|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
16.11.2009 11:33:53   
Anoniman
Evo i mene malo na ovu temu
Vidim vratila nam se Hanady-puno pozdrava
sretan rođendan 18 rođendan škorpijiuser posted image
dadada i moj ima takve igračke još set drvenih kašika, nekoliko kablova a ja se sturim kad da mu kupim neku lijepu igračku a on par sekundi i opet za kablove...
user posted image za prve slogoveuser posted image

Ja sam vam bolesna gripa me uhvatila a ovaj moj me iscrpljuje maksimalno, više ne plače fino nego se dernja ja mislim da je jutros probudio sve u zgradi...

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8076
16.11.2009 11:50:32   
marinčii
nooa jeli ti znaš ima li igdje kod nas kupiti psića sveznalicu..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8077
16.11.2009 12:24:58   
škorpija
Hvale drage moje na lijepim željama, e danas sam napunila 32 godineuser posted image user posted image user posted image  i stvarno nikad  se nisam osjećala boljeuser posted image .  Ma tridesete su zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8078
16.11.2009 12:28:32   
Pretty mamma
Škorpija, sretan rođendan!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja isto kažem za tridesete user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 8079
16.11.2009 12:28:40   
Anoniman
BreKskva...saljem tiuser posted image da sto prije ozdravis

da ste sada vidjeli kolika mu je slina ISPALA iz nosauser posted image ...vela havle, vela luka, veli jozauser posted image ...evo sam je ostavila da je pokazujem kada neko dodjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 8080
16.11.2009 12:29:13   
Anoniman
hepi brzdej skorpijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8081
16.11.2009 12:29:32   
Pretty mamma
IZVORNA PORUKA: dadada

da ste sada vidjeli kolika mu je slina ISPALA iz nosauser posted image ...vela havle, vela luka, veli jozauser posted image ...evo sam je ostavila da je pokazujem kada neko dodjeuser posted image user posted image user posted image

Hahahahaha...čuvaj za uspomenu user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8082
16.11.2009 12:30:25   
noaa
marincii ima u kockici na starom Velezovom..skorpija sretan ti rodjendan user posted image evo krema protiv bora preventivnouser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 8083
16.11.2009 12:32:33   
marinčii
škorpija sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image
nooa hvala ti baš si me obradovala ..ja mislila ići u metković tražit

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 8084
16.11.2009 12:35:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Hahahahaha...čuvaj za uspomenu user posted image

user posted image user posted image user posted image druge majke cuvaju  pramen kose, pupak, prve cipelice...a ja slinuuser posted image user posted image user posted image

jadno moje dijete

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 8085
16.11.2009 12:36:48   
Nunichi
Školska sta te to napalo? user posted image Nadam se da ces brzo ozdraviti, a galamdjiju mi ljubi plaho od nas dvije.  user posted image

Škorpija, sretan rockas i ovdje... Da nam vazda budes sretna i duhovita. user posted image user posted image user posted image user posted image Evo od mene malo kozmetike da nam se "doceras". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dadada, ja se nekad zabrinem koliki slinac izvadim, kontam gdje joj to stane. user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8086
16.11.2009 12:37:19   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

Hvale drage moje na lijepim željama, e danas sam napunila 32 godineuser posted image user posted image user posted image  i stvarno nikad  se nisam osjećala boljeuser posted image .  Ma tridesete su zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

hepi brzdej...bas se dobro drzis za svoje godine..ko da ti je petobanka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

salim se naravski...mojne mi se naljutiti....

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 8087
16.11.2009 12:38:23   
mnn
evo i nas.pilence još nana, zaspao je prije 1h.samo neka nana da se i mama malo odmori.pripremam mu ručak.juhu od piletine i malo blitve.
danas je došlo malo sunca i do nas...joj samo da krene više bura..jedva čekam da dodje.

škorpija sretan ti rodjendan!user posted image user posted image

marinčii kako je Matej?

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8088
16.11.2009 12:40:49   
noaa
joj dadada nece valjda netko postaviti anketu da ga zivcira tema bebe 2009,jer se prica o slinama i kaki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8089
16.11.2009 12:41:48   
marinčii
mnn ajde super da alex pajki da se malo mama odmoriuser posted image user posted image
a evo ga baš presvukla...već dva put kakio od jutrosuser posted image user posted image ja to brojim...
počeo galamit pa nikako stat divi se novoj vještini user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 8090
16.11.2009 12:43:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa

joj dadada nece valjda netko postaviti anketu da ga zivcira tema bebe 2009,jer se prica o slinama i kaki user posted image user posted image user posted image user posted image

ako postavi znacemo ko jeuser posted image user posted image user posted image ...sala malauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8091
16.11.2009 12:43:33   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma neka vala i postavi.
Joj ja sam sad poludila na anketama. Jedna persona koje god teme i ankete se dohvati samo pise kako trosi enormne kolicne novca svaki jeuser posted image dan. Bas me zivciraju snobuše! user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 8092
16.11.2009 12:48:00   
noaa
dadada ja necu jer mi je glava stalno u peleni i proucavam sastav datog sadrzaja,MM kad dolazi prvo sto pita je "sta je danas bilo u peleni"user posted image user posted image ,jer meni neko rekao da je kaka glavni pokazatelj promjena u organizmu i ja to pomno pratimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8093
16.11.2009 12:48:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma neka vala i postavi.
Joj ja sam sad poludila na anketama. Jedna persona koje god teme i ankete se dohvati samo pise kako trosi enormne kolicne novca svaki jeuser posted image dan. Bas me zivciraju snobuše! user posted image

ja ko prava mahalusa oma potrcala da vidimuser posted image ...ali nista ne nadjohuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 8094
16.11.2009 12:50:01   
noaa
kako nisi nasla zeno?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8095
16.11.2009 12:50:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa

dadada ja necu jer mi je glava stalno u peleni i proucavam sastav datog sadrzaja,MM kad dolazi prvo sto pita je "sta je danas bilo u peleni"user posted image user posted image ,jer meni neko rekao da je kaka glavni pokazatelj promjena u organizmu i ja to pomno pratimuser posted image user posted image user posted image

ma ja mislim da svi mi gatamo u peleneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8096
16.11.2009 12:51:17   
noaa
a neki i u slinacuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8097
16.11.2009 12:51:21   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Nunichi

ja ko prava mahalusa oma potrcala da vidimuser posted image ...ali nista ne nadjohuser posted image

haj javi ako sta nadjes..i mene mahalusu zanima jeko touser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8098
16.11.2009 12:53:33   
Anoniman
skorpija sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8099
16.11.2009 12:53:42   
Anoniman
a naaaaaaaaaslauser posted image user posted image user posted image ...dalabuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 8100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *