|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Cistitis
17.7.2009 13:08:44   
dzeni_nl
Drage moje, zna li mi iko od vas reci nesto o ovome?

Poslije spontanog, kojeg sam imala prije 7 dana, tacnije od jucer osjecam kako me nesto probada unutra vagine, bas je jak i nezgodan osjecaj, urin mi se jako cuje o osjetim i peckanje prilikom mokrenja.

Trazila sam po netu nesto o tome, ali nista konkretno nisam mogla da nadjem sem da je to upala mokracnog mjehura i mokracnih kanala.

Molila bih vas ako neka od vas zna nesto o tome da mi pise, jako se bojim, da nisam dobila neku upalu poslije spontanog, jer mi nisu dali nikakav antibiotik da pijem jedino parecetamol pritiv bolova. A nisu mi rekli ni da dodjem na kontrolu, toga ovdje nema.

Unaprijed hvala.


_____________________________

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Cistitis
18.7.2009 13:13:23   
teta berta
Vidim nitko ti nije odgovorio... Ja sam imala u trudnoci neku upalicu mokracnih kanala i pila sam zinnat i dobila neke vaginalete. Najbolje ti je otidi izvadi nalaz urina da bi bila sigurna, a slobodno mozes piti uvin h caj i brusnicu... I puno tečnosti. A preporucila bih ti i ginekoloski pregled. Sretno i nadam se da ce sve biti ok... pozzuser posted image

_____________________________

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Cistitis
19.7.2009 12:24:21   
dzeni_nl
teta berta hvala na odgovoru. Kupila sam u njemackoj jedan caj koji cisi bakterijr u mokracnima kanalima, zove se HEUMANN, a imam i brusnicu, pa to pijem.

Ma ovdje su ti doktori ja ko cudni. Isla sam kucnom i dao mi samo da izvadim nalaz krvi, i po njemu zakljucio da su mi bubrezi u redu, 2 puta sam mu trazila da radim nalaz urina nije mi dao, samo mi kaze da je to nemoguce. Pa ja vise ne znam sta da radim. Ovo jest evropa, ali su im doktori katastrofa, hiljadu su puta bolji doktori u Bosni.

Isto mislim da su mi trebali zakazat tremin poslije spontanog da dodjem na kontrolu, bar jednu, ali ne kod njih toga nema.

Jedino sto mi je preostalo je da se ljecim sama cime znam i umijem.


_____________________________

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *