Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Čiji je ovaj mali slatkiš u snijegu ... zar kod vas ima toooooliko snijega kod nas se već topi a mi bi da se sankamo ...
Obezbjedila sam se sirupima, čepićima već smo počeli šmrcati pa nek se ima...mrzim zimu samo zbog prehlada, a tako je lijepo iz tople kuće gledati kako pada snijeg ...
Čiji je ovaj mali slatkiš u snijegu ... zar kod vas ima toooooliko snijega kod nas se već topi a mi bi da se sankamo ...
Obezbjedila sam se sirupima, čepićima već smo počeli šmrcati pa nek se ima...mrzim zimu samo zbog prehlada, a tako je lijepo iz tople kuće gledati kako pada snijeg ...
nama napadao...nama napadao ...sutra cemo, ako se ne istopi, praviti snjeska bLijedica Ljubi nam Alima velikog djeKaca
danas mu je bio rodjak...mladji je od mog A. vise od pola godine...a pojeo je ovim redom...punu zdjelicu spinata, 4 sufnudle (nije da sam mu brojala ) tarhanu.. pola tanjira i pola snicle ...a moj Andrej 3 sufnudle i pola ribljeg stapica
meni fakat nije nista vise jasno...pogotovo sto mu rodjak djeluje mrsavije
danas mu je bio rodjak...mladji je od mog A. vise od pola godine...a pojeo je ovim redom...punu zdjelicu spinata, 4 sufnudle (nije da sam mu brojala ) tarhanu.. pola tanjira i pola snicle ...a moj Andrej 3 sufnudle i pola ribljeg stapica
ovako isto maleni od moje sestre,pola godine mlađi od Noe isto izgledaju al on mete sve pred sobom ja molila seku da mu dajem da jede a da ne pricam kako to djete ne pljuje i ne bali hranu ko ova moja on fino pojede i kad vidi da je prazan tanjir ustane i ode da se igra meni doslo da placem od jada
ovako isto maleni od moje sestre,pola godine mlađi od Noe isto izgledaju al on mete sve pred sobom ja molila seku da mu dajem da jede a da ne pricam kako to djete ne pljuje i ne bali hranu ko ova moja on fino pojede i kad vidi da je prazan tanjir ustane i ode da se igra meni doslo da placem od jada
a ima li on sve zube...ovaj njen ima...ja sve kontam da nije do tog...posto mom jos trice nisu izbile