Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a nije valjda da smo mi prvi sto ste se to ulijenili mi jos uvijek slinimo, pomalo kasljucamo, slabo jedemo ali je mama nasla jedan razlog zadnja cetvroka nam nikla tako da je i to vjerovatno razlog slinjenja jer nam je dosad nosic cuiro kad su zubi nicali ja sam isto onako malo prehladjena, al se ne dam
pozzz svima
Dobro jutro i vama, nadam se da ćete danas provesti lijep dan sa vašom dječicom bez obzira na ovo ružno vrijeme.... Jooojjjj kako bi voljela da sam kući sa svojom mrvicom ali eto mora se raditi. Mame zato uživajte u svojoj dječici.
jutro i od nas , mi smo i sinoć kasno zaspali i budili se stalno kmečali izgleda da nas opet zubići muče,je li moguće da će nam 5 već izbiti? megi nadam se da će prehlada brzo proći mya i ja jedva čekam lijepo proljeće iako kod nas kratko traje odma pređena ljeto i bude prevruće svima želimo ugodan dan i šaljemo puno
anel zaspo dusa moja pricepio prstice o ladicu jesam se bila prepala.Cujem u dr.sobi vrisak kad ja njegovi prsti u ladici pricepljeni.Ladica klizna pa ga uhvatila za prste kako je gurao. I zaspo je jecajuci stavila sam obolge hladne na prstice. Mozda danas da odemo,kod moje mame nisam bila skoro mjesec dana ako mm.mogne nas odbaciti kad anel ustane. Marinci,i mi se budimo nocu jos je zaspo skoro u 12.al opet se budio i komesao.
Matej je zaspo oko 23h sinoć i budio se stalno baš ga muče zubići,ja mu neki dan kupia novu cucu i jutros gledam odgrizo je napola (gumu)sreća da sa.m ptrimjetila na vrijeme inače bi je proguto ,
nadam se da će Anelku prstići brzo proći,uh i Matej se tako jednom pričepio koliko je plako jedva ga smirila ,al kad svašta vole dirati..ovaj moj samo kaos po kući pravi ja kupim on razbacuje i tako cijeli dan se vrtimo ukrug
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
eh moja mya,dzaba mu govoriti da nedira bezbroj puta se pricepio na jedno te isto mjesto ,nikad shvatiti da nedira tu ladicu Mislila sam kad je jaukno da nije sta gore prepala sam se pravo,dobro je prosao. Samo nekog belaja trazi.Penje se na secicu u dnevnoj i sad se frajer digne stoji neki dan kad sam to vidjela mal se nisam slagirala na mjestu.sta mu nece na um past Pa uvecer kad razvucem trosjed mm.on i jest mekan kad se ovaj docepa skakat po njemu samo gledam gdje ce lupiti glavom a neda da ga cuvam da nepadne . Strasno stvarno....
Jutro. Joj Felix bas mi je zao Anelka,neda mu se nesto,uvijek ga nesto zeza.Dusa draga.Ljubi ga puno puta. Mi danas odmaramo od interneta,samo sam malo svratila.Primjetila sam da previse vremena gubim na internetu pa sam odlucila da se skinem. Imam pametnijeg posla tj,cistim stan. Ljubim vas. Ah,da ne zaboravim....Sretan rodjendan Mala86.Svako dobro.
Samo ja sam pauzu napravila da odem u kupovinu i frizeru
Mala, cestitke i od nas
Jutro. Joj Felix bas mi je zao Anelka,neda mu se nesto,uvijek ga nesto zeza.Dusa draga.Ljubi ga puno puta. Mi danas odmaramo od interneta,samo sam malo svratila.Primjetila sam da previse vremena gubim na internetu pa sam odlucila da se skinem. Imam pametnijeg posla tj,cistim stan. Ljubim vas. Ah,da ne zaboravim....Sretan rodjendan Mala86.Svako dobro.
ja sutra necu biti na net doce mi seka ,pa kad ona dodje nema neta zena se zaradi po kuci dok rucak,tam-vam prodje vrijeme . Bome dosta se posla uradi kad ne neviri svako malo .. Al nekad mi dosadi i poso i sve pa nebi silazila sa neta Nego nemoj da sad nas skroz zaboravis bacis u zaborav da si se javila kad stignes Ljubni nam lijepe cure Mala sretan rodjendan i od nas
zaspo jest da je rano nema ni 21.sat al je premoren nervozan samo kmezi uspavala sam ga nadam se da se nece buditi mada cisto sumnjama nije pio flasu pred spavanje prevari me i zaspa.Sad moram dezurati da se nebi probudio... Stvarno nekazu dzaba ljudi mali piju mlijeko a veliki krv Bas mislim si veceras dok je anel bio nesnoljivo nervozan,igracku suta ma nis mu nije po volji,.Cak mm otisao do trg.da ga razveseli da kupi mu igracku.Ovaj se obradovao 5min.i pokvari je u sekundi bozijoj ode 15kajmica za sek.u blato Neka ja kazem mm.nije to za njega (ta igracka) on nehaje Lakse je bilo dok je bio mala beba noso se,nije zanovjetao i budaleso Sad kako raste sve teze,s njim izac na kraj. Opet kazem boze neka je zdrav i ziv al stvarno nekad dosadi da neznam sta bi snjim radila vise da nezanovjeta. Sve mu ugadjas ,dajes kupujes igra se i opet nevaljas
vece .. mi smo malo bolje hB... .. da se pohvalimo ...teletabisi nas naucili da brojimo do tri .. moj mali djecak je postao pravi veliki momak. u posljednje vrijeme mi je nekako svjesniji i pametniji .. kad mama kaze,usisavamo...nuni se odmah donese ,spremamo igracke ,odmah na posao i tako redom... hih...danas ga gledam ,,,i njega i velikog ..kakvu divnu djecu imam hvala dragom Bogu...
koko tebi momci pomazu .A.je do skoro kad kazem ajm donijet pa ja i ti zzzzzzz to znaci usisavat on trci prije mene da ga donese. Vec sad kad donesem zzzzzz,on place uzima mi iz ruku i neda meni on nesto oce da usisava i tako da pred njim to vise nemogu. Sto,se tice ciscenja brisanja ,moram donijeti 2.krpe jedna meni jedna njemu al oce da se sve na sred sobe izmakne i on za mnom cisti tj.razmazuje al nema veze samo da se scim zaigra pa makar i s krpom ....
usto znala sam ja to al opet potajno sam se nadala da nece ustat spavao vise od 1,5 sat i eno ga horan da nemoze biti horniji mm.me galami sto si ga uspavljivala rano bla bla reko bujrum dragi seli se dole kod svoji i spavaj meni nesmeta nespava mi se ionako izudurat cu ja snjim ..... valjda ce zaspat do tam iza 2.nadam se
hvala na cestitkama puno juce je bio moj dan,u pravom smislu te rijeci ,bas sam uzivala !legla sam u 1,jedan od najboljih rodjkasa
Leoncek se upravo bori sa jabukom,obozava ih
poceo je jesti pravo!ponosna sam na njega,samo da nastavi tako !juce je pojeo piletine toliko da sam mislila da ce mu biti muka poslije,ali sve je hvala Bogu proslo ok
ljubimo vas idemo malo procackat po forumu pa cemo do fis-a,i u goste malo
citam o ovim vrjednicama..imam i sama takvog, non stop bi cs cs cs...tj. brisao prasinu sa stelexom , usisivac opsesija...ma hajde, kupimo skupa igracke, ali mu je najveci merak u trenutku moje nepaznje da ih ponovo prospe
felix kad zaspa A. sinoc..nadam se da nije ipak sijelio do 2
za Leona i apetit, nek' tako nastavi
Tajra kako su ljepotice?
...sve pozdravljamo