|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   trudnoca i benigne promjene na dojkama
5.6.2009 14:15:56   
tekja
Drage moje,

da li je neka imala iskustvo sa fibroadenomom ili nekom drugom dobrocudnom promjenom u dojkama u trudnoci koje bi podijelila sa nama?
Kako se f. ponasao i jeste li mogle poslije poroda nesmetano dojiti?

Naime, ja sam cak tri fibroadenoma hirurski uklonila prije nekoliko godina, medjutim novi se pojavio bas u vrijeme kad smo planirali bebu. Uz konsultaciju i odobrenje onkologa i ginekologa odlucila sam se na trudnocu bez operacije istog i privodim je kraju hB, ali me sada zanima da li cu moci da dojim bebuuser posted image  

Hvala...

_____________________________

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: trudnoca i benigne promjene na dojkama
5.6.2009 16:58:27   
poetesa
Hej! ja sam laik pa ne znam šta ti je to tačno ali meni se u trudnoći na lijevoj bradavici pojavila velika depigmentacija tj. polovina bradavice je bjelkasto-ružičaste boje, dosta dosta svjetlije od prirodne user posted image  Tako eto, a ja nisam ništa ni govorila doktorici jer sam čula kao da su promjene na bradavicama normalne...pa sad..

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: trudnoca i benigne promjene na dojkama
5.6.2009 23:16:12   
Romali
Ja sam operisala fibroadenom na dojci 2003.godine i svaki put na pregledu sam pitala dr.hoću li smjeti dojiti bebu kad aBd rodim.
Svi doktori su mi rekli isto- dojiti mogu bez ikakvih problema. Tako je i bilo hB, već 13, 5 mjeseci dojim svog user posted image .
Eh sad, meni se fibroad.nisu vratili hB, ali znam jednu ženu koja ih ima već godinama, nije ih operisala i dojila je svoju djecu. A zaposlena je u zdravstvu, valjda žena ispravno radi.


_____________________________

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)




(odgovor članu poetesa)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: trudnoca i benigne promjene na dojkama
7.6.2009 10:42:05   
tekja
eh Romaliuser posted image user posted image user posted image  za dojenje...nadam se da cu i ja uspjeti...isto sam i ja pitala ljekare, rekli - a zato ne bi mogla?, ali eto super je to cuti od nekog ko je "been there done that"user posted image

poetesa fibroadenomi su benigni tumori dojke...ma znas sta - bolje da nikad ni ne saznasuser posted image ...hvala cureuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *