|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  482 483 [484] 485 486   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
16.1.2010 12:27:40   
Hanady RR
drage moje dobar jutar, ja sam malo u frci naime moj mm je donio doluku da maloj bušimo uši sutra i sad ja opet kuham čistim ia tako to. mi to radimo kod kuće dođe nam amidža o dmuža i uža porodica al opet ima nas mašala pa imam obaveza, mm radi danas do 16,00 a ja sa ove dvije...e jedino mi sreća da imam vas da preživim.
Enisa baš mi krivo već sam na dvije teme napisla da nedelju moram igraonicu odgodit radi ovog naglog insistiranja moga mm, a l on ovaj vikned nema predavanja ( upisao IV godinu Više škole) pa da iskoritimo a kod nas običaj da se to peije 1 rođendana obavi.

Uh još mi loše od jučerašnjeg dana sa hanadi a evo i voga trenutka iskoristi priliku da malu malo mlaten. neznam jel to igra al bom strah me da se igra nezavrši kakvom povredom. vrebam ih ko mačka oko vruće kaše a posla preko glave.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12076
16.1.2010 12:43:24   
Anoniman
Vidjela sam nakon što sam napisala post. user posted image Sreeeeetno!!!
Joj mogu misliti kako si na oprezu user posted image
Kod mene je baš velika razlika pa ne brinem čak naprotiv, S mi jakoooo puno pomaže oko user posted image . Zna ga baš zabaviti.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 12077
16.1.2010 13:19:09   
reallove
Pozdrav za sve mamice i bebice,mi evo sada stigli iz setnje pa da se javimo..Emin cijeli dan prica buuu,beeeuser posted image ,jutros je stavio nogu u usta po prvi put...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12078
16.1.2010 14:13:32   
Anoniman
Pozdravljam sve mamice i bebice...
Kako ste svi redom?
Imam pitanjce da li se kome desava i sta bi to moglo predstavljati, moj Ermin dok doji svaki put nesto se kao ljuti pa se gica nogicama, pa sve nesto pljuje siku pa pocne vrtiti glavom dok je ponovo uzme... bas mi je interesantno... a od nocas me bradavice malo bole, ne znam zasto user posted image
Inace sve je ok...

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 12079
16.1.2010 15:00:43   
Meri29
Bambi i Majda tako radi, ja predpostavljam da se igra jer kad ponovo stavi bradavicu u usta pocne da se smije kao pravi lopov. Ako je sta drugo u pitanju valjda ce nam nase drugarice mame reci. A mene bradavice bole kada ne pazim kako je uzme u usta pa ona pogresno jede ako me razumijes,capce, ja ih namazem bademovom njenom kremom i isperem prije nego sto joj dam da jede. Prođe za dva dana.
Ljubimo mi naseg druga malog...

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12080
16.1.2010 15:05:51   
Anoniman
eh upravo to Meri, kad ponovo uzme pravo se smije... a inace kad se smije znam da je sit... a evo sada dojke mi pravo napunjene a on nece da jede... malo dojio i odustao kao da nije gladan... a ko da gledam za par minuta ce poceti vrtiti glavom sa ustima otvorenim ko u pesa... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma izvucice valjda ovo sve sto se nakupilo... doduse pocela sam piti i curekotovo ulje pa mi izgleda i od njega mlijeko nadolazi... ma superiska samo neka ima mljekice da ne ganjamo flasu...
joj mene jos uvijek ova trticna kost boli, vise stvarno ne znam sta da radim... neugodno mi kad ko dodje pa dok sjedim sve ok ono kad se namjestim, ali kad treba ustati u mozak mi udara bol... user posted image user posted image
valjda ce i to proci
user posted image user posted image user posted image user posted image  evo ga smradi u pelene... jao kako mi je smijesan... hahahahaha... neka neka... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 12081
16.1.2010 15:06:49   
de_de
Pa Bambi i Meri gdje ste vi, sta ima, kako ste. Bambi jesi li provjeravala da mali nema krupicu. Mozda je od toga. Pozdrav i svima ostalima, nadam se da nas primate u drustvouser posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12082
16.1.2010 15:08:43   
Anoniman
de de... pa gdje si kraljice??? kako si, kako je Keno? sta ima novo kod vas?
ma hvala Bogu nema krupicu, bas jucer mama gledala cisa mu usta pravo... sto kaze Meri ma garant kad je sit igra se...

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 12083
16.1.2010 15:09:20   
Anoniman
de-de naravno da primamouser posted image user posted image ljubimo malog pisonju kako slusa mamu.
bambi,gdje nam je  bebac sta radi,slusal seku.user posted image jel ti bolje ledjima???

< Poruku je uredio felix -- 16.1.2010 15:10:22 >

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 12084
16.1.2010 15:09:52   
Meri29
de_de pa gdje si nam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
E jesam ja pozelila ovako da mahalam sa vama, dobro je pa Majda spava sa muzem, a i mi se nasle hehhe
bambi jos te boli kost, valjda ce proci, mene nista nije boljelo poslije poroda pa vam ne znam savjetovati, samo se nadam da ce brzo proci
Poljubac i za naseg Kenu

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 12085
16.1.2010 15:15:29   
nikita
a vidi vidi zena sto su se skupileeeuser posted image user posted image user posted image
vidim a ste dobro hB, nas muce grvevi, promjenili smo hranu pa cemo vidjet hoce li pomoci...
bambi to radi i moj na kraju jela, mislim da to znaci da jesit pa se igra
de de pa gdje si ti,kako keno slusa, idete li vani
meri aj uslikaj mi onaj kengur da vidim , smiju li brbe u njegaaa
nama je danas 2 mjuser posted image user posted image user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12086
16.1.2010 15:16:26   
de_de
Felix hvala na dobrodoslici, da znas puno si mi pomogla svojim postovima, jer sam se citavu trudnocu pripremala za slucaj da se Keno ranije rodi, jer su nam tako rekli, al hvala Bogu Keno se rodio dan prije termina.
Bambi mene isad trticna kost boli, a jos vise kako keno dobija na tezini.
Meri gledala sam slicice na fb, ma preslatke ste mi, ljubim vas obadvije.
Keno je masallah pravi mali bucko, ima 5,450 kg, a rodio se sa 3,6. Mali halapljivac, nicemu se vise ne smije kao siki.
Nikita pa gdje si ti, trazila sam te par dana na fb, pa te nema. Kolica su super. Mi pomalo setamo.

< Poruku je uredio de_de -- 16.1.2010 15:18:01 >

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12087
16.1.2010 15:17:59   
nikita
masala de de sto ti je napredovao , mi se juce vagali 4800 59 cm, kaze dr da je dobro u visinu otisao pa se nije zabucio

EI 16.11.2009.

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 12088
16.1.2010 15:19:42   
Anoniman
user posted image felix draga sta ima kod tebe kako si ti kako je Anelko?
Meri hvala Bogu pa te nije boljelo, ma nije ni mene d prvih desetak dana, a onda me spucala ova kost i dan danas boli.. al prestace valjda i to...
nikita user posted image user posted image pa gdje si ti? kako si kako je drug Emanuel?
aaajjj jes mi drago sto smo se nasle opet mahaluse... hehehehehe
evo ovaj moj se uhelacio pa ga presvukla i sada uziva potrbuske... tako najvise voli kad je sit... hvala Bogu nema grceva...
nikita, najbitnije za sprecavanje grceva je da svaki put podrigne poslije jela... a i stavljaj ga potrbuske i masiraj stomacic i ledja... znas kako im to godi

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 12089
16.1.2010 15:23:11   
Anoniman
masallah sto napreduju djecica... ja jedva cekam kad cemo na konrolu da vidim koliko smo mi uznapredovali

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12090
16.1.2010 15:24:34   
Anoniman
nema na cemu de.de drago mi je da sam pomoglauser posted image koliko sam mogla,svojim iskustvom.Masalah bebare .user posted image user posted image
nikita,pozzz i pussa malenomuser posted image
bambi,pisonja se pupo i drinja malo u poned.idemo cap,cap cunu heheh
mi imamo 6,5.mjes.i 8kg. duzina neznam budemo ga mi izmjerili

evo ustouser posted image user posted image pussa vam velika nazalost moram icuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 16.1.2010 15:25:48 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12091
16.1.2010 15:26:46   
mnn
evo i mene nakratko..još smo bubani.ena kako si mi ti, kako Anel?evo javlja se aleks..nema ručanja..user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12092
16.1.2010 15:27:31   
Anoniman
evo malo moje djece

user posted image

Ermin uziva da se kupa

user posted image

a Sabina je presretna s bracom i kaze da ga voli do neba

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12093
16.1.2010 15:34:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

evo i mene nakratko..još smo bubani.ena kako si mi ti, kako Anel?evo javlja se aleks..nema ručanja..user posted image
ejj,nina dobro smo hb.anel zezal zezal lopouza jedna heheh skoro usto pa ga prebacila mm.
Kko mi je aleks,jestel ozdravili ljubi ga od nas
Bambi,preslatki su obadvojeuser posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 12094
16.1.2010 15:39:20   
Apotekarka
Ajme jeste se raspisale...Joj ljudoi ja sam se opet toliko prepala...Muz pokazuje jednoj curici matematiku,a ja se zadeverala oko naseg rucka i Antoniove juhice a on spava vec 1,5 h ja u sobu obukla mu na spavanje dukdericu s kapuljacom a kape sve poskida a kako nema puno kose r eko da mu je toplije kad tamo kapa se zasukala i na nosiu i na ustima o Bozekad mi srce ne stade gledam dise li....vratim kapu i eto maleni jos spava...Nocas mi zene spavao od 22:30 do 10 i 30 jutros sta mu jeuser posted image
Jutros smo ga vodili u kafic sav u cudu bio...
Joj Bambi djecak je med i curtica je slatka...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12095
16.1.2010 15:57:10   
nikita
bambi uvijek podrigne i to po par puta, dosta prducka...uvijek prilikom presvlacenja mu masiram spomacic, i da ga najvise boli cim ga skinem odma je bolji, obozava biti gol, joj kako ima duge noge, pravi kosarkas user posted image djecica su ti pre pre medena, zaista ne znam tko mi je ljepsiuser posted image
felix ljubimo i mi vas, jel anel imao grceve?

mi smo do sada koristili vlazne maramice i dobili smo osip, sad jel zbog njih ili neceg drugog ne znam al predijat nam je rekla da ne koristimo maramice kad smo kuci tako da ga sad pod cesmom svaki put plaknem...isli smo setat i odma je poceo plakat, nesto mu se ne da u kolica, nadam se da je to zbog stomaka a ne da ne voli u kolica

EI 16.11.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 12096
16.1.2010 15:57:57   
*pcelica*
Evo da se i ja malo javim,nadam se da me primate. Nisam prije imala priliku da sudjelujem u temama jer user posted image ima grceve pa sam zauzeta sa njom a sad hb malo spava a ja odmaram na rr, pozdrav za sve mame, male i velike bebice.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 12097
16.1.2010 15:58:48   
nikita
pcelice dobro dosla
sta dajes malenom za grceve, jel ti dojis ili nadohranjujes?

EI 16.11.2009.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 12098
16.1.2010 16:07:14   
*pcelica*
Dojim a dajem joj Espumisan L kapi poslije svakog podoja i colic baby sirup sa cajem od komoraca ali samo po potrebi kad vidim da je jako boli. Jos joj masiram stomak uljem i stavljam joj mlaku krpicu da joj se stomacic malo zagrije ( recept starih zena iz komsiluka nije na odmet probati )

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 12099
16.1.2010 16:07:56   
Anoniman
nikita draga, ni jedno musko dijete ne voli vrucinu pa tako sigurno ni Emanuel zato mu je drago kad ga raspremis... ih samo da vidis Ermina kako se nasmije kad ga raspremim i obavezno svaki put kad mu skinem pelenu dok je ja smotam samo pogledam u njega on se nasmije i nadigne cunu i upiski me... ali svaki put... user posted image user posted image user posted image user posted image  isto kao da to namjerno radi...
imas li kakvih kapi za grceve? meni je Lady spominjala neke SAB kapi kaze da su dobre... ja sam dobila iz DK kapi za grceve i hvala Bogu do sada samo jednom smo ih upotrijebili... nije bilo potrebe...sad za sad...

pcelice draga kako si ti? kako je tvoje pile? ne sjecam se da smo se sretale od poroda...

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 12100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  482 483 [484] 485 486   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  482 483 [484] 485 486   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *