Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Humanitarni BabyBazar 32. po redu 2.11.2012 10:29:15
D_K
joj ja sam potpuno zaboravila na hum. BB.. na poslu sam ali evo nasla sam sliku cipela na imageshack, stavicu njih.. drugi put cu na vrijeme izdvojiti nesto.. 38/koža/Alpina/cijena po zelji, koliko je od srca u hum. kutiju
Ovu haljinu je rezervisala hanady i ja joj se izvinjavam ovdje jer me prijateljica zamolila da ostavim njenoj malenoj, pa cu ja u svakom slucaju ubaciti 5 KM u kutiju, sorry ali sta mogu
RE: Humanitarni BabyBazar 32. po redu 2.11.2012 18:33:16
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mala Selma
Hanady, molim te 3KM od "onih" para daj za ovu aktivnost, a ostalo meni da ja ne zaboravim dati
ma može
RE: Humanitarni BabyBazar 32. po redu 2.11.2012 21:40:51
Amrino
Da se ne ponavljam- ja sam ponudu stavila na onu drugu temu. Dio novca od prodatih stvari ide u priloge a imam jednu i veliku kutiju punu stvarcica za doniranje.
< Poruku je uredio Amrino -- 2.11.2012 21:42:27 >
RE: Humanitarni BabyBazar 32. po redu 3.11.2012 13:04:00
D_K
divno stvarno.. joj, mene tako rastuzi ova tema.. divno je to sto smo ovako lijepo organizovali ali jedan djecak raste bez svoje mamice.. i to onako stalozene zene, prave dobrice.. da mu dragi Bog olaksa i uputi na pravi put..
a tebi draga lepetetka, hvala na ovoj divnoj ideji
RE: Humanitarni BabyBazar 32. po redu 3.11.2012 14:55:40
Visnja RR
Postove koji se ne ticu humanbitarnog bb sam pobrisala ... sve probleme rjesite putem pp
i da odgovorim vjestici... u dogovoru sa lepetetkom je odluceno da toliko ide novaca za djecala jer je vec dobio poklonje , nova pidzama, romobil ( nisam sve zapamtila) pa je 110 km u cestitci skroz ok...
I dogovoreno je da ide u istu kutiju a onda ce se podjeliti...
RE: Humanitarni BabyBazar 32. po redu 3.11.2012 15:12:26
Medi_87
Višnja izvini ali mislim da se taj dogovor treba ticati svih nas i da je o tome trebalo biti odlučeno pa recimo bar jucer, da se napise bice jedna kutija i novac ce biti podijeljen, toliko od mene, od humanog čina ne zelim praviti situaciju ali imam pravo da iznesem svoje misljenje LP
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.