Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
dobro vece i od nas letecih... letimicno sam prelistala, vidim svega ima pa i gipsova... aj draga rose, pa medenjak medeni ima gips na noni... aaaa... kako on to izdrzava, jeli nervozan... ljubimo nonu da brzo prodje... ostale bebice i mamice kako ste nam svi redom??? mi smo ovih dana nervozni do bola... prvo je malo bilo reakcija na vakcinu, pa taman to prestalo onda nas uhvatilo nervozanje zbog zubica, pa proljev, pa tamo ovamo... danas svratim u apoteku konacno da kupim calgel i cim smo dosli kuci odmah da mu namazem desni kad imam sta da osjetim... 5-ca nikla uvelike... ja sve cekam i gledam i pipkam trojke, a ono petica nikla... mada i trojke su sve 4 nabrekle, samo fali bogdica da niknu i one... bljakica... Nane uvelike vjezba samostalno hodanje... poceo je da se sam pusta ali samo ako je siguran da mu nije daleko cilj... pametnica mamina... eto malo i onama... ljubimo vas sve redom
V. vec spava, pao je kupanjac, pa ocekujem dobru noc ..osim ako me ne iznenadi, onako od srca ..aj pumice, ma zato ti je Nane nervozan, a to su ti cetvorke, ne petice, jest da pravo daleko niknu, al'' dok cijela izbije priblizit ce se centru desni, a i uobicajeno je da cetvorke idu prije trojki ... mogu ti reci da se moj mali preporodio sto se tice spavanja kad su mu sve cetvorke nikle
Anelko bio kod nane, joj blago vama i ja sam svoju mamu jako pozeljela...a i ona nas
Tajra nam se ne javlja, nadam se da je velika curica bolje
noc i mi vam svratili malo nadamo se da nas niste zaboravili,mi smo se pozelili druziti s vama ali nemamo vremena,moj nestasko dobio gips na nogicu tako da mu sad posvecujem sve slobodno vrijeme sto imam,a i on je nervozan i bas sam iscrpljena,tako da navecer jedva cekam spustiti glavu na jastuk nadamo se da ste nam svi dobro i da djecica slusaju saljemo vam puno pusa
jutro mi smo spavali do 10 jutros budio se oko pola 3.jest i do 10 spavali .... A.je dobro hb.ziva mira nema sve mi rusi ,po kuci kad poraste morat cu sve obnavljat nema coska koji nije zakacio i ulupan Od sinoc samo pidi smidi ko tvoric al jos nekaki .....svaki put kad pidne mislim kakio je kad zavirim nema nista....
bas ti zavidim uzivaj mila.Mada ni meni sad trenutno nije lose A.spava mm.spava ja zujim zzzz,jos malo i ja cu da odmorim uz tv. I ja sam jutros sa A.pospremala ormane njegove opet sam jos jednu vrecu napunila njegovim nepotrebnim/malim stvarila raste djete..... I ovu vrecu mami saljem nemam gdje cuvat po kod nje prostora ko u prici i vec kod nje imam jednu veliku vrecu plus ostale stvari,nosiljka,AS. ljulja,hodalica .Moram negdje Uspjeo je kakiti jutros odkad je prduckao a smidi ko tvoric sve miris raznosi po sobama .Kad kaki neda se gledat Pobjeze za trosjed,stol,ma bilo koji cosak samo da se nevidi Ja namjerno ga virim smijem se on meni rukom odmahuje i vice bizi bizi, neda se gledat ili pobjeze za drugi cosak.
pozz i od nas,mi smo se odjutros naskitali fino evo sad spava a ja čekam da mi lazanje bude gotovo,jučer opet nije nikako po danu spavo a ni po noći nije nešto bajno... felix ajde super da je Anelko se olakšo mya blago se tebi uživaj i odmaraj
jest marinci odma je i meni lakse . Vi setali kod nas kisa tako,da smo prikovani u kuci .Pozelila sam setnje ,bez srkleta negog i slojevite odjece. Pitam se kako ce nam ovo ljeto biti mislim da se A.nece dat unijeti u kucu 100% Jos ovo ljeto ce abd.stabilno hoda sve zna,auuuu bit ce svega snjim.
Samo da se tuspasim pa odoh u krevet dok i lavica spava Nama opasno rastu zubi, cak moja poguzija ne jede kako treba vec danima, smrcccc, ne da da joj mazem desni, zapravo jedva, a danas i kisemo i sline nam iskoce , ja se zezam a zapravo samo Boga molim da ne bude temperature nocas
a evo i kod nas se naoblačilo izgleda da će padati dosadna kiša,uh i ja jedva čekam proljeće i lijepe duge šetnjice i kave..al da ćemo ih piti u miru nećemo za dugo to je sigurno
saharoze moja za vas veliki kisicc od nas ..... Marinci da bas dobro si rekla.AL spas mi je da cu anela uvjek moc mm.utrpat kad gdje ide autom sad je veci i zna..... A mm.ide na kafe pa ce mu anel praviti malo drustvo .
e da vidiš dobru ideju mi dade i ja ću tako pa nek oni malo s njima deveraju da i mi malo odmorimo, sahara ljubi Ajnicu i nadam se da će šmrkanje brzo proći...možda je i zbog zubića ne mora biti prehlada
pozzzzzzzzzzzzz evo i nas da nas ne zaboravite joj izludila sam zbog adina i tute... piski u nju i to je ok al da kaki....ma izludi me...jos sam osjetljiva jer mi kasni pa hormoni poludili..tako da sam danas oplakala sto se ukakio u gace vise od pola sata sam cucala kraj njega kraj tute pa hajd na solju pa na tutu i na kraju nece pa nece i ode u drugu sobu i ukaki se.. uuu jest me iznerviraoo poludila sam.. jos mi kaze"nemoj gamit"
a i njemu je dosadno ko slabo izlazimo.. danas dosli kod mojih a on se rasplakao hoce napolje jedva smo ga smirili..najgore mi i kad ga izvedem nece u kucu pa vristi ko da ga koljem..stid me naroda
tako me mm.naljuti mal nije dobio tavu u glavu vrelu navalio oce palacinke.ajd napravim ja prije toga anela nahranim pojeo punu zdjelu cokolina i ovaj mu dao palacinek i sve mi povrati po tepisonu ,po parketu po mm po sebi jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a rekla mu nemoj valjda mu bilo previse pretrpan i zgadi mu se i sve bljackkk smrdi jedva ocisti...... Malo se i prepao povracanja a znam da je od prejela a ni ovaj nece da odoli palacinku
Sonja, šta se ljutiš na to što se ukakio...pa, vi ste super što se tiče tute i stvarno brzo napreduje
Felix, naravno da je povratio zato što se prejeo...oni su aktivni i onda kad im je pun stomak zna se desiti da im se digne želudac i da onda jednostavno povrate...a jest ružno kad se to desi fakat smrdi i valja onda to očistiti s tepiha...fuuuuuuuj
Sahara, nemoj razmišljati tako o temperaturi...naravno da je neće biti Ljubimo vas puno i nadamo se da ćemo nekad na kafu, bar na proljeće kad nam dodje lijepo vrijeme i kad nam dodjete u ZE
ma draga mya,tako smrdi tepison sam morala dici s cim god da ocistim miris onaj ostaje bas mi je trebalo ovo ionako nemam dje ves susiti radijatori svaku noc puni . Tepison sam oprala gdje je povratio i na stubiste preko ograde stavila. Gadi mi se na taj miris ...... Neznam kako sam ocistila ,..... Prejeo se jasta nego,najgore iako je jeo ako vidi da mi nesto"zvacemo" i on trazi i eto belaja ako nedas place baca se po podu. Nego se krijemo od njega u kuhinji ako je on sit ako nije moze dobiti.! Kako je M.bilo kod bake
i sad je kod bake aaaaaaaaaa,blago se vama jel muzek kuci ??? Ocetel je dovoditi kuci ili ce prenociti kod nje?? Bome anel je prozdrljivko mali samo sto zeludac nemoze sve podnijeti ....Ma gura iako zna da je jeo i nemoze al MORA on da proba sta je to sto,mi zvacemo/jedemo.
uh mi smo lijeni za pisat,nemam pojma sta mi je,ne prepoznajem se
evo Leon trazi po kuci kakav belaj ce napravit,upravo donese svijecu iz ladice ,i puse u nju ugasenu
zivac je kad mu se nesto neda,odmah se baca na pod!juce mu mm neda misa od kompa,on hoce rukicom da baci komp na pod,ujeda mm,na kraju hoce stolicu da obori ,ne znam otkud toliko huje u ovako malom covjeku
i tuce malu djecu,ako ima neku igracku,cim mu se djete priblizi iako nije krenulo uzet mu,o vec zbog mjera predostroznosti pocne udarat
nemam pojma kako da se postavim uopce!neki dan kod kumova malu stariju od njega vuce za kosu,malog(mladjeg 6 mjeseci) udari mikrofonom po ruci!ja zagalamim,malo ga poknem po rukici,govorimu mu ne,ne sad nemam pojma jel grijesim,sta bi trebala ,kako se postavit
inace je ok prava dobrica,ali ga uhvati na trenutke
mi cemo poslije sa prijateljima na rostiljadu,Leon ce ostat kod bake(nisam ga bas dugo ostavljala,a i ona mene nagovara da ga ostavim cijelu noc,ali malo mi je nezgodno zbog dojenja)