Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
napravola ja voćnu tortu,al nism htjela okolo stavljati šlag,već da bude ono ''prava ''torta pa stavila kremu koju sam ja pravila i ukrasila kokosom.pita mm:od čega ti je ova krema? ja kažem:od pudinga,margarina i ostalih dodataka,a zašto?! -ma ukusna!Oću drugi put da mi napraviš same ove kreme i pospi mi je malo kokosom -.....hm....bil u zdjelicu il u tanjur...
za sve nase m moj upravo nervozno hoda po kuci, nema kokica, nestalo . Kaze "Nabavit cu sebi veeeeliku kantu sa lopaticom i napuniti kokicama. Odoh pojesti konzervu graha, gricka mi se nesto" (konzerve graha ja kupim jer ponekad pravim salatu od njih)
Meni je moj dragi muz sinoc saopcio, da se on uopće ne boji poroda, samo mu je frka malo kako cemo se snaci s bebom onih prvih dana... Ja sam blijedo gledala u njega, kontajuci ko se porađa: on ili ja:)
Meni je moj dragi muz sinoc saopcio, da se on uopće ne boji poroda, samo mu je frka malo kako cemo se snaci s bebom onih prvih dana... Ja sam blijedo gledala u njega, kontajuci ko se porađa: on ili ja:)
da se malo i nasmijemo danas...ja i mm kad smo kupovali za bebu sve sto treba izmedju ostalog i flasice dvije ako trebale jednu malu 125 ml i jednu vecu 250 ml...kad je mm vidio ovu vecu i uz to da je staklena kaze on meni a bona sto si tu uzela kako ce je beba drzati kad se rodi bit ce joj teska...eee reko dragi drzati ces ti kakva beba ona je mala...kazer i on da se brine kako ce oko bebe kad se rodi kao ništa ne zna,mislim sama ma da mi se poroditi i da sve dobro prodje a sve cemo ostalo nekako...nek budemo dobro ja i beba...
jest krevetic je izdrazo bez ijednom da je skripnuo a nije to jedini krevetic koji prolazi tu torturu,prvi na redu je bio onaj chicov sto se razvlaci. pn nam stoji u dnevnoj sobi tamo se naomih igra i spava nekada...morao je isto prezivjeti
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
da se malo i nasmijemo danas...ja i mm kad smo kupovali za bebu sve sto treba izmedju ostalog i flasice dvije ako trebale jednu malu 125 ml i jednu vecu 250 ml...kad je mm vidio ovu vecu i uz to da je staklena kaze on meni a bona sto si tu uzela kako ce je beba drzati kad se rodi bit ce joj teska...eee reko dragi drzati ces ti kakva beba ona je mala...kazer i on da se brine kako ce oko bebe kad se rodi kao ništa ne zna,mislim sama ma da mi se poroditi i da sve dobro prodje a sve cemo ostalo nekako...nek budemo dobro ja i beba...
Ovo mi je definitivno najžešće Dobar je!
hahaha moj se ipak boji poroda,stalno to govori... sto li?!?!?! :)
I moj dragi je pokušao da se uvali u krevet... kad ja nisam bila tu. Vidim ja navečer da se krevetć "naherio" i ništa mi nije jasno. Govorim ja MM: Krevet se nešto nakrivio, idi pogledaj šta je! Kad on k'o malo dijete se snuždio i kaže: Mislio sam da nećeš primijetiti. Da, baš neću primijetiti...
Moram ovo napisati, ne radi se o mom muzu nego rodjaku (al i on je neciji muz )...Napisala mu ja spisak sta mu treba za porodiljsku naknadu, tj. koji dokumenti i izmedju ostalog tu je i uvjerenje o kretanju iz mup-a, za zenu naravno, kad ce on meni : Pa sta ce joj to, ona ne moze da se krece?!?!?!?!?! P.S. zena je zdrava nego lezi zbog poroda
jao suze su me oblile,pogotovo kad sam procitala kada je neka od vas napisala da je muz rekao za bebaca ne brini draga spava ko zaklan zamalo se nisam upisala da izvinete!!!
Dan kad sam se trebala poroditi sa svojom drugom bebicom,sjedili mi u kuci i meni tako poceli trudovi,polako se ja pripremam za bolnice,nisam htjela odmah otici reko neka malo lakse mi je nego drip da mi ukljucuju!I kazem ja njemu hajde da svratimo do prodavnice da kupimo nosiljku za djete i polako krenuli!Meni bolovi spali na svakih 10 min a ja u prodavnici razgledam i kad naidje onaj val bolova stisnem se i gotovo!Hajd zavrsili mi to,bolovi spali na svake 3 min njega uhvatila panika kad ja vrisnem pocne i on da vristi samnom!Ja umirem i od bolova i od smjeha!I tako dok smo isli prema bolnici on na pola puta stane,izadje iz auta,a ja nemogu da ga pitam gdje ce sta mu bi,daj covjece porodit cu se u autu kad nije proslo 10 sekundi sjeda on u auto i u krilo mi stavlja sladoled i kaze,ljubavi vidim da se znojis pa da se rashladis malo do bolnice ma kad nisam umrla od smjeha!
pošto je mm sa mnom proveo čitav predporođajni proces u sobi u bolnici ujutro od 9 do navečer u pola osam, samo bi se izgubio da jede i nešto obavi, u povratku s tih izleta mi je i donio novine azru, kaže da čitam između trudova a ja ne vidim gdje se nalazim. a kasnije sam saznala i šta je radio u pauzama, naoružan kamerom bilježio je svoju bitku sa mojim porođajem. Scene tipa prazan stan, pripremljene stvari, on pod bolničkim prozorom, sat na ruci koja je za volanom, komplet bolničko osoblje itd. a sve popraćeno patetičnim tonom glasa i velikim riječima, ma da vidite to je da umreš od smijeha! "prazan stan, nje nema..." "evo me preskočio sam ogradu(koje dostignuće!) da dođem do prozora, a ona je gore..." itd.
pošto je mm sa mnom proveo čitav predporođajni proces u sobi u bolnici ujutro od 9 do navečer u pola osam, samo bi se izgubio da jede i nešto obavi, u povratku s tih izleta mi je i donio novine azru, kaže da čitam između trudova. a kasnije sam saznala i šta je radio u pauzama, naoružan kamerom bilježio je svoju bitku sa mojim porođajem. Scene tipa prazan stan, pripremljene stvari, on pod bolničkim prozorom, sat na ruci koja je za volanom, komplet bolničko osoblje itd. a sve popraćeno patetičnim tonom glasa i velikim riječima, ma da vidite to je da umreš od smijeha! "prazan stan, nje nema..." "evo me preskočio sam ogradu da dođem do prozora, a ona je gore..." itd.
pošto je mm sa mnom proveo čitav predporođajni proces u sobi u bolnici ujutro od 9 do navečer u pola osam, samo bi se izgubio da jede i nešto obavi, u povratku s tih izleta mi je i donio novine azru, kaže da čitam između trudova. a kasnije sam saznala i šta je radio u pauzama, naoružan kamerom bilježio je svoju bitku sa mojim porođajem. Scene tipa prazan stan, pripremljene stvari, on pod bolničkim prozorom, sat na ruci koja je za volanom, komplet bolničko osoblje itd. a sve popraćeno patetičnim tonom glasa i velikim riječima, ma da vidite to je da umreš od smijeha! "prazan stan, nje nema..." "evo me preskočio sam ogradu da dođem do prozora, a ona je gore..." itd.
a dobar je!!! I moj se naginjao na prozor sve da me vidi i kad su oni najgori bolovi bili on me zove na mobitel da kaze kako me gleda i to ovim rjecima "bebo sve te ja vidim tu sam ja ljubavi okreni se i pogledaj me bit ce ti lakse" ma reko jasta ce i spustim !!!
ma da ti je to samo pogledati, sve njegove patnje... dobro ima i u pauzama snimaka ošamućenog kita tj. mene, ali ostalo... Svu je rodbinu izsnimavao, od njegove i moje mame do pitanja kako se osjećate, ma šega.
ma da ti je to samo pogledati, sve njegove patnje... dobro ima i u pauzama snimaka ošamućenog kita tj. mene, ali ostalo... Svu je rodbinu izsnimavao, od njegove i moje mame do pitanja kako se osjećate, ma šega.
hahahahahaha mog su poslije pustili u salu hoce da gleda prodjaj,prvi je gledao i nije mu nista bilo,sad ovaj porodjaj drzi on mene za ruku babice me poradjaju kad on se samo srusi,oni mene svi ostavise a njega pocese da tresu i samaraju kad budi se on kaze ma nije mi nista ja zapeo pa pao i kad je posteljica trebala da izadje nije uspjela jer je zarasla pa su rukom morali da vade,on je otisao mojoj mami i rekao kako mi moraju vaditi matericu
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.