|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ponosna tetka
18.9.2010 13:54:52   
maja78 RR
cestitam tetka :)

_____________________________

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 151
   RE: ponosna tetka
18.9.2010 13:55:09   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hannica

Danas sam postala tetka po cetvrti put,moj brat je dobio sina i mnogo sam sretna zbog toga.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 152
   RE: ponosna tetka
18.9.2010 14:05:37   
reallove
cestitamo tetkauser posted image

_____________________________

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"


Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 153
   RE: ponosna tetka
18.9.2010 14:08:55   
sunce27
Sve najbolje tetka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 154
   RE: ponosna tetka
18.9.2010 14:09:18   
Hannan
Cestitam tetkice!

_____________________________

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013


(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 155
   RE: ponosna tetka
18.9.2010 14:15:33   
Hannica
Hvala mnogo svima.user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 156
   RE: ponosna tetka
18.9.2010 14:56:44   
mamine oci
user posted image user posted image cestitam Hannica divan je osjecaj biti tetka i ja cu za nekih pet mjeseci biti tetkauser posted image

_____________________________

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013


(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 157
   RE: ponosna tetka
18.9.2010 15:38:16   
Galicia
Hannice cestitam i uzivaj u tituli. Ja sam vec tetka dvojici malisana, starijem je 3 godine, a mladjem je god i po. Stariji je pametnica moja i u fazi je zasto zasto zasto. Ja ih od malena ucim da me zovu po imenu, dok ih roditelji naravno uce da sam tetka "Galicia". Sinoc me je zovnuo tako, pa mu malo dugo bilo, i sam se onda nasmijao. Divan je to osjecaj, i uzivaj draga i umazi ih, i voli ih.

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 158
   RE: ponosna tetka
18.9.2010 17:51:59   
Crvena
Tek sad vidjeh temuuser posted image
Pa da se tuspasim i ja sam ponosna tetka jednog cetveromjesecnog princa. Ljubi ga tetkauser posted image

_____________________________

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 159
   RE: ponosna tetka
18.9.2010 18:13:34   
acudesa
hannice...cestitamouser posted image user posted image

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 160
   RE: ponosna tetka
18.9.2010 22:04:52   
new mama
Ja jedva cekam aBd da i ja postanem tetka i da ovdje to ponosno objavimuser posted image
cestitke ponosnim tetkamauser posted image user posted image


_____________________________

A&V ~moje sve na svijetu ~


(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 161
   RE: ponosna tetka
2.10.2010 22:50:11   
Hanady RR
nedano se na FB pojavio status o tetkama...samo kratak, sažet ali naravno lijep. jednu sedmicu posvetila sam svojoj tetki, najdražoj, jedinoj maminoj sestri koja noćas u 3 i 30 ponovno sjeda na autobus i odlazi u daleku zemlju. iduće godine ponovo je čekam...a ove godine rekla mi je da budme bar upola tetka kao što je ona nama bila...ja se nadam da biće još mnogo godina.

večeras sam pornašla ostatak nedavno postavljenog statusa...jedna ženska osoba svojoj ga tetki napisla i podjelila sa svima nama na FB koji imamo tetku-maminu sestru.
Evo ja ga večeras prenosim u cjelosti.

Tetka kreće iz četvrte, a koči u mjestu
Tetka je sestra tvoje majke. Tetka je posebna kategorija. Tetka je nekako, kao dodatna majka. Ona je sestra tvoje mame. Malo opuštenija i luckastija verzija ženskog autoriteta.

Tetka je obična žena koja... postane nadnaravno biće u momentu kad se ti rodiš. Neko ko autentično i bezuslovno voli, poštuje, vjeruje u tvoju ispravnost i nepogrešivost. Tetka daje podršku, hrabri, gura, podstiče, kreće iz četvrte, a koči u mjestu.

Tetke se bave djecom s one ljepše strane. Roditelji su zaduženi i za ono što djeca ne vole: tjeraju vas da jedete, perete zube, idete u školu, da ne kasnite. Tetka je zadužena da život učini lakšim.

Svaka Tetka je neponovljiva na svoj način. Imala sam Tetku. Imala, jer je više nemam.

Ali sam je imala dovoljno dugo da znam da je ta uloga jedna od najvažnijih koje možeš dobiti u životu. Moja tetka je mene čuvala. Vodila me u zoološki vrt i za mene osvojila zlatnu ribicu na vašaru. Stajala je neprekosnoveno pored mene i kada sam letjela i kada sam padala.

Ako me ponekad moja rođena majka nije razumijela, samo i isključivo zbog silne materinske ljubavi, moja Tetka je bila tu. Čuvala je moje tajne onako kako samo tetke znaju. Za nju ja sam uvijek bila i ostala Ona koja ju je prva učinila Tetkom. Izgubiti nju bilo je isto kao izgubiti majku. Onu dodatnu, zamjensku.

Gledam slike. Moja Tetka i Ja. Iste bijele haljine. Dva ista bijela i pomalo smiješna ljetna šešira na glavi. I isti luckasti osmijeh dok poziramo. Zatvorim oči i vidim je kako stoji iza moje mame. Mama me ruži.

Žestoko. A ja se jedva suzdržavam da ne prasnem u smijeh, jer tamo iza njenih leđa je moja Tetka, koja se krevelji i pravi grimase. Pomirišem vazduh. Tetka pravi slatko od lubenica. Koje jedino ja hoću da jedem, ali ona ga pravi, jer ja sam najvažnija na svijetu. Tetka plete kapu. Samo za mene, i to sa šarama kakve ja hoću. Kupuje najluđe stvari, i ima savršen izgovor. Ona je Tetka. A Tetke služe samo i isključivo da razmaze djecu.

Tetke su ono dodatno naručje u kome si uvijek dobrodošao. Broj telefona koji možeš okrenuti čak i onda kada nikoga drugog ne smiješ nazvati. Tetke su posebna sorta. One su nekako napola tvoja majka, a napola ti.

Nedostaje mi moja Tetka. Nedostaje onako kako ti nedostaje najbolji prijatelj kad ode. Jer ljubav koju ti da Tetka ima jednu drugačiju boju. To je ljubav koju samo Tetka može da ti da. Nedostaje mi moja Tetka. Nedostaje jer silno želim da joj kažem da sam sada i ja Tetka. Dobila sam životnu ulogu, koja je golema.

Sada ja imam odgovornost da nekoga razmazim. Da mu budem najvažniji i najodaniji saveznik. Da se kreveljim iza leđa moje sestre, a njegove Majke, dok ga ona bude ružila. Da mu čuvam tajne. Da čuvam njega. Da budem dopunska majka, nekome ko nije moje dijete, ali je dijete moje sestre. Da. Sada sam ja Tetka.

I samo se nadam da ću uspješno i veličanstveno odigrati tu najvažniju ulogu u životu.
Onako kako ju je u mom životu odigrala moja Tetka. :D

user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 2.10.2010 22:54:07 >


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 162
   RE: ponosna tetka
2.10.2010 22:55:25   
sunce27
Nazalost nemam tetku, ali znam kako je biti tetka! Ponosna sam na moga malog sestrica i volim ga svim user posted image , uskoro cu opet biti tetka i jedva cekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 163
   RE: ponosna tetka
2.10.2010 23:02:55   
mama75
Hanady ovo je divno! Rasplakala sam se jer ce 14.10. biti puna godina od kada je na bolji svijet otisla moja Tetka, bas ovakva kao iz prethodne price. 

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 164
   RE: ponosna tetka
2.10.2010 23:05:55   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama75

Hanady ovo je divno! Rasplakala sam se jer ce 14.10. biti puna godina od kada je na bolji svijet otisla moja Tetka, bas ovakva kao iz prethodne price. 

user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam t htejal rastužiti...
ali evo lijepo je znati da postoje tetke koje su bile vrijedne spomena i one koje to još uvijek jesu.user posted image
A lijepo je i zanti da ja tetka dvoga sestrića imam svoju misliju da i on mene voli kao ja svoju tetku.user posted image
lijepi začarni krug.user posted image


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 165
   RE: ponosna tetka
2.10.2010 23:17:04   
mama75
Ja sam titulu "tetka" ponijela prije ove "mama" i trudim se da budem kao sto je bila moja Tetka. Zaista je cudna i nevjerovatna ta povezanost sa maminom sestrom. Uvijek kazem: ma on je moj, samo sto ga nisam ja rodila user posted image
Ljubi tetka svog Princa!!!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 166
   RE: ponosna tetka
2.10.2010 23:40:06   
Ilhana RR
user posted image

Najponosnija tetka na svijetu na svoje cure =)

I ja sam postala prvo tetka pa onda mama... nerazdvajam ih od moje Lamije...


_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 167
   RE: ponosna tetka
3.10.2010 17:25:46   
Crvena
Nedavno sam negdje procitala odgovor na pitanje Sta je tetka? Tetka je INSTITUCIJAuser posted image

_____________________________

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 168
   RE: ponosna tetka
7.10.2010 10:19:44   
acudesa
Prije 10 min sam postala tetka po drugi put
snaha mi se porodila, rodila musko 4, 4 kguser posted image  
Duse moje dvije drage...
Voli vas tetka nejvise na svijetuuser posted image

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 169
   RE: ponosna tetka
7.10.2010 10:21:31   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: acudesa

Prije 10 min sam postala tetka po drugi put
snaha mi se porodila, rodila musko 4, 4 kguser posted image  
Duse moje dvije drage...
Voli vas tetka nejvise na svijetuuser posted image

četitamo tetkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bebi i mami brz dolazak kućći, punozdravlja, sreće i veselja u divnoj porodici.
user posted image user posted image user posted image


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 170
   RE: ponosna tetka
7.10.2010 10:21:32   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: acudesa

Prije 10 min sam postala tetka po drugi put
snaha mi se porodila, rodila musko 4, 4 kguser posted image  
Duse moje dvije drage...
Voli vas tetka nejvise na svijetuuser posted image


Cestitke tetkic.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 171
   RE: ponosna tetka
7.10.2010 10:24:50   
acudesa
Hvala, evo placem od srece, otkako sam culauser posted image

< Poruku je uredio acudesa -- 7.10.2010 10:25:04 >


_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 172
   RE: ponosna tetka
7.10.2010 10:41:53   
samedi
Cestitke tetki!!!

_____________________________

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 173
   RE: ponosna tetka
7.10.2010 10:45:15   
malena27 RR
tetka cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 174
   RE: ponosna tetka
7.10.2010 10:46:23   
Neca xxx
Cestitam tetka! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *