|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   vadjenje konaca
22.1.2015 10:00:31   
amirem
E drage moje,
prvi put sam na forumu, malo isprepadana poslije svega i ocajnicki mi treba neko ko je bio u istoj ili barem slicnoj situaciji.

Prije 10 dana mi je prof.Godinjak radio cistektomiju na desnom jajniku. Bila endometriozna veeelika cista. Pokusao je laparaskopski, medjutim nije uspjelo, pa je radio laparatomiju, tj imam sad rez dole. Dok sam bila na intenzivnoj, pukla mi je rana malo, otvorila se na jednom kraju, pa mi je dezurna doktorica stavila jedan vanjski konac na tom dijelu. Ostatak rane je sa unutrasnjim koncima koji ce valjda sami izaci nekad.
Eh sad, znate svi kako je prof.Godinjak zauzet, ja niti sam stigla pitati niti mi je iko rekao gore kada ja taj konac da vadim.
Zna li neko od vas kada se taj konac vadi, jer mi ne izgleda da ce i on sam ispasti :/ Kontrola na klinici nece jos za 15 dana sigurno, dok ne bude patohistoloski nalaz gotov, a bojim se da mi toliko dugo stoji konac, cula sam da moze i da se inficira oko njega ako se na vrijeme ne izvadi.

Svaka informacija je dobrodosla. :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vadjenje konaca
22.1.2015 10:15:52   
irenaSA
Ja sam na prvom porodu imala dva šava s lijeve u desne strane, unutrašnja i vanjska, u tri sloja...vanjski su poispadali sami a koliko se sjećam kad sam prestala krvariti negdje između 30 i 40 dana išla sam na Gak da vade unutrašnje...bilo je 4 5 puta cap capi bolilo je ko sam vrag...peklo...
Ako išta znači ovo iskustvo a rana je rana, konac konac...
Ipak nazovi dr. pa pitaj....user posted image

_____________________________

Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine
Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine
Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...

(odgovor članu amirem)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *