|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.1.2011 21:11:39   
puma
dobro vece i od nas letecih...
letimicno sam prelistala, vidim svega ima pa i gipsova... user posted image aj draga rose, pa medenjak medeni ima gips na noni... aaaa... kako on to izdrzava, jeli nervozan... ljubimo nonu da brzo prodje...
ostale bebice i mamice kako ste nam svi redom???
mi smo ovih dana nervozni do bola... prvo je malo bilo reakcija na vakcinu, pa taman to prestalo onda nas uhvatilo nervozanje zbog zubica, pa proljev, pa tamo ovamo... danas svratim u apoteku konacno da kupim calgel i cim smo dosli kuci odmah da mu namazem desni kad imam sta da osjetim... 5-ca nikla uvelike... user posted image ja sve cekam i gledam i pipkam trojke, a ono petica nikla... mada i trojke su sve 4 nabrekle, samo fali bogdica da niknu i one... bljakica...
Nane uvelike vjezba samostalno hodanje... poceo je da se sam pusta ali samo ako je siguran da mu nije daleko cilj... user posted image pametnica mamina...
eto malo i onama... user posted image ljubimo vas sve redom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3251
14.1.2011 21:19:00   
tekja
cao generacijo...

V. vec spava, pao je kupanjac, pa ocekujem dobru nocuser posted image ..osim ako me ne iznenadi, onako od srcauser posted image user posted image
..aj pumice, ma zato ti je Nane nervozan, a to su ti cetvorke, ne petice, jest da pravo daleko niknu, al'' dok cijela izbije priblizit ce se centru desni, a i uobicajeno je da cetvorke idu prije trojkiuser posted image ... mogu ti reci da se moj mali preporodio sto se tice spavanja kad su mu sve cetvorke nikleuser posted image

Anelko bio kod nane, joj blago vama i ja sam svoju mamu jako pozeljela...a i ona nasuser posted image

Tajra nam se ne javlja, nadam se da je velika curica boljeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 3252
14.1.2011 21:25:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87

noc i mi vam svratili malo
nadamo se da nas niste zaboravili,mi smo se pozelili druziti s vama ali nemamo vremena,moj nestasko dobio gips na nogicu tako da mu sad posvecujem sve slobodno vrijeme sto imam,a i on je nervozan i bas sam iscrpljena,tako da navecer jedva cekam spustiti glavu na jastuk
nadamo se da ste nam svi dobro i da djecica slusaju
saljemo vam puno pusa

hebemu misauser posted image
user posted image user posted image user posted image da nam ozdravi sto prije

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 3253
14.1.2011 23:38:07   
Mya_81 RR
Ivanam28, mi ti se ovdje super družimo...jest da nismo baš najaktivniji...doduše, o aktivnosti naših beba bi se dalo raspravljati user posted image

Ova moja danima ne gleda šta radi, tj. kako hoda. Danas je minimalno 10 puta zbog toga oplakala user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3254
15.1.2011 9:53:21   
Mya_81 RR
E, jeste svi spavaliceeee user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidi se da je subota user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3255
15.1.2011 11:32:54   
Anoniman
jutro
mi smo spavali do 10 jutrosuser posted image user posted image budio se oko  pola 3.jest i do 10 spavali ....
A.je dobro hb.ziva mira nema sve mi rusi ,po kuci  kad poraste morat cu sve obnavljat nema coska koji nije zakacio i ulupanuser posted image
Od sinoc samo pidi smidi ko tvoric al jos nekakiuser posted image .....svaki put kad pidne mislim kakio je kad zavirim nema nista....

Neposredna veza do poruke: 3256
15.1.2011 14:32:19   
Mya_81 RR
Uh, Felix, i mi kad prduckamo turbo smrduckmo user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja cura otišla kod baki...ja malo spremala ormare, ostao mi jos jedan dio poslića...sad ski kuham ručkić pa ću na spavanac...ma, uživancija user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 15.1.2011 15:04:59 >

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3257
15.1.2011 14:39:20   
Anoniman
bas ti zavidimuser posted image uzivaj mila.Mada ni meni sad trenutno nije loseuser posted image A.spava mm.spava ja zujim zzzz,jos malo i ja cu da odmorim uz tv.
I ja sam jutros sa A.pospremala ormane njegove opet sam jos jednu vrecu napunila njegovim nepotrebnim/malim stvarilauser posted image raste djete.....
I ovu vrecu mami saljem nemam gdje cuvat po kod nje prostora ko u prici i vec kod nje imam jednu veliku vrecu plus ostale stvari,nosiljka,AS. ljulja,hodalica .Moram negdje
Uspjeo je kakiti jutros odkad je prduckaouser posted image a smidi ko tvoric sve miris raznosi po sobamauser posted image .Kad kaki neda se gledat Pobjeze za trosjed,stol,ma bilo koji cosak samo da se nevidi
Ja namjerno ga virim smijem se on meni rukom odmahuje i vice bizi bizi,user posted image neda se gledat ili pobjeze za drugi cosak.

Neposredna veza do poruke: 3258
15.1.2011 14:44:50   
marinčii
pozz i od nas,mi smo se odjutros naskitali fino evo sad spava a ja čekam da mi lazanje bude gotovo,jučer opet nije nikako po danu spavo a ni po noći nije nešto bajno...
felix ajde super da je Anelko se olakšouser posted image  
mya blago se tebi uživaj i odmaraj

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3259
15.1.2011 14:47:42   
Anoniman
jest marinciuser posted image odma je i meni lakseuser posted image .
Vi setali kod nas kisa tako,da smo prikovani u kuciuser posted image .Pozelila sam setnje ,bez srkleta negog i slojevite odjece.
Pitam se kako ce nam ovo ljeto biti mislim da se A.nece dat unijeti u kucuuser posted image 100%
Jos ovo ljeto ce abd.stabilno hoda sve zna,auuuu bit ce svega snjim.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3260
15.1.2011 14:50:04   
Anoniman
Zdravo, zdravo...

Samo da se tuspasim pa odoh u krevet dok i lavica spavauser posted image
Nama opasno rastu zubi, cak moja poguzija ne jede kako treba vec danima, smrcccc, ne da da joj mazem desni, zapravo jedva, a danas i kisemo i sline nam iskoceuser posted image , ja se zezam a zapravo samo Boga molim da ne bude temperature nocasuser posted image

Puset_ina svima...

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3261
15.1.2011 14:50:09   
marinčii
a evo i kod nas se naoblačilo izgleda da će padati dosadna kiša,uh i ja jedva čekam proljeće i lijepe duge šetnjice i kave..al da ćemo ih piti u miru nećemo za dugo to je sigurnouser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3262
15.1.2011 14:55:29   
Anoniman
saharoze mojauser posted image user posted image user posted image za vas veliki kisicc od nas .....
Marinci da basuser posted image dobro si rekla.AL spas mi je da cu anela uvjek moc mm.utrpat kad gdje ide automuser posted image sad je veci i zna.....
A mm.ide na kafe pa ce mu anel praviti malo drustvo user posted image .

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3263
15.1.2011 14:58:50   
marinčii
e da vidiš dobru ideju mi dade i ja ću tako pa nek oni malo s njima deveraju da i  mi malo odmorimo,
sahara ljubi Ajnicu i nadam se da će šmrkanje brzo proći...možda je i zbog zubića ne mora biti prehlada

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3264
15.1.2011 17:19:05   
Sonja
pozzzzzzzzzzzzz
evo i nas da nas ne zaboravite
joj izludila sam zbog adina i tute...
piski u nju i to je ok al da kaki....ma izludi me...jos sam osjetljiva jer mi kasni pa hormoni poludili..tako da sam danas oplakala sto se ukakio u gaceuser posted image user posted image
vise od pola sata sam cucala kraj njega kraj tute pa hajd na solju pa na tutu i na kraju nece pa nece i ode u drugu sobu i ukaki se..
uuu jest me iznerviraoo poludila sam..
jos mi kaze"nemoj gamit"user posted image

a i njemu je dosadno ko slabo izlazimo..
danas dosli kod mojih a on se rasplakao hoce napolje jedva smo ga smirili..najgore mi i kad ga izvedem nece u kucu pa vristi ko da ga koljem..stid me narodauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3265
15.1.2011 20:16:11   
Anoniman
tako me mm.naljuti mal nije dobio tavu u glavu vrelu
navalio oce palacinke.ajd napravim ja prije toga anela nahranim pojeo punu zdjelu cokolina i ovaj mu dao palacinek i sve mi povratiuser posted image po tepisonu ,po parketu po mm po sebi jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a rekla mu nemoj valjda mu bilo previse pretrpan i zgadi mu se i sve bljackkk smrdi jedva ocisti......
Malo se i prepao povracanja a znam da je od prejela
a ni ovaj nece da odoli palacinku

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 3266
15.1.2011 20:51:00   
Mya_81 RR
Sonja, šta se ljutiš na to što se ukakio...pa, vi ste super što se tiče tute i stvarno brzo napreduje user posted image

Felix, naravno da je povratio zato što se prejeo...oni su aktivni i onda kad im je pun stomak zna se desiti da im se digne želudac i da onda jednostavno povrate...a jest ružno kad se to desi fakat smrdi i valja onda to očistiti s tepiha...fuuuuuuuj user posted image

Sahara, nemoj razmišljati tako o temperaturi...naravno da je neće biti user posted image Ljubimo vas puno i nadamo se da ćemo nekad na kafu, bar na proljeće kad nam dodje lijepo vrijeme i kad nam dodjete u ZE user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3267
15.1.2011 21:47:48   
Anoniman
ma draga mya,tako smrdi tepison sam morala dici s cim god da ocistim miris onaj ostaje user posted image bas mi je trebalo ovo ionako nemam dje ves susiti radijatori svaku noc puni .
Tepison sam oprala gdje je povratio i na stubiste preko ograde stavila.
Gadi mi se na taj miris ......
Neznam kako sam ocistila ,.....
Prejeo se jasta nego,najgore iako je jeo ako vidi da mi nesto"zvacemo" i on traziuser posted image user posted image i eto belaja ako nedas place baca se po podu.
Nego se krijemo od njega u kuhinjiuser posted image ako je on sit ako nije moze dobiti.!
Kako je M.bilo kod bake

Neposredna veza do poruke: 3268
15.1.2011 22:09:49   
Mya_81 RR
Felix, naša uopće nije takva po pitanju hrane...zanima i nju naravno šta mi to jedemo, ali ne uzme uvijek...i sad uživa kod bake...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3269
15.1.2011 22:18:14   
Anoniman
i sad je kod bake aaaaaaaaaa,blago se vama jel muzek kuciuser posted image ???
Ocetel je dovoditi kuci ili ce prenociti kod nje??
Bome anel je prozdrljivko mali samo sto zeludac nemoze sve podnijetiuser posted image ....Ma gura iako zna da je jeo i nemoze al MORA on da proba sta je to sto,mi zvacemo/jedemo.

Neposredna veza do poruke: 3270
15.1.2011 22:25:42   
Mya_81 RR
Naravno da će noćiti user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3271
15.1.2011 22:32:01   
tekja
otkucala roman i pfffffuser posted image

nama skoro odose gosti, imaju bebija kao i Vedad, ma nijednu mu igracku ovaj moj harambasa nije dao, kako me je samo bilo stiduser posted image

Felix, Anelko poguzija, hihihiuser posted image , neka je....nego probaj na taj tepih utrljati sodu bikarbonu pomjesanu s vodom i ostavi do ujutro, miris ce isparitiuser posted image

Mya, blago tebi, moj mali jos nikad ni kod koga nije ostao ni minutu, jedino ga MM cuva kad pozelim malo odmoriti mozak u sopinguuser posted image ....

i ja bih voljela nekad s vama popiti kafu, a moze i Zenica, bas mi je lijepauser posted image

laku vam noc, odoh malo MM mazitiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3272
15.1.2011 22:44:47   
Mya_81 RR
Tekja, kad ti se pojavi ona greška kod postanja pritisni 'backspace' i post će se vratiti.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3273
16.1.2011 8:36:52   
mala86
jutro svima user posted image

uh mi smo lijeni za pisat,nemam pojma sta mi je,ne prepoznajem se user posted image user posted image user posted image user posted image

evo Leon trazi po kuci kakav belaj ce napravit,upravo donese svijecu iz ladice user posted image user posted image ,i puse u nju ugasenu user posted image user posted image user posted image

zivac je kad mu se nesto neda,odmah se baca na pod!juce mu mm neda misa od kompa,on hoce rukicom da baci komp na pod,ujeda mm,na kraju hoce stolicu da obori user posted image ,ne znam otkud toliko huje u ovako malom covjeku

i tuce malu djecu,ako ima neku igracku,cim mu se djete priblizi iako nije krenulo uzet mu,o vec zbog mjera predostroznosti user posted image user posted image  pocne udarat user posted image

nemam pojma kako da se postavim uopce!neki dan kod kumova malu stariju od njega vuce za kosu,malog(mladjeg 6 mjeseci) udari mikrofonom po ruci!ja zagalamim,malo ga poknem po rukici,govorimu mu ne,ne sad nemam pojma jel grijesim,sta bi trebala user posted image user posted image user posted image ,kako se postavit

inace je ok prava dobrica,ali ga uhvati na trenutke

mi cemo poslije sa prijateljima na rostiljadu,Leon ce ostat kod bake(nisam ga bas dugo ostavljala,a i ona mene nagovara da ga ostavim cijelu noc,ali malo mi je nezgodno zbog dojenja)

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 3274
16.1.2011 8:47:41   
mala86
RECEPT ZA MAJCINSTVO

user posted image puno ljubavi
1 glava puna razumjevanja
2 oka na mjestu i jos 2 na ledjima
3 sake pune strpljenja
2 hektolitra nesebicnosti
plus nekoliko litara cistog smijeha

Sve sastojke dobro izmijesati!
Zaciniti njeznoscu i majcinskim instiktom
Nuditi svakog dana cijelog zivota user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *