je besmrtno... Naše malo, Dini Milanoviću znači mnogo.
Pomoći možete:
Pozivom na humanitarni broj 090-292-040 (pozivom donirate 3 KM) ili uplatama na žiro račun
199-050-00528476-35 (Sparkasse Bank) sa naznakom “Za Dinu Milanovića”.

Pomozimo zajedno našem Dini !
City Angels Team
(tuzlarije.net)
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *