|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kako se svadate i mirite?
28.11.2007 11:06:37   
Monia
user posted image Hajde malo da podijelimo misljenja i iskustva o tome kako se raspravljate sa svojim suprugom,sta je to sto vam najvise smeta,koliko dugo budete ljute i kako to rijesire?
Po tom pitanju ja sam pravo krme....Mogu se ljutiti danima i ne govoriti-to je najgora varijanta i ne radite to.Sreca pa imam muza koji me razumije bolje nego ja samu sebe.No vremenom sam naucila jednu stvar koju vam rado preporucujem,ato je kad god naide neki problem odmah sjedite i razgovarajte.To je jedini nacin da se poprave i rijese problemi i ne sporazumi.Budite iskreni i otvoreno govorite o tome sta vam smeta i sta vas gusi.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kako se svadate i mirite?
28.11.2007 11:43:40   
makana
super se svađamo, tako da mene to uvijek izbaci iz takta
a sve krene od gluposti koja u pozadini ima baš suštinski problem
dodajte tome to što moj muž puž ne ovli da se raspravlja i dobije se bespotrebno i glupo durenje
elem monia ne budi razočarana ako se baš ne raspričamo na ovu temu jer smo već toliko toga napisale,  partnerstvo-porodični i partnerski odnosi imaš super tema u vezi sa ovim i mnogo više pa se malo zabaviuser posted image  ima super stvari koje su kolegice sa foruma napisale
ja sma bar uživala u iščitavanjuuser posted image

_____________________________

strpljen - spasen

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Kako se svadate i mirite?
28.11.2007 11:47:29   
travnicanka
Hej draga mi smo ti vec pricale na tu temu!!!ali o tome se uvijek moze pricati.Ni jedan brak nije savrsen i kod nas sviju ima raznih zackoljica.Meni licno kod moga muza smeta njegova tvrdoglavost!!!!Takve sam ljude prezirala iz dna duse a jedan takav me zapao.Njega naravno volim ali vec 5 godina se borim s tom njegovom manom.On kad nesto sebi ubaci u glavu i zacrta da je tako djabe je meni pricati on samo svoje pa svoje.Tipicna riba!!!!!

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Kako se svadate i mirite?
28.11.2007 11:59:49   
Monia
Jao jao,nemoj tako..i ja sam riba.Mozda to nije tvrdoglavost,vec ne sigurnost i strah da te ne razocara.Pokusaj na neki drugi nacin to gledati mozda otkrijes rjesenje.Ribe mogu biti pirane ali i zlatne..

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Kako se svadate i mirite?
28.11.2007 12:05:41   
travnicanka
HAHAHAuser posted image user posted image user posted image  E bas me nasmija!!!!Dobro si to rekla!!On je u sustini predobar,brizan,osjecajan, ja i djeca smo mu sve na svijetu,ali najcesci uzrok naseg prepiranja je bas tvrdoglavost.On kad zeli neto da dokaze u stanju je satima pricati o tome i ubjedjivati me kako je on u pravu a kako sam ja naivna i ne razumijem!! Joj ja poludim!!!!

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Kako se svadate i mirite?
28.11.2007 13:23:07   
kiša
ma joj ev ja sam vam nova na ovom forumu od danas,pa samo da se prijavim heheh,jer sam se tek i udala prije nepuna 2 mjesecauser posted image

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Kako se svadate i mirite?
28.11.2007 13:28:01   
kiša
A sto se tice svađe i moj muž je tvrdoglav a ja jos gora pa je to malo teže,al ja nekad prešutim pa mu to bude gore,al et sta cu mu ja kad sam škorpija

(odgovor članu kiša)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Kako se svadate i mirite?
28.11.2007 14:10:14   
ami78
Eh dobra je ovo tema... No sa mojim mužem se skoro nemoguće posvađati... I zamislite, upravo to je ono sto me najviše iritira kod njega... Kada dođe do tačke vrenja, moj vam dragikaže " nećemo sad o tome, dok se ne stišaju strasti" (user posted image  UH, A meni dodje da ispucam iz topa od muke na takve reakcije) Ali na moju radost ja sam upornije od njega i otvarat ću jednu te istu temu sve dok je ne riješimo, tako da se nekada oko gluposti prepucavamo danima i na kraju skontamo da je to najgluplja stvar koju smo mogli uraditi, ali ipak to je to... Kad smoi izrevoltirani uglavnom obadvoje zašutimo, i ja bih tako volila da ga mogu nadigrati u toj šutnji, no nikad ne uspijem... Ja sam brbljivi blizanac a on smireni ovan, i eto ti, heheheh....

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Kako se svadate i mirite?
28.11.2007 14:25:31   
sexi sejo
Cao moje drugarice. Ja se rijetko svadjam sa svojom dragom posto je ona skoro uvijek na sluzbenom putu. Ali ima i neke drazi u tome kad se posvadjam sa njom. Ne kaze ona stara poslovica dzabe: "Poslije svadje ljubiti je sladje." Tako da mi nekad kad se posvadjamo imamo fantastican sex poslije mirenja. Sve vas puno voli i pozdravlja vas
SEXI SEJO user posted image

(odgovor članu ami78)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Kako se svadate i mirite?
29.11.2007 9:39:09   
Blue rose RR
Ne volim se svađati, ali kada nastupi neka rasprava u nju uvijek ulazim proračunato. Znam kada, i gledam ga u oči, nabacam mu argumenata i tražim trenutni odgovor, tako da nema vakta da mi proturiječi.
Naravno kada on počne raspravu ide ovako:
Ne dižem ton, pričam vrlo sporo, ako on zapne još više, onda ja dobro procijenim da li da nastavim raspravu, ili ga bocnem nečim za šta on zna da mu je mana, tako da radije ostavi tu temu za krevet :)...?

(odgovor članu sexi sejo)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *