|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.12.2010 20:50:54   
Anoniman
Čiji je ovaj mali slatkiš u snijegu user posted image ... zar kod vas ima toooooliko snijega kod nas se već topi a mi bi da se sankamouser posted image ...

Obezbjedila sam se sirupima, čepićima već smo počeli šmrcati pa nek se ima...mrzim zimu samo zbog prehlada, a tako je lijepo iz tople kuće gledati kako pada snijeguser posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2401
9.12.2010 20:52:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Čiji je ovaj mali slatkiš u snijegu user posted image ... zar kod vas ima toooooliko snijega kod nas se već topi a mi bi da se sankamouser posted image ...

Obezbjedila sam se sirupima, čepićima već smo počeli šmrcati pa nek se ima...mrzim zimu samo zbog prehlada, a tako je lijepo iz tople kuće gledati kako pada snijeguser posted image ...

nama napadao...nama napadaouser posted image user posted image ...sutra cemo, ako se ne istopi, praviti snjeska bLijedicauser posted image
Ljubi nam Alima velikog djeKaca

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2402
9.12.2010 21:34:13   
Niobe
Adrianova večera:
dva tost sendviča, banana, nektarina i 3 keksa + dojenje user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2403
9.12.2010 21:47:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niobe

Adrianova večera:

blago tebi,Noa ovo rastegne na 3 dana bez dojenja naravnouser posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 2404
9.12.2010 21:48:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

Adrianova večera:

i Andrejuser posted image

blago tebi,Noa ovo rastegne na 3 dana bez dojenja naravnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2405
9.12.2010 21:51:21   
Anoniman
Apotekarka mi je preporucila neki sirup pa cu i njega probati jer vise ne znam sta cu jedino sto uvjek pojede je dukatinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2406
9.12.2010 21:52:11   
Anoniman
danas mu je bio rodjak...mladji je od mog A. vise od pola godine...a pojeo je ovim redom...punu zdjelicu spinata, 4 sufnudle (nije da sam mu brojalauser posted image ) tarhanu.. pola tanjira i pola snicleuser posted image ...a moj Andrej 3 sufnudle i pola ribljeg stapicauser posted image

meni fakat nije nista vise jasno...pogotovo sto mu rodjak djeluje mrsavijeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2407
9.12.2010 21:57:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

danas mu je bio rodjak...mladji je od mog A. vise od pola godine...a pojeo je ovim redom...punu zdjelicu spinata, 4 sufnudle (nije da sam mu brojalauser posted image ) tarhanu.. pola tanjira i pola snicleuser posted image ...a moj Andrej 3 sufnudle i pola ribljeg stapicauser posted image

meni fakat nije nista vise jasno...pogotovo sto mu rodjak djeluje mrsavijeuser posted image user posted image

ovako isto maleni od moje sestre,pola godine mlađi od Noe isto izgledaju al on mete sve pred sobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja molila seku da mu dajem da jede a da ne pricam kako to djete ne pljuje i ne bali hranu ko ova mojauser posted image on fino pojede i kad vidi da je prazan tanjir ustane i ode da se igrauser posted image
meni doslo da placem od jadauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2408
9.12.2010 22:03:12   
Anoniman

ovako isto maleni od moje sestre,pola godine mlađi od Noe isto izgledaju al on mete sve pred sobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja molila seku da mu dajem da jede a da ne pricam kako to djete ne pljuje i ne bali hranu ko ova mojauser posted image on fino pojede i kad vidi da je prazan tanjir ustane i ode da se igrauser posted image
meni doslo da placem od jadauser posted image user posted image user posted image user posted image

a ima li on sve zube...ovaj njen ima...ja sve kontam da nije do tog...posto mom jos trice nisu izbile

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2409
9.12.2010 22:05:20   
Anoniman
ama zeno Noa ima sve osim petica odavno a i malac istouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2410
9.12.2010 22:11:10   
Niobe
adrianu nicu zubi a jede ko mali šreder user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2411
9.12.2010 22:14:02   
Anoniman
e sad ste me u crnjak bacileuser posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 2412
9.12.2010 22:23:23   
Anoniman

e sad ste me u crnjak bacileuser posted image

Niobe je krivauser posted image ovdje dosla da se hvaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2413
9.12.2010 22:35:41   
Niobe
ma kontala sam doc da vas zavadim i ovdje, al reko pohvalicu se, pa cete same nadoć user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2414
9.12.2010 22:37:54   
Anoniman

ma kontala sam doc da vas zavadim i ovdje, al reko pohvalicu se, pa cete same nadoć user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidis da smo nas dvije u istim g... nema ti koristiuser posted image user posted image user posted image sad cemo se udruziti protiv tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 2415
9.12.2010 22:41:04   
Niobe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidis da smo nas dvije u istim g... nema ti koristiuser posted image user posted image user posted image sad cemo se udruziti protiv tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nema veze samo nek se svadja user posted image user posted image user posted image

Inace, kako ste mi, nekako sam vas požeLLa baš.
Da ne bude kompletan OT, danas sam kupila čizme (aaa, niđe vezeuser posted image user posted image user posted image )

evo jedan ne OT: adrian rekao maTa i pokazao na macu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2416
9.12.2010 22:44:06   
Anoniman
inace nisam dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa me nervira svojim ponasanjem i hoce da me bijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
haj stavi sliku tamo da ti vidimo cizmeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 2417
9.12.2010 22:48:06   
Anoniman
Cao, samo da se tuspasim, zivi smo i zdraviuser posted image

Pusa!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2418
9.12.2010 22:48:27   
Niobe

inace nisam dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa me nervira svojim ponasanjem i hoce da me bijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
haj stavi sliku tamo da ti vidimo cizmeuser posted image user posted image user posted image user posted image

oooooooj ne slikala saduser posted image
al obecavam sutra cu user posted image
idem sad pawat, sutra idem da se grudvam i pravim snjeeeeeeeeeska user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2419
9.12.2010 22:48:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Pusa!

user posted image user posted image moj djuguser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2420
9.12.2010 22:50:45   
Anoniman

Pusa!

opet zabusavas i ne javljas se,kakav je to nacinuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2421
9.12.2010 22:55:23   
Anoniman
Duseice, ma ne zabusavam, ako sad pocenm kukati kako sam umorna od posla razbit cete me ti i dadadauser posted image

btw, dadada, djecak nam je medenjak u onom snijeguuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2422
9.12.2010 22:57:25   
Anoniman

Duseice, ma ne zabusavam, ako sad pocenm kukati kako sam umorna od posla razbit cete me ti i dadadauser posted image

joj kad ja i dadada dobijemo peMziju na birouuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2423
9.12.2010 23:00:54   
anidla
IZVORNA
user posted image user posted image

jedva cekam da ga upoznam user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2424
9.12.2010 23:18:09   
Anoniman

joj kad ja i dadada dobijemo peMziju na birouuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Muskarci-zene
acudesa

Kome vise vjerujete?

Muskarcima (70%)

Zenama (30%)

Broj svih glasova: 83

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *