|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako podnijeti stalno zvocanje
6.7.2010 13:16:59   
sarisari
Zasto se ne vratite u svoj stan ,ako je nana dobrog zdravlja, a vjerovatno jeste dok moze da zaj....., pa radje svaki dan da joj svratite i malo pospremite i skuhate sta treba sat-dva nego da zivite s njom ili ako mozete finansijski da nadjete zenu koja ce je paziti, postoje zene koje bi nanu do smrti pazile u zamjenu da im ostane stan ( jedno od rjesenja ), sretno u svakom slucaju

(odgovor članu radost82)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Kako podnijeti stalno zvocanje
7.7.2010 20:42:45   
LELA 77
IZVORNA PORUKA: crnkka

Pozz svim forumašicama. Neznam da li sam napisala dobar naslov, al eto. Neznam da li ste upučeni u moju priču, al evo ko nije. Kada sam se udala živjela sam sa svekrvom i njenom svekrvom u dvosobnom stanu. Ludnica katastrofa. Nana je čitavo vrijeme se mješala u brak, pitala gdje češ, šta češ i ostalo. Otišli smo od njih, moji su kupili nam stan. Prije 40 dana umrla mi je svekrva i morali smo se vratiti dole, jer nana ne može sama. Od tada ludim, ona mi čitavo vrijeme stoji nad glavom, gleda šta radim, sta obučem, za sve ima primjedbu. Pokušala sam par puta prešutjeti, misleći da više neće, ali ništa. Ludim više, jer nemogu podnijeti pritisak, još i muže je počeo da prostite zeza, valjda misli na svojoj je teritoriji. Ludim više, svaki dan koliko se iznerviram moram da popijem tabletu za smirenje. Molim vas pomozite mi i dajte mi savjet da iskuliram neke stvari, a ne poludim.


Ženo draga, nemoj da razmišljaš šta ćeš uraditi.Pravac u svoj stan.Ja živim odvojeno od svoje svekrve, ali je pokušala da mi pravi problema.Znaš šta sam joj rekla.Da mene moji roditelji nisu podizali da bi ja trpela tuđe roditelje da me zezaju i da ću se razvesti, a da će ona naneti štetu svom sinu.Od tada ne sme da pisne.A da je nastavila ja bih ako treba spakovala svoje stvari i put pod noge.E, tako i tvoji nisu tebe podizali da bi ti pila tablete za smirenje zbog babe od tvog muža.I pusti one koje ti sole pamet da ćeš zaslužiti Raj ako budeš trpela da te baba zeza.Dobićeš ti Raj ako si dobra osoba, ali na sebe ne daj.A tvoj muž, ako hoće da ostane sam u životu, pa brate neka ostane sa babom.Još jednom ti kažem, preseci to, kad tad ćeš se kajati što si trpela.


_____________________________

Govori tiho i nosi psa sa sobom.

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Kako podnijeti stalno zvocanje
7.7.2010 20:48:37   
Mirkica
crnka a nemoj biti budala svoej dijete u ruku i u svoj stan cuj ako ej ond aodgojila tvog muza neka se on brine o njoj a ne ti ma daj molim te  ne budi luda cuj da trpis i necije nane , ma ja bi sveki otkacila a kamoli nanu da mi zvica bolje da ona piej apaurine a ne ja.

_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu LELA 77)
Neposredna veza do poruke: 53
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *