Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
" Moja zena je slijepa i u kolicima je, kad bih mogao vrijeme vratiti i kad bih znao da ce oslijepiti i biti u kolicima, opet bih je ozenio" E.H. Poslusajte pjesmu za njegovu zenu "Da sutis" i sve je jasno...i
Emka Huseinbegovic, nakon 11 godina tuge i teske bolesti, preminula je 13.04.2013 godine u svojoj 34 godini zivota. Neka joj je vjecni rahmet i neka bude spokojna na onom svijetu, jer je svoj mali zivot provela sa najvecim bogatsvom ovog zivota na zemlji, Eldinom. Njemu sabur i mir u dusi, i razlog jos veci da nam pokaze svoju ljepotu duse...
El-fatiha.
< Poruku je uredio kolacic -- 14.4.2013 13:47:14 >
Neka im oboma Allah dz.s. otvori vrata dzenneta... Jer su pravi primjer vjere, ljubavi, strpljenja...A Eldinu sabura i snage u ovim teskim trenucima...
Opet kažem , tako mi je žao ove žene, tj. što je preselila ne mogu vam opisati ... Ipak Allah zna najbolje ... Neka joj Allah podari lijepi Dženet, a Eldinu da bude strpljiv i da se nada Allahovoj nagradi, zaslužili su oboje ... Neki dan čitam Eldinovu izjavu ... ''Moja žena je slijepa i u kolicima je, kada bi mogao vrijeme vratiti i kada bi znao da će oslijepiti i biti u kolicima, opet bih je oženio'' OVO JE LJUBAV ... Nadam se da će im na onom svijetu Allah nadoknaditi sve ono što im je uskraćeno i uzeto na ovom ...
Emka je godinama bolovala od teške bolesti zvane multipla skleroza, bila je nepokretna i nije vidjela. Emka nas je napustila jucer u 17 sati i 22 minute, izgubila je bitku za život... Eldin je sve svoje pjesme posvetio upravo njoj, a njene oči bile su Huseinbegovićeva inspiracija. Jednom prilikom na koncertu, Eldin je rekao:
- ``Osobi koju najviše volim nisam mogao pokloniti cipele, jer ona ne hoda. Ni knjigu, jer ne vidi, pa sam došao na ideju da supruzi Emki poklonim album. Moja žena je slijepa i u kolicima je. Kad bih mogao vrijeme vratiti i kad bih znao da će oslijepiti i biti u kolicima, opet bih je oženio.``
Temu ćemo zaključati i obrisati nepotrebne postove ... ovo nije mjesto za rasprave... zašto tema postoji??? Možda da se oda počast ženi koja je bila tako jako voljena od čovjeka koji je bio veliki humanitarac i kojem nije bilo mrsko reći "da tu sam kad zatreba" i kad su RR humanitarne akcije bile pokrenute...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.