|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  344 345 [346] 347 348   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.11.2009 10:48:13   
noaa

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: pocahontas

sretan rodjendan dawudu user posted image

I od nas i od nas user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i mi se pridruzujemo cestitkama.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8626
20.11.2009 10:49:59   
bebana27
evo da vas sve redom pozdravim
danas je moj Ibrahimu puna 2 mjeseca masalla rastemo
ustao pa u nosiljici sjedi i smije se....user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8627
20.11.2009 10:50:10   
pocahontas
sto bi rekla jedna nasa fensi forumasica user posted image - apropo user posted image , ja je ne dobih nikad jos...a vi ostale iskljucive mame dojilje?
ibrahuimu hepi brzdej user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 8628
20.11.2009 10:52:30   
Anoniman
Ma user posted image user posted image  za Ibrahima!!!! Čestitamo mali rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image  i teta izašli u dvorište, sad sam trčala da im iznesem kapicu i jaknu, izvela ga u dukserici i stavila mu kapu od duksa user posted image  a jooooooooooj a vani brrrrrrrrr....... Ne mogu da vjerujem da moram naglasiti da mu oblači jaknu i kapicu...... ne kontam user posted image

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 8629
20.11.2009 10:53:29   
Anoniman

sto bi rekla jedna nasa fensi forumasica user posted image - apropo user posted image , ja je ne dobih nikad jos...a vi ostale iskljucive mame dojilje?

Nisam ni ja pocahontas, još uvijek ništa, baš odmaram user posted image  zato ću B dojiti dok ne krene u srednju user posted image user posted image  da se doooooobro odmorim od nje user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 8630
20.11.2009 10:54:36   
bebana27
i ja kontam sa svojim sinom malo izaci pa ne znam kakvo je vrijeme vani a trebali bi malo prosetati.

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8631
20.11.2009 10:54:57   
marinčii
sretan mali roćkas Ibrahimu user posted image user posted image user posted image
a što se tiče user posted image  ja je dobih prije 3 dana i isto me boli kao i prije user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8632
20.11.2009 10:57:27   
noaa

Ma user posted image user posted image  za Ibrahima!!!! Čestitamo mali rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image  i teta izašli u dvorište, sad sam trčala da im iznesem kapicu i jaknu, izvela ga u dukserici i stavila mu kapu od duksa user posted image  a jooooooooooj a vani brrrrrrrrr....... Ne mogu da vjerujem da moram naglasiti da mu oblači jaknu i kapicu...... ne kontam user posted image

sad znam sto su ostale tete pobjegle od tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image sala mala,pa gdje ce u samoj dukserici nije proljece?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8633
20.11.2009 10:59:37   
škorpija
Sretni maji rođendani Dawudu i Ibrahimuuser posted image user posted image user posted image

Enisa, možda da teti napišeš na papir i objesiš na vidno mjesto sve tte sitnice, ja ću tako raditi, iako meni teta dolazi i sad, vidim da dosta stvari radi suprotno od onoga kako sam ja navikla, ne mora značiti da je sve njeno pogrešno, ali nije me briga, ja hoću po mom tabijatu ili nikakouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8634
20.11.2009 11:04:16   
Anoniman
Noa upravo tako, stvarno me zbuni, milim ako je ona u klimaksu ok ali beba..... dukserica..... user posted image user posted image
škorpija, i ja ću napisati sve na papir a evo uspavljuje B pa ću sad sa njom laganini porazgovarati..... Teta je stvarno ok al eto da ne bude tih "momenata"..... ma joj, teško je brate, teško.....

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 8635
20.11.2009 11:04:34   
dady
sretan mali rodžendan Ibrahimu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 8636
20.11.2009 11:05:04   
sheri
sretni rodjendani i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja, iskljucivo mama dojilja (promijenit cu si nickuser posted image user posted image user posted image user posted image ) sam dobila nakon 4 mj.
crknuta sam od jutros

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8637
20.11.2009 11:07:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

a što se tiče user posted image  ja je dobih prije 3 dana i isto me boli kao i prije user posted image

Mene je, nakon što sam rodila kćerku, jedna boljela jedna nije i sve tako.....
Vidjet ćemo kako će sada biti.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 8638
20.11.2009 11:10:56   
noaa
enisa mislim da za svoje pare mozes traziti najbolje sto mozes dobiti za svoju bebu iskljucivo trazis i placas brigu o njemu,ne trazis da ti kuha,pegla i glanca po kuci.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8639
20.11.2009 11:11:18   
Pretty mamma
I mi želimo Ibrahimu sretan rođendan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo ni ja još nisam dobilauser posted image , prošlo je 5 mjeseci i 6 dana od poroda.
Idem staviti malenu u ljulju, a ja moram peglati veš.
Mama me zvala i iznenadila da dolazi user posted image . Mora mi donijeti zimske gume za moja autićuser posted image . Imam par sati da dovedem stan u red (sva sreća što sam jučer većinu odradila).

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8640
20.11.2009 11:15:20   
danis
dobro jutro mame i bebe !!! Cestitamo rodjendane i nas dvoje!user posted image  Mi smo se tek maloprije probudiliuser posted image  Zaspao je sinoc u 10 budio se jutros u 6 ipol jeo i opet zaspao... jucer se prvi put okrenuo skoro pa na stomak user posted image  mada mislim da je to bilo slucajno malo je bucko pa mu bas i neide (ima 8 kila i 66 je dug). Danas napokon ne pada kisa tako da cemo sada malo u setnju i idem probati nabaviti onu ogrlicu za zubice!!!user posted image

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8641
20.11.2009 11:27:40   
cicana
Jutro svim bebicama i mamicama, mi smo ustale jutros u pet, Sara sada zaspala a ja se evo dozivam uz kaficu, izgleda da ce i danas biti lijepo vrijeme za setnju, vidim pisale ste gore kako neko iznosi bebu napolje u duksu, pa i ja Sari ovih dana obucem maicu dugih rukava i duks, kapicu obavezno, mislim da joj nebude hladno, ma joj ja nemam pojma ustvari kako da je obucem u setnju, imam joj debelu jaknicu ali mislim da bi se u njoj skuhala, pomozite zene nezelim da mi se dijete nahladi. I da juce sam gledala u TL prsluke za nju i imaju cijene kao i jaknice, gdje bih joj mogla kupiti fin prslucic?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sretni mali rodjendani bebicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 8642
20.11.2009 11:28:20   
marinčii

IZVORNA PORUKA: marinčii

Mene je, nakon što sam rodila kćerku, jedna boljela jedna nije i sve tako.....
Vidjet ćemo kako će sada biti.
joj da bar kod mene bude tako,samo sad mi ne ide baš ko prije..neznam jel to normalno

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8643
20.11.2009 11:29:34   
Anoniman

ibrahuimu hepi brzdej user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hos da pocnem pisati a proposuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sta vam je s tim apropouser posted image user posted image user posted image , ja to pokupila od moje mame...s koljena na tateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 8644
20.11.2009 11:30:36   
Anoniman
sretan rodjendan Ibrahimu i Dawuduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8645
20.11.2009 11:46:45   
Anoniman
Jutro!
Sretan rodjenda Dawudu i Ibrahimu, saljemo vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam rekorder u nedobijanjuuser posted image , 7 i po mjeseci i nisam dobilauser posted image , jos sinoc sanjam da sam trudna,pupupupuuser posted image
Javim se poslije, Ajna zove mmaaaaaaammma(ovo samo za nou i nunichiuser posted image )

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 8646
20.11.2009 11:51:53   
Nunichi
Ja dobila user posted image 40 dana od poroda. user posted image user posted image user posted image
Prije ni ne osjetim kad imam, a sad je ciklus fuuuuj, povracam, glava me boli, noge, stomak, a Zarica doji pa ni buscopan ne smijem popiti. I jos je i obilnija, ma fuj. user posted image

Sahara isto sam ti sanjala neki dan. user posted image I to dr. mi kaze u februaru ces roditi malog batu. Kad sam ustala nije mi bilo dobro. user posted image user posted image

Sretan malo rockas i od nas Dawudu i Ibrahimu. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8647
20.11.2009 11:53:29   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

Javim se poslije, Ajna zove mmaaaaaaammma(ovo samo za nou i nunichiuser posted image )

user posted image user posted image user posted image Djaba ti opet ja tebe volim. user posted image user posted image

Noa sta ti kazes na provokaciju? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8648
20.11.2009 11:56:33   
noaa

IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image user posted image user posted image Djaba ti opet ja tebe volim. user posted image user posted image

Noa sta ti kazes na provokaciju? user posted image

mora je djete dozivat kad stalno negdje hoda,Zara i Noa nemaju potrebe kad su mame stalno tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8649
20.11.2009 11:57:18   
shejla

Ja sam rekorder u nedobijanjuuser posted image , 7 i po mjeseci i nisam dobilauser posted image , jos sinoc sanjam da sam trudna,pupupupuuser posted image

nisi jedina... nema je ni kod mene user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  344 345 [346] 347 348   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  344 345 [346] 347 348   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *