|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  347 348 [349] 350 351   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.11.2009 18:58:16   
Anoniman
noaa, ma ne bih da te sekiram ali naravno zovne me pa ja dodjem i onda tracamo bebe koje govore samo tatatatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8701
20.11.2009 19:00:43   
noaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomislit ce netko da se svadjamo

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8702
20.11.2009 19:02:43   
Anoniman
Ma nece bona, navikli su svi user posted image , nego sta vas dvije radite, moja spava a i tata joj, ja cekam goscu pa nesto kasni a inace bih i ja u horizontaluuser posted image
Ljubim ja vasuser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8703
20.11.2009 19:06:25   
Anoniman
sjooooooooooooooo guze slatkeuser posted image user posted image ....Andrej ce pasti na koljenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8704
20.11.2009 19:08:36   
noaa
Noa spava,tata joj odmara mada neznam od cega al eto odmarauser posted image mene glava boli za poludit.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8705
20.11.2009 19:12:55   
Anoniman
dadada, ma nemoj odmah Andreju pokazivati cijelu slikuuser posted image
noaa, pa srkni kaficuuser posted image , a dobra si i ja ne znam od cega ovaj moj odmara, ali kuhao je rucak makar i pitao smije li 5 minuta prileciuser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8706
20.11.2009 19:18:59   
noaa
srknula sam al nista,moram da srknem tableticu jer ne pusta nikako,al nisam ja ko dadadauser posted image mene glava od poroda cesto boli

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8707
20.11.2009 19:35:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa

Noa spava,tata joj odmara mada neznam od cega al eto odmarauser posted image mene glava boli za poludit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8708
20.11.2009 19:48:32   
Anoniman
ja sada Andreju stavila kapi sunce moje malo...on nakon toga kihnuo i iz lijeve nosnice izaslo malo krvi...ustvari iskihnuo sline s sukrvicomuser posted image ...je li moze biti od suhog zraka posto kod nas griju nenormalno...a inace i ja i mm imamo slabe kapilare u nosu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8709
20.11.2009 19:48:46   
mnn
čestitamo male rodjendane!user posted image user posted image sahara ajde ti otvori ili da ja...super bi bilo...user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8710
20.11.2009 19:55:51   
mojbebac

ljubim bojesne bebe, da sto prije prodje .... user posted image je yaspala, toliko je bila umorna da je jedva jela ..... mama ode malo iyaci sa drugaricama, bas mi treba jako sam nervoyna yadnja dva dana .... pusa svima!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 8711
20.11.2009 20:10:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

čestitamo male rodjendane!user posted image   sahara ajde ti otvori ili da ja...super bi bilo...user posted image

Nisam bas shvatila milauser posted image , sporo kontamuser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 8712
20.11.2009 20:38:34   
noaa

IZVORNA PORUKA: dadada

ja sada Andreju stavila kapi sunce moje malo...on nakon toga kihnuo i iz lijeve nosnice izaslo malo krvi...ustvari iskihnuo sline s sukrvicomuser posted image ...je li moze biti od suhog zraka posto kod nas griju nenormalno...a inace i ja i mm imamo slabe kapilare u nosu

mislim da jest zbog suhog zraka,imas li one posudice s vodom na radijatorima?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8713
20.11.2009 20:40:01   
noaa

IZVORNA PORUKA: sahara

čestitamo male rodjendane!user posted image   sahara ajde ti otvori ili da ja...super bi bilo...user posted image

sporo konta zena,pa na koga ti je djete onako pametnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8714
20.11.2009 21:07:19   
Anoniman
Dobro veče mamite user posted image  Moj user posted image  zaspao u 20:15, jedva je i toliko izdržao user posted image  S sada legla, mm na tenisu a ja pijem kaficu i udarila po čokoladi user posted image  Jaaaaaa ljepote...... tišina....... djeca spavaju...... čoek ........ valjda na tenisu user posted image user posted image user posted image user posted image  uglavnom uživam u tišini user posted image  
Eh sutra je mojoj seki djevojačko veče i fakat obećavam sama sebi da ću se opustiti i potruditi isključiti se!!!! Ma jedva čekam, sutra ću se, kao nekad, čitav dan spremati, e bašsam to poželjela user posted image
ena23, kako sam ?? hm.... umorno mila, zabrinuta, loše spavam, neredovno jedem, u frci-trci stalno, 2 djece, 1 muž user posted image , kuća, kućanski poslovi..... ma šta da ti pričam - sve ti se samo kazalo user posted image user posted image  nekad kao mya imam osjećaj da ću pući..... ili možda već jesam a nisam svjesna user posted image .... ma ko zna, čut' će se user posted image  Maštam o vremenu kad će mi djeca porasti i kad ću odspavati ono koliko ja hoću, ma ono da se "ubijem" od spavanja user posted image
Biće, biće.......

sahara, gaće su mrak user posted image , ljubimo none slatke
dadada garant je od suhog zraka. Tako je meni na poslu, baš je prevruče i uvijek imam problem sa sukrvicom u nosu user posted image

Ljubac za sve bolesne bebice a i za zdrave naravno user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8715
20.11.2009 21:32:32   
Anoniman

mislim da jest zbog suhog zraka,imas li one posudice s vodom na radijatorima?

ma stavim ja posudice ali nista od toga...toliko griju...probacu s peskirima

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8716
20.11.2009 21:35:45   
Anoniman
enisa...sutra cola + spriteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma vala si zasluzila da se opustisuser posted image ...kao uostalom sveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8717
20.11.2009 21:38:25   
Anoniman

enisa...sutra cola + spriteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma vala si zasluzila da se opustisuser posted image ...kao uostalom sveuser posted image user posted image user posted image

Ma ne znam smijem li mixati .... cola-sprite user posted image user posted image user posted image user posted image  
Jašta nego smo sve zaslužile..... user posted image  
Javim vam kako je bilo user posted image  i šta sam od gore navedenog "cugala" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8718
20.11.2009 21:46:43   
Anoniman

sporo konta zena,pa na koga ti je djete onako pametnouser posted image user posted image user posted image

Pa na tatu mozdauser posted image , a na mene je lijepauser posted image user posted image , dacu ja tebi kad ti dodjem dolje u Hercegovinu, ima da skaces sa Starog 'za dzaba'user posted image

dadada, ma suti sve je dobro dok ovaj smog ne podivlja pa necemo moci ni prozor otvoritiuser posted image , a to nije nista ozbiljno, malo kapi i bice to ok, a rece da ste i vi skloni krvarenjuuser posted image
Enisa, otkaci se sutra i uzivaj, nazdravi i za nasuser posted image user posted image user posted image , daj seki pametne uputeuser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8719
20.11.2009 21:55:29   
Anoniman

Enisa, otkaci se sutra i uzivaj, nazdravi i za nasuser posted image user posted image user posted image , daj seki pametne uputeuser posted image

Ma nego šta, već joj "solim pamet" a ja mlađa user posted image user posted image  joj baš to radim sa merakom ihihihihihihihihihi

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8720
20.11.2009 22:02:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ma ne znam smijem li mixati .... cola-sprite user posted image user posted image user posted image user posted image  
Jašta nego smo sve zaslužile..... user posted image  
Javim vam kako je bilo user posted image  i šta sam od gore navedenog "cugala" user posted image

ma smijes...dobices pepsi twistuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8721
20.11.2009 22:05:20   
Anoniman
sahara...jos kada pocne da meeeeeeemiiiiiiiiiuser posted image ...ali se ja opet osjecam bolje u gradu nego na planini...mene vazda oni gore seljaci zezaju da me treba pod auspuh staviti...ja kada sam gore samo spavam...tri dana sebi ne dolazimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8722
20.11.2009 22:06:14   
noaa

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ma nego šta, već joj "solim pamet" a ja mlađa user posted image user posted image  joj baš to radim sa merakom ihihihihihihihihihi

nisu godine bitne,bitno je iskustvouser posted image user posted image kad se enisa sutra "olesi " pa pocne objasnjavati kako se trazi teta cuvalicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8723
20.11.2009 22:07:49   
Anoniman

kad se enisa sutra "olesi " pa pocne objasnjavati kako se trazi teta cuvalicauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj grozna si user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8724
20.11.2009 22:08:21   
ivanak
Večer svima.

Enisa lijepo se zabavi sutra user posted image user posted image user posted image user posted image i opusti se, to je najbolji lijek za sve. Sve će teći svojim tokom.
Tako i ja, nemam mira dok ne napravim planirano - oko malog, kuće, kuhanja, druženje je pod velikim upitnikom.
Sreća što je mali dobar pa mogu sa njime svugdje.... inače bi bila zatucana i poludila bi dosad, tako da te razumije.
Javiš nam kako je bilo na žurci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo moj je popio za večeru 220 ili 240 ml mlijeka - ja se zaprepastila. A još je jedno sat vremena prije toga jeo jabuku što mu je ostalo od popodne da ne bacimo....
Stavili ga na spavanje pa se nadamo da nas neće buditi jutros u 5 i pol/6h kao i jutros....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  347 348 [349] 350 351   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  347 348 [349] 350 351   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *