|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  706 707 [708] 709 710   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
10.3.2010 11:12:21   
anidla
heeej, pa sretan mali rodjkas Mateju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svega pomalo user posted image

atarka, radujem se sutrasnjem danu user posted image e misha mu i pupak vise...evo jedan user posted image za druga krajisnika user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 17676
10.3.2010 11:14:17   
anidla
Mya, jel nervozna? valjda je od zumanjceta, ja sam cula do 3 dana da moze biti reakcija....user posted image evo i njoj od druga Nonija user posted image user posted image user posted image user posted image a ovo user posted image user posted image cemo proslijediti od Ajdina, da ne bude kakve zabune user posted image

mi smo sebi nasli curu Majdicu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 17677
10.3.2010 11:16:22   
Atarka
Anidla, i ja jedva cekam. Vidimo se user posted image

30.09.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 17678
10.3.2010 11:22:36   
Anoniman
Sretan rodjendan nasem drugu M.evo punoo user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo mu obrascice

(odgovor članu Atarka)
  Neposredna veza do poruke: 17679
10.3.2010 11:23:38   
marinčii
hvala svima na čestitkamauser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17680
10.3.2010 11:40:59   
Anoniman
Mateju sretan mali rockas, evo stize i auticuser posted image
Mya, da li si primijetila da je Minja malo toplija bila prethodnih dna, nama je tako bila malo temperaturica i poslije osip tri dana a onda se pojavio zubic, eto nadam se da je i kod vas to u pitanjuuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 10.3.2010 11:41:42 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 17681
10.3.2010 11:55:58   
Mya_81 RR
Sahara, bila je toplija, ali nije imala temperaturu...a svaki put kad joj poljubim čelo mi djeluje da ima temperaturu, ali kad bih mjerila nije je bilo...baš ne znam...mislim, nisam sad nešto zabrinuta, ne dižem paniku, promatram je i nadam se zubiću user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubimo vas user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17682
10.3.2010 11:57:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: anidla

Mya, jel nervozna? valjda je od zumanjceta, ja sam cula do 3 dana da moze biti reakcija....user posted image evo i njoj od druga Nonija user posted image user posted image user posted image user posted image a ovo user posted image user posted image cemo proslijediti od Ajdina, da ne bude kakve zabune user posted image

mi smo sebi nasli curu Majdicu user posted image

I mi vama šaljemo puno, puno, punoooo user posted image i prvom prilikom kad nam vidite dečka dobro ga izljubite od nas user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 17683
   RE: Bebe 2009
10.3.2010 12:06:12   
aya
IZVORNA PORUKA: pocahontas

uh sto tracate jadnu djecicu user posted image ..moja mama kada me ujutro nazove da pita standardni izvjestaj kako je prosla noc (a noc nikada ne bude bez bar dva podoja i bezbroj komešanja), ona kaze: "eh hajmo ga sad malo tracati"- ni dobro jutro kceri, ni nista user posted image jer zna unaprijed sta cu joj reci sva nervozna---joj budio me sto puta sva samuser posted image ali ja opet kazem - super je on meni dok se ne igra po noci..takvih epizoda nije jos bilo da se skroz razbudi...

i ko je meni kriv kad recimo on sad spava ko top poslije kupanja i spavace tako sigurno jedno 4-5 sati u komadu..umjesto da se hvatam jorgana ja ovdje palamudimuser posted image

nego zene, sigurno da cu smanjiti internet aktivnosti, jer valja mi od sutra poceti spremati pravosudni ispit koji bih trebala poloziti prije povratka na posao..drzite mi fige i ponekad se i mozda javimo user posted image

Pocahontas, kako ide ucenje, i ja sam u istim mukama, ja sam pocela malo kasnije, nekad pocetkom februara, i jako mi tesko ide, presla sam krivicu - malo je reci da dok citam sve znam, a kasnije pojma nemam, sad sam na kradjanskom i dosla sam negdje do stete kao osnov nastanka obligacija, ima li neka efikasna metoda ucenja?

Sunce moje malo 21.august 2009
24.februara cura rekla "ma - ma" :-)
05.03. smo nasli jedan mali zubic

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 17684
10.3.2010 12:19:29   
shejla
evo zene moje ja dodjoh s posla user posted image
hvala na rijecima podrske user posted image

bila malo, posjedila sa sefom, popila kafu sa mm...i nazad. Lamija bila kod moje mame, slusala igrala se, budaljesala... Ja kad sam dosla pocela taman trljati oci i zaspala brzinski.

Ljubimo vas

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu aya)
Neposredna veza do poruke: 17685
10.3.2010 12:28:41   
mimi xy
molim vas savjet ja sam jutros cistila bebici nos i kako izvukla pumpicom bilo je malo sukrvice,jesam li mu mogla ostetiti sluznicu,da li da idem dr.mozda mu je nesto upaljeno molim vas ako je neko imao iskustva ne znam sta da radim bas me uhvatila panika...a prva mi bebica pa sam bas izgubljena.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 17686
10.3.2010 12:37:42   
Srculence
mimi ništa se ne brini to se meni dešavalo kad čistim D nosić nije ništa strašno.Proći će .Koliko je stara beba?Najbolje ti je da bebi čistiš nosić sa komadićima vate i kamilicom sa par zrnaca soli.Te pumpice nisu baš dobre za male bebe.Napraviš kao fitilj od vate i lagano čistiš nosič uvlačeći taj fitilj u nosnicu.Vata će da pokupi slinice.Mi znamo tako svašta izvući.Ne brini se...nije ta sukrvica ništa strašno.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu mimi xy)
Neposredna veza do poruke: 17687
10.3.2010 13:08:20   
Anoniman
posto nas nikada nemjere kad odemo do savjet.ja sam ga skoro izmjerila ima skoro 70cm.A rodio se sa 46.cm.
Jel o.k duzinauser posted image ??

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 17688
10.3.2010 13:14:12   
shejla
ni nas nikad ne mjere... ali ja to najbolje znam po garderobici... sad bi za Lamijin uzrast trebala biti br. 74 i taman i jeste (ono bas knap user posted image sto znaci da je duga 74 cm, mashallah!!! )... sad vec kupujemo 80 - to je od godine dana.
A mislim da ne mjere zato sto to nije neki pokazatelj zdravlja i razvoja, vjerovatno...tako da  nemoj se ni opterecavati sa tim. Vidi se na oko da je beba skladna, a sad u cenat da sve budu iste, to je nemoguce. (to ti je moje strucno misljenje hehe) user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio shejla -- 10.3.2010 13:15:09 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17689
10.3.2010 13:16:48   
marinčii
MI isto nosimo br 74 bodiće ,mjerili su ga prije nekoliko dana ima 73cm..mi smo onako dugi i tankiuser posted image user posted image user posted image hehe,ma samo nek su nam zdravi,evo ovaj moj obožava etikete ja mu sad našla jednu u ustima istrgo je sa igračke lopuža malauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 17690
10.3.2010 13:17:45   
Anoniman
ma i mi na garderobi primjetimo,da smo porasli masllah.
sad br.odjece 75.do 80 zavisi volim malo vece nego manje da ga zulja.Hvala Sejla na tvom odg.user posted image
Marinci znaci malo ste dulji do nasuser posted image user posted image za5cm skorouser posted image user posted image
Eh,ko nevoli trpat u usta sto se nesmije pokvario mi daljinski baci na poduser posted image

< Poruku je uredio felix -- 10.3.2010 13:19:15 >

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 17691
10.3.2010 13:20:30   
Apotekarka
Evo i mene...
Toliko me nesto safatalo da nisam imala snageda sjedimi tipkam...Najprije me mm u pon na 8 mart odveo hematologu i na infektivnuuser posted image
Doktorica ne hematologiji me pregledala kaze da zlijezde nisu znatno velike i rekla sam joj da par dana imam glavobolju...izvadili su mi sve nalaze 6 bocica krvi mislim da je bilo umal 2 dcl...Moram snimiti pluca i ponovo bris grla i nosa...Kaze stanje nije zabrinjavajuce ali et da sve pretragw uradim...Po povratku kuci tolika me muka safatala i glavobolja uz nesvjesticu da sam 8 mart prelezala i jos mi nije bas najbolje,tlak ok ali meni izgleda iz zeludca udara u glavu pa mi mutno,cak mislim da sam se strunila i uz to pods upalom grla..,.uzas da mi se samo probuditi da je sve ok...iscrpi me ovo...i psihocki i fizicki s tim da mi je dok.rekla da mi je imunitet oslabljen da uzimam vitamina...
A ovaj moj djecacic kao da zna da nisam dobro samo pruza ruke i hoce na ruke...nesto mi opet slaboi po danu spava...
Cestitamo sve zubice,rodjendane i sve sto smo propustili...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 17692
10.3.2010 13:20:46   
marinčii
dobro mi smo se i rodili sa 54cm tako da ti je to tu,a daljinski i mobitel to su im glavne zabave,user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17693
10.3.2010 13:29:16   
Emica_sa
Mi smo jutros bili na vaganju i mjerenju imamo 4 mjeseca i 8 dana,dugi smo 73 a imamo 8 Kg i nismo debeli zato što smo dugi,doktorica rekla ma fantastičnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17694
10.3.2010 13:37:50   
shejla
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Evo i mene...
Toliko me nesto safatalo da nisam imala snageda sjedimi tipkam...Najprije me mm u pon na 8 mart odveo hematologu i na infektivnuuser posted image
Doktorica ne hematologiji me pregledala kaze da zlijezde nisu znatno velike i rekla sam joj da par dana imam glavobolju...izvadili su mi sve nalaze 6 bocica krvi mislim da je bilo umal 2 dcl...Moram snimiti pluca i ponovo bris grla i nosa...Kaze stanje nije zabrinjavajuce ali et da sve pretragw uradim...Po povratku kuci tolika me muka safatala i glavobolja uz nesvjesticu da sam 8 mart prelezala i jos mi nije bas najbolje,tlak ok ali meni izgleda iz zeludca udara u glavu pa mi mutno,cak mislim da sam se strunila i uz to pods upalom grla..,.uzas da mi se samo probuditi da je sve ok...iscrpi me ovo...i psihocki i fizicki s tim da mi je dok.rekla da mi je imunitet oslabljen da uzimam vitamina...
A ovaj moj djecacic kao da zna da nisam dobro samo pruza ruke i hoce na ruke...nesto mi opet slaboi po danu spava...
Cestitamo sve zubice,rodjendane i sve sto smo propustili...

bas mi je zao draga sto te to safatalo.... Lezi odmaraj kad god mozes user posted image
Zelim ti da brzo budes bolje user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 17695
10.3.2010 13:57:15   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Mi smo jutros bili na vaganju i mjerenju imamo 4 mjeseca i 8 dana,dugi smo 73 a imamo 8 Kg i nismo debeli zato što smo dugi,doktorica rekla ma fantastičnouser posted image user posted image user posted image user posted image
mašala baš je napredan,nama 8 mjeseci a nemamo još 8 kila iako smo blizu,za koji dan budemo imaliuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 17696
10.3.2010 14:18:04   
lila25
pozdrav i sretni rodjendani svima ko slavi da ne iscitavam sada:))
mi sutra idemo na vaganje i vakcinu ne znam ni kako cemo po ovakvom nevremenu valjda ce prestati padati,meni je danas nos jos gori evo stavila tufere u nos koliko mi curiuser posted image bas sam ni zasta samo za izlezavanje a bebi aktivan smije se i vrpolji poceo se prevrtati na stranu...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 17697
10.3.2010 14:39:02   
megi
drugu Mateju sretan rodjendan evo od nasuser posted image  jedna sarena lopta

mi smo nocas fino spavali, budile se 3 put jeli i jutros do 9
samo sto je cura opet slinava, pa nosic curi pa  jedno oko suziuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 17698
10.3.2010 14:41:53   
Anoniman
Esmica masallah za kguser posted image user posted image stigli ste nas nama je 8mjes.a imamo 8.470gr stigli ste nas user posted image
Mi smo sa 4mjes.imali 5haman kg.dobro glupo poredit jer smo se mi rodili s 2kg.
Marinci,papal dans sta matej
APOTEKARKO,NEDAJ SE MILA cuvaj se uz tebe smo ljubimo vasuser posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 10.3.2010 14:42:57 >

(odgovor članu lila25)
  Neposredna veza do poruke: 17699
10.3.2010 15:28:29   
dafri
Mateju sretan mali rođendanuser posted image user posted image user posted image

Kad sam jutros vidjela snijeg,pa stvarno nema smislauser posted image user posted image
Nama 74 jedva može prelazimo na 80,na zadnjem mjerenju je oko 75 imalauser posted image

Non stop se diže uz bilo šta i ko krenula bi mala,pusti se i tropi na guzu,čitavo jutro samo to radi,ne smijem je više ni u krevetiću ostaviti

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  706 707 [708] 709 710   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  706 707 [708] 709 710   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Polovna odjeca
mala86

Dali kupujete polovnu odjecu i gdje?

Da (56%)

Ne (44%)

Broj svih glasova: 134

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *