|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
26.8.2009 0:43:43   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam redom čitala i valjala se od smijeha, čitala mužu najbolje-ludnica

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 151
26.8.2009 0:49:49   
Hanady RR
Ja po prvi put naletih na ovu temu. Evo me sve boli nemogu se na glas smijat razbudit ću djecu a sve mi suze krenule.

e kod nas je svašta bilo al ubjedljivo mi je najače kad su mi krenuli bolovi u prvoj trudnoći. ja fino polako kažem mm eto mene je počelo boliti , večeras ćemo sigurno na porod i tako...on uzo knjigu i lista i fol gledna na sat na koliko su mi trudovi a ja hodam po kući pa kad zaboli naslonim se na stolicu. Došla moja mama on i dalje drži knjigu, sat i još dodo olovku i papir pa zapisuje na koliko su mi trudovi i tako do iza ponoći kad sam ja čučnula na pod i zalegla laktovima na ugao kaže moja mama e ovo je porod, a on mrtav hladan pita ''A šta ćemo sad ?'', kaže mama pa idemo djeco u bolnicu. kaže on aaaaaaaaaa znači spali su trudovi na 3 minute.

Niđe veze.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 152
26.8.2009 0:52:41   
neki
IZVORNA PORUKA: _mamica_10

IZVORNA PORUKA: Shee

ma da ti je to samo pogledati, sve njegove patnje... dobro ima i u pauzama snimaka ošamućenog kita tj. mene, ali ostalo...user posted image Svu je rodbinu izsnimavao, od njegove i moje mame do pitanja kako se osjećate, ma šega.user posted image
hahahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mog su poslije pustili u salu hoce da gleda prodjaj,prvi je gledao i nije mu nista bilo,sad ovaj porodjaj drzi on mene za ruku babice me poradjaju kad on se samo srusi,oni mene svi ostavise a njega pocese da tresu i samaraju kad budi se on kaze ma nije mi nista ja zapeo pa pao user posted image user posted image user posted image user posted image i kad je posteljica trebala da izadje nije uspjela jer je zarasla pa su rukom morali da vade,on je otisao mojoj mami i rekao kako mi moraju vaditi matericuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_mamica_10 upravo sam probudila dijete,koliko sam se ismijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _mamica_10)
Neposredna veza do poruke: 153
26.8.2009 1:03:33   
batterfly
Jaooo, tema je odlicnaaa...Napokon da i ja malo crknem od smijeha..
Bravo za muzeve...user posted image user posted image user posted image ,a izvale su im za 10(0)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve bolja od bolje...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 154
26.8.2009 1:08:32   
neki
Evo jedne izvale za koju su mi pricali,jer tad nisam znala MM...Ulazio on u kombi,i pomogo nekoj zeni da udje i ponese joj cekere...Opsti haos u kombiju,guzva...U neka doba zena vadi 2KM i daje njemu,a on,ma necu gospodjo,ma ne treba,ma necu,nema govora...Kad zena do nje uzme pare i kupi kartu kod vozaca...Kaze MM,tad kad nisam u zemlju propo od stida,necu nikaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 155
26.8.2009 1:14:20   
batterfly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E, probudih djecu, da znassssss...Ti si kriva..user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 156
26.8.2009 12:10:42   
neki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma sou praviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 157
26.8.2009 12:12:56   
marinela
IZVORNA PORUKA: neki

Evo jedne izvale za koju su mi pricali,jer tad nisam znala MM...Ulazio on u kombi,i pomogo nekoj zeni da udje i ponese joj cekere...Opsti haos u kombiju,guzva...U neka doba zena vadi 2KM i daje njemu,a on,ma necu gospodjo,ma ne treba,ma necu,nema govora...Kad zena do nje uzme pare i kupi kartu kod vozaca...Kaze MM,tad kad nisam u zemlju propo od stida,necu nikaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 158
26.8.2009 12:13:42   
seka87
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma bosanac takvi smo

nase malo zlato Lamija rodjena 1.10.2009. 3.200kg i 51cm

prvi zubic dobila sa 8 mjeseci

prohodala sa 10mj i 20dana

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 159
26.8.2009 12:13:42   
malena27 RR
e neki tm je Tito user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 160
26.8.2009 12:15:47   
Schecherlemica
E prvi put vidjeh ovu temicu i bacam se od smijeha...user posted image user posted image user posted image user posted image
Svaka cast za muzeve...
A sto se ismijahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 161
26.8.2009 12:18:26   
neki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja uvijek oplacem kad otvorim ovu temuuser posted image

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 162
26.8.2009 12:21:39   
bebano

user posted image user posted image user posted image user posted image  e bas se ismijah

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 163
26.8.2009 12:22:28   
Lara83
citam po ne znam koji put i smijem se na sav glas (sreca pa sam sama u kancelariji)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LEGENDE su!

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 164
26.8.2009 12:23:46   
neki
Sad me pita sta to piskaram,kad sam mu rekla poceo me ganjati po kuci,hoce da me udaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 165
26.8.2009 12:26:07   
neki
Korisnici na ovoj temi: neki, Schecherlemica, seljo, Eli83, prskalica, aamra, mamine oci, Bambi09, adannn, Đenifer, seka87, amila87, sheri, Zoe, moja medena

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 166
26.8.2009 12:34:37   
Anoniman
obzirom da sam na poslu, ne smijem vise citati, a stigla sam do strane br. 2... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 167
26.8.2009 12:53:13   
adannn
Evo jedne i od nas:))

Pijaca je kod nas inače četvrtkom....Probudila ja muža tako jedno jutro i govorim mu da je danas pijaca i da jedno od nas dvoje mora otići Nejri uzeti onaj balon Teletabisuser posted image user posted image Kaže on,onako u polusnu:''ajde ja ću,dok se ti spremiš,proći će i pijaca''!!
Ja u dnevnom boravku,kad dolazi on za 3 minute i govori:''imaš li ti teletekst''??
Prva pomisao mi je bila da nije neko umro,ja se skamenila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Požurio moj dragi da kupi balon i pitala ga jedna komšinica(koja je najveća tračara)gdje si ti pošao,gdje žuriš,a on odgovori da ide na pijacu...Ona se kaže kočila od smjeha jer je bila srijeda a ne četvrtak....Pijaci ni tragauser posted image user posted image user posted image

I sad uvijek govori:''vidiš na što te sve žena može navesti''??!!!user posted image user posted image user posted image

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 168
26.8.2009 12:54:54   
neki
Zeno draga,pa sta to radis muzuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu adannn)
Neposredna veza do poruke: 169
26.8.2009 12:59:27   
Anoniman
joj Vi stvarno niste normalne,sve me živo zaboli od smijeha
user posted image  za mužiće

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 170
26.8.2009 13:02:45   
adannn

Zeno draga,pa sta to radis muzuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam namjernouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 171
26.8.2009 13:06:04   
Anoniman
Možda ću promašiti temu ali mi na um pade jedan vic:

Šta je zajedničko muškarcu i pužu ?
Imaju rogove,sline,vuku se .....i misle da je kuća njihova.

Istina!

(odgovor članu adannn)
  Neposredna veza do poruke: 172
26.8.2009 13:12:57   
Anoniman
Neki, muz ti je KINGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo jedna i od mog.
Prije 4.-5. godina trebao je da dodje neki muzev rodjak kojeg niko od muzeve familije nije vidio od prije rata...I svi u familiji samo pricaju o Mirzi(tom rodjaku)...Mirza ovo,Mirza ono, Mirza 'vaki, Mirza 'naki.....
Helem nejse, samo je Mirza bio tema nekoliko dana svih nas........
I dolazi dan D i famozni Mirza.....
Pruza muzu ruku, da se pozravi i upozna s mm...a  mm ko iz topa:" Ja sam Mirza"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A taj Mirza, sav onako zbunjen, jer je mislio da se od njegove rodice sin drugacije zove, konstatova:"Bas fino, imamo dvojicu Mirza u porodici....user posted image
Mi smo se svi DOSLOVNO valjali po podu od smijeha, a muz kad u zemlju nije prop'o.
Ni dan danas ne zna sta mu bi da kaze da se zove Mirza....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 173
26.8.2009 13:22:14   
Anoniman
eh sjeti se i ja jedne priče slična Mirzi.

Krenuli mi kod moje tetke i tetka i oni su onako malo ko pobožni,i vjerovatno je mm usput u autu razmišljo kako će se pozdraviti,sigurno je mislio da on njima s vrata kaže Eselamu alejkum,a oni će njemu odgovoriti naravno kako treba.

Ulazimo mi na vrata kaže mm iz dubine duše VE ALEJKUMMUSELAM,a moj tetak zinuo u njega kaže on njemu,odgovara mu sa ESELAMUALEJKUM.

Ja se nisam mogla strpiti da ne prasnem u smijeh,a mm se zacrvenio ko paprika od stida.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 174
26.8.2009 13:27:01   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

eh sjeti se i ja jedne priče slična Mirzi.

Krenuli mi kod moje tetke i tetka i oni su onako malo ko pobožni,i vjerovatno je mm usput u autu razmišljo kako će se pozdraviti,sigurno je mislio da on njima s vrata kaže Eselamu alejkum,a oni će njemu odgovoriti naravno kako treba.

Ulazimo mi na vrata kaže mm iz dubine duše VE ALEJKUMMUSELAM,a moj tetak zinuo u njega kaže on njemu,odgovara mu sa ESELAMUALEJKUM.

Ja se nisam mogla strpiti da ne prasnem u smijeh,a mm se zacrvenio ko paprika od stida.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *