|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  479 480 [481] 482 483   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
15.1.2010 11:22:57   
marinčii
ma još je nervozan al sad hvala bogu jede i doji,ne spava loše po noći al po danu slabo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12001
15.1.2010 11:26:50   
marci
bok cure ja nikako se od svog mališana ne mogu ponoći naspavat budi se po par puta da jede i onda me skroz razbudi.Tek u jutro lijepo od 6 do 10 spava bez hranjenja kad ja više ne mogu spavat a kad se probudi samo bi jeo.user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12002
15.1.2010 11:37:02   
iv@ncica
ćao,  marci
koliko  ti  je bebici,  ako  dojis    vjeruj  mi  da je  i  nama  jos  tako  hehehehhe  a  evo  sad  ce nam 9,5 mjeseci. ..polako naviknut  ces seuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 12003
15.1.2010 13:23:32   
marci
moja beba 25 1 će imat 6 mjeseci.znam da nam je svima tak al koliko me boli kad dojim najrade bi odma prestala ,neznam šta bi to moglo bit, a doktorica kaže da dobiva normalno na težini, bojim se da nemam puno mlijekauser posted image .

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12004
15.1.2010 14:07:55   
Anoniman
Da se i mi javimo.
Bili smo na boci user posted image , razmišljam jutros kad već nismo capnuli ćunu da završimo sa vakcinisanjem. Sad smo mirni do 1. rođ. user posted image B se naravno deraoooooo samo tako. Joj kako ovi muški imaju nizak prag boli, cccccc S se nije nikada tako derala user posted image Urađen komplet sistematski, visoki smo 79 cm user posted image , baš mi je drago da su ga i izmjerili jer se od jula nismo mjerili....
Kaže dr. Vuković od idućeg mjeseca 1/4 žumanceta, jogurt, sir user posted image user posted image Mislim nek ona priča šta hoće al meni je to nekako baš rano user posted image user posted image šta vi mislite, je li??

(odgovor članu marci)
  Neposredna veza do poruke: 12005
15.1.2010 14:34:12   
Apotekarka
Evi nas,mislim Antonio spava...Nocas spavao od 22 jutros do 9user posted image user posted image user posted image
Evo i sad 1,5 h vec spavauser posted image user posted image user posted image ,da ga ne ureknem...
Evo ja se oko rucka zadeverala pa da vas na brzinu pozdravim...
Jo u nas u domu zdravlja nikad ga nisu izmjerili samo izvagaju,malo grlo pogleda i nista,a pedijatru 100 god.niti vidi niti cuje,manta mi se da kad budem isla na snimanje cvorova povedem i jrga privatno pedijatrici da ga malo pogleda...Ovaj pedijatar mislim da je i u penziji...
Moj Antonio po0veo piciti u hodalici(los mama ali eto),sve skida,hvata,ljuti se ako nesto ne moze dohvatiti,a muziku obozava,kad zaova uzme itaru da mu svira on skace i vristi od srece,da nece kakav muzicar bitiuser posted image ,a voli je i na tv_u slusati...Bravo za Benju veliki djecak nema sta...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12006
15.1.2010 15:16:44   
marci
enisa ti najbolje znaš šta treba al i doktora nije loše poslušat ja bi napravila kak mi on kaže pa da nemoram samu sebe pitat dal dobro radim.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 12007
15.1.2010 15:20:31   
megi
pozdrav mamama
enisa mojoj curi je 6.5 mjeseci i jedna stara i veoma iskusna dr mi je rekla moze zumance pomalo, a bjelance tek od 10 mjeseca
ja joj vjerujem
marinci kako matej i mojoj curici rastu zubici, mislim bar da su, jer je nervozna ruke uvijek u ustima, siperak mokar, a spavanje po danu nije neko od 2 mjeseca

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 12008
15.1.2010 15:23:31   
marinčii
ej megi pozdrav za tebe i tvoju curicu,evo matej trenutno spava već sat vremena ja sva u čudu,ma i dalje je nervozan sve žvo trpa u usta i mene pokušava ugristiuser posted image ,valjda će brzo ti zubići da malo odahnemo makar

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 12009
15.1.2010 15:26:10   
Anoniman
Mah..... zaboravila sam kad sam ga kćerki davala...... mislim da nije ni sir ni jogurt a ni žumance probala ptije 9 ili 10-og mj. p azato vas pitam.
Hvala, svakako ću još vidjeti.

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 12010
15.1.2010 15:52:53   
reallove

Pozdrav dragi nasi..mi smo danas cijeli dan proveli vani,lijepo vrijeme,toplo..cestitamo ako smo propustili nesto..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12011
15.1.2010 15:53:28   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: marci

moja beba 25 1 će imat 6 mjeseci.znam da nam je svima tak al koliko me boli kad dojim najrade bi odma prestala ,neznam šta bi to moglo bit, a doktorica kaže da dobiva normalno na težini, bojim se da nemam puno mlijekauser posted image .

ma  i  ja  sam to  stalno  mislila..ja  sam nisam  mislila  da  cu  dojit  ni  1 mjesec,  a  vidi  nas  sad,  ma prosli  smo sve..stalno  pod  stresom  bila...on  uvijek  oko  neceg  nevrvozan, ne  spava,  hoce -pa  nece  da  doji,boli  pa  ne  boli ,  ne  mora  biti    da  mu je malo  mlijeka,  ma njemu  se  samo  maza,  a  i  vec  mu  dajes  pomalo  i  ostalo,  pa  ce  ti  biti  lakse  cim  ubacis  jedan  obrok voca,  pa povrca, pa  juhe   i  mese...polako..ako  napreduje  nije  mu  malo , tako  sam  ja mislila  i strahovala  malo  mu  malo  a ono  moj  decko  ko  mikelanđelovi  anđeli,  bembeli  slaufasti..sad  imamo 9 i 330 i 72 dugi.   a  to  sto  te  boli  kad  doji,,ma  nebi  sad  trebalo biti..jel  te  grize  desnima  ili  nepravilno  doji pa  te  boli, i  mozda te  ne  izdoji davalja....sad  ce  ti  on  skratiti  podoje,  jaci  je  i  vuce.. ne znam..imas  stranicu  tu  negdje  o  dojenju  i savjetnicu  za  dojilje  amrino..pa pogledaj  ili  joj  posalji  pp.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 12012
15.1.2010 15:58:58   
iv@ncica
user posted image eh  da  se  pohvalim mamamamaaa...ja sam  ovih dana  na  remontuuser posted image user posted image ,
muz  mi  ne  radi  puno  vrijeme pa  mi  cuva  Andreja..eto  malo  smo  sve ponovili  ma  mama  se  malo  skokala..da  prosli  su oni  prvi  dan  kad  je  mogla  pšroc  masna  i  cupava kosa,  trenerka,  i  podocnjaci  bez  sminke
stavim poslije  slikice  mozda 

- shopingu..malo se  ponovila..
sa  kratkim  sarenim kaputicem  ma  cakani  i   cizmicama isto kratkim, malo  sminke
- frizura-malo  se  skratila i  nabacila   par  fanci  pramenova user posted image user posted image
-malo  sam  na  dijeti,  pa  se malo i opalo  user posted image user posted image
odmah  se  covjek  bolje  osjeca, 
-pa  se  danas  otislo  na  pregled  i papa  test  u  ginekologa-  kaze  mi  on  ma  bona  bas  ti  ona user posted image lose  ne  izgleda  hahahhaha

< Poruku je uredio iv@ncica -- 15.1.2010 16:04:06 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12013
15.1.2010 17:26:40   
škorpija
pa se danas otislo na pregled i papa test u ginekologa- kaze mi on ma bona bas ti ona lose ne izgleda hahahhaha

bože, svakakvih ginekologa, ne zna čovjek bil se user posted image  ili user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12014
15.1.2010 18:12:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

pa se danas otislo na pregled i papa test u ginekologa- kaze mi on ma bona bas ti ona lose ne izgleda hahahhaha

bože, svakakvih ginekologa, ne zna čovjek bil se user posted image  ili user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12015
15.1.2010 18:16:07   
Anoniman
drage moje
evo da se malo javnem,
mi smo hvala Bogu super... danas smo ustanovili da nam garderoba postaje mala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  gegice koje sam oblacila svom nanetu, danas vidim da ga zatezu i da ne moze fino ispruziti nogice... skinem ih kad se dijete razrahatilo, odmah sam te spakovala...
evo spava od tri sata... nahranio se fino i spava i uziva...
enisa draga, nadamo se da ce Benjo brzo prevazici cinu i da ga ne boli puno... a sto se tice cune i nas to ceka ako Bog da, ali kad bolje razmislim, ipak mozda i nije tako dobro sto zurimo sa sunecenjem... mozda je ipak bolje sacekati makar da navrse godinu danauser posted image user posted image user posted image user posted image  a i ja sam cula da je najbolje uz behar to raditi jer tada je vrijeme najprikladnije da cundara zaraste bezbolno... user posted image user posted image user posted image user posted image
inace ostale mamice i bebice kako ste i sta radite?

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12016
15.1.2010 18:21:18   
mnn
večer, alex je još pehladjen ali je bolje.sad je tu tata da pomogne...ja imam još temperaturu..kaže sestra da imam upalu sinusa...tako da dodjem sutra na pregled...joj baš sam sva aj bok...nadam se da če više to proči..jer sam luda od svega...user posted image user posted image user posted image  

čestitamo male rodjendane svim bebamauser posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12017
15.1.2010 19:33:43   
marci
Ok baš ću pogledat jel ovako više ludim od bolova.user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 12018
15.1.2010 20:34:22   
Hanady RR
Pozdrav cure...ja sam malo danas sa starijom bila u šetnji i to je bilo...nedo Bog  nikome...nikada mi se djete nije ovako ponašalo došlo mi da je razbijem na sred ceste...sreća sabrah se al zato kući tako sam je išibala da je u behutu zaspala a ja se ko konj isplakala.

Elem,

nešto svašta čitam i sve vidim i nevidim koliko me glava boli al baš mi treba prijateljski razgovor.

Mi smo odlučili u nedelju bušimo uši farah, nama amižda mužev kući dođe i to obavi a to zahtjeva i moj dodatni anganžman pa sve kontam koju sad tortu da pravim nešto sam dosadila sa narandžim, američkom i jaffom. Hiljadu poslova al nema veze samo da to sve hairli prođe.

Enisa
i ja sam malo skeptik bila al sam skontala da nigdje nisma zakasnila ni što sam sve to uvela sa 9 i 10 mjeseci. Sa starijom sam bila mnogo opuštenija jer sam je na posao vratila kad je njoj bilo 8 mjeseci pa je mama već uveliko bila preuzela tako joj je svašta nešta bila uvela. Nema ona nikakvih posljedica naravno zbog tog maminog jelovnika, al eto ja sam sa farah to malo odgodila al zato sam ubrzanim tempom jedemo od jajeta do graha, pa čak i pite ko velika svojojm rukom.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 12019
15.1.2010 20:36:26   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: marci

tehinak dojenja je najčešći urok bola dojki i bradavica, prošetaj malo po temama o dojenju i mislim da će sve biti OK. Izdrži mila sve smo mi neki bol prošle a evo vrijeme ko ludo leti ja već haljinu za 1. rođendan spremam.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 12020
15.1.2010 21:23:03   
Anoniman
hanady sta je bilo,mila sto malena nije slusalauser posted image ???
A joj,,bas mi je zao ajd nadam se da ce drugi put biti bolja setnjauser posted image
Bambi,,ljubi mi malog pisonju slatkoguser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 12021
15.1.2010 23:01:01   
Hanady RR
E moja felix da znam šta joj je bilo ja bih ti rekla...jednostavno kao da nije moje dijete. Eto ko je upoznao sa foruma vidjele su da je baš odgojena u tom smislu nije divljakuša...al danas...nije bio njen dan.  Možda zbog osjećaja da dan posvećujemo seki jer sam tražila neke sitnice koje mi trebaju sa rođendan maloj i za bušenje ušiju u nedelju al sam ja i njoj i gaga kupila i dora loptu i nekave gumice i raif i na sve to 3 paketa žvaka...al ona je mene ishavjetisla.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12022
15.1.2010 23:22:26   
iv@ncica
evo  stavila  sam  slike   od    mog  remonta  na temu  snizenja ,  friz,  new nodjeca , koje  kilo  manje..sve  sem  zadnje  tocke  ehhehehuser posted image user posted image user posted image   pa  kolegice  pogledajte..da  ne oftopicarimo  ovdje..i  stavila  sam  u  svoj  album  nove  slike,  eto   od  nas  laku  noc

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Neposredna veza do poruke: 12023
15.1.2010 23:24:45   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

evo  stavila  sam  slike   od    mog  remonta  na temu  snizenja ,  friz,  new nodjeca , koje  kilo  manje..sve  sem  zadnje  tocke  ehhehehuser posted image user posted image user posted image   pa  kolegice  pogledajte..da  ne oftopicarimo  ovdje..i  stavila  sam  u  svoj  album  nove  slike,  eto   od  nas  laku  noc

za remont WOUUUUUUUUUUU  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I SAMO DA ZNAŠ PORED FRIZURE MENI JE ONAJ KAPUTIĆ MRAK MRAKOVA.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12024
15.1.2010 23:35:57   
Apotekarka
Vecer uh lijepila sam slicice iz zivotinjskog pa mi dojadilo da malo svratim...Mi smo izasli na kavicu s prijateljima bez Antonia 2 sata...Sve mi smjesno...
Joj kako sam se maloprije prepala,odnijela ga spavati kroz 15 min zacu se da kaslje kao da se gusi brzinom munje sam uletjela u sobu a on spava i promeskolji valja se malo zagrcno a meni srce stalo...
Hanady a curuca malo ljubomorna pa bila neposlusna
Ivancice bravo zeno nek si se ponovila ja u zadnje vrijeme nista sebi sve mi nekako prece a prije sam bila stalno po nekim sopinzima...
Mya javi seuser posted image user posted image user posted image
Ja sam vam nesto nikakva valjda od menstruacije,sve me nekako zivcira...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 12025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  479 480 [481] 482 483   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  479 480 [481] 482 483   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *