Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozdrav zaspo je u 1. 20 sinoc usto u 8 jest i nije vise htejo spavat Danas sam bljack jutros me pre anela stomak probudio opet upala dole uzas pece boli tako da sam isla ginicu. Razocarana sam ,njegovim rijecima rekao mi je da vise NESMIJEM DA ZATRUDNIM inace ako hocu sav rizik prenosim na sebe i svoju odgovornost. Dao mi vag.canasten i mazu ...... Moram papa test vaditi obavezno cim malo upala stane..... Nisam ja ni konatal sad al za neki mozda 5,10 god u dubini duse sam zeljela. Al rece mi da nesmijem..... Prva trudnoca rizicna jako,jake stalne upale plus bakterija izolovana opasna Kaze da bi se sve to vratilo sa drugom sto posto....... Tako da su sve moje i one male nade potonule.....Iskreno pogodilo me to sto mi je rekao.... Mada nisam jos o tome razmisljala kakvo 2.djete ni s ovim jos nisam odmorila kako se rodio ....
felix ...mada ne shvatam bas, upale se mogu potpuno izlijeciti, a bakterije istrijebiti ...je l' to jedini razlog koji je naveo?...zao mi je draga, mada iskreno vjerujem da ce biti jos bebica kad se fizicki i psihicki potpuno pripremis na to ... s druge strane i ako ne bude sudjeno, imas Anelka, nek' vam je ziv i zdrav, pa jel?
P.S. Jesi mu trazila uputnicu za uz dojki? Nemoj na to zaboraviti kad budes isla raditi papa test, vazi ...ljubim...
pozdrav zaspo je u 1. 20 sinoc usto u 8 jest i nije vise htejo spavat Danas sam bljack jutros me pre anela stomak probudio opet upala dole uzas pece boli tako da sam isla ginicu. Razocarana sam ,njegovim rijecima rekao mi je da vise NESMIJEM DA ZATRUDNIM inace ako hocu sav rizik prenosim na sebe i svoju odgovornost. Dao mi vag.canasten i mazu ...... Moram papa test vaditi obavezno cim malo upala stane..... Nisam ja ni konatal sad al za neki mozda 5,10 god u dubini duse sam zeljela. Al rece mi da nesmijem..... Prva trudnoca rizicna jako,jake stalne upale plus bakterija izolovana opasna Kaze da bi se sve to vratilo sa drugom sto posto....... Tako da su sve moje i one male nade potonule.....Iskreno pogodilo me to sto mi je rekao.... Mada nisam jos o tome razmisljala kakvo 2.djete ni s ovim jos nisam odmorila kako se rodio ....
dok ti se malo te upale smire ja bi trazila drugo misljenje,ne vjerujem da je toliko lose kao sto ti je reko
tekja moja mila hvala sto si me podsjetila na to ma nekontam ni ja nista al necu da se opterecujem jos tome mada nije lijepo to za cuti. Ima jos vremena za to ,samo sto mi je bacio bubu u uho i misli da se nikad neodlucim za to od straha. Opet Kako Bog bude htjeo tako ce biti,necu da se zamaram stim . Mala kako je prosao rodjko juce?L.jel nam dobro .
dok ti se malo te upale smire ja bi trazila drugo misljenje,ne vjerujem da je toliko lose kao sto ti je reko
sto bi rekli: Potpisujem! ali ozbiljno, i sama sam imala velikih problema i prije trudnoce mi dr. rekao da ne smijem zatrudniti, ali samo dok se upala skroz ne sanira..i tako sam na kraju uzela jedan lijek koji mi je sistemski ocistio organizam i brzo poslije toga 2-3 mjeseca zatrudnila.. isitina na pocetku trudnoce pila dabroston, ali uspjela i sve ok hvala Bogu..tako planiram i dr. put aBd uh mi skroz OT..
felix ja mislim da je on to malo prenaglio pa upale nisu tako strašne da bi zbog njih ostala zbog još jedne bebane male slatke sve se to može riješiti,ta znaš da sam i ja ispila antibiotika i antibiotika i to u trudnoći zbog ti upala i bakterija al hvala Bogu opet sve prošlo dobro,vidit ćeš da će to ipak sve biti dobro ...sad uživaj u Anelku ima vremena za drugu bebicu polako
noc i mi vam svratili malo nadamo se da nas niste zaboravili,mi smo se pozelili druziti s vama ali nemamo vremena,moj nestasko dobio gips na nogicu tako da mu sad posvecujem sve slobodno vrijeme sto imam,a i on je nervozan i bas sam iscrpljena,tako da navecer jedva cekam spustiti glavu na jastuk nadamo se da ste nam svi dobro i da djecica slusaju saljemo vam puno pusa
hvala vam meni je drago bilo samo sto mu nisu morali namjestati kost jer neznam kako bih to izdrzala,dok. kaze da je kost samo malo napuknula,ustvari doktor koji mu je prvi gledao snimak nije nista vidjeo,pa nas je poslao nekom specijalisti a on mu je stavio langetu,pa poslije gips meni se cini da ga ne boli jer dok je bila langeta,spadala mu je a on bi cim spadne mrdao nogicom i bas mu bude drago uh izdrzacemo do kraja mjeseca nekako,neka nije gore
sto bi rekli: Potpisujem! ali ozbiljno, i sama sam imala velikih problema i prije trudnoce mi dr. rekao da ne smijem zatrudniti, ali samo dok se upala skroz ne sanira..i tako sam na kraju uzela jedan lijek koji mi je sistemski ocistio organizam i brzo poslije toga 2-3 mjeseca zatrudnila.. isitina na pocetku trudnoce pila dabroston, ali uspjela i sve ok hvala Bogu..tako planiram i dr. put aBd uh mi skroz OT..
Felix drugo misljenje obvezno Ako nista kad se sanira to, pij nesto na prirodnoj bazi, da ubijes te bakterije...
Ne vjerujem baš da upale mogu biti tolike da nikad više ne smiješ zatrudniti. Naravno da pod nekom upalom nije pametno imati bebu jer ne daj boze to moze naskoditi plodu, ali da sama trudnoća može uzrokovati da ti se upale vrate meni iskreno zvuči kao neka nebuloza.
Kad sve to saniraš obavezno otidji kod drugog ginekologa po drugo mišljenje!
rose
felix slazem se sa zenicama, potrazi drugo misljenje i podrobnije objasnjenje svega, ma bice to abd sve u redu pa za koju godinicu jednu malu curicu, mi smo kao malo bolje, jos nosic curi ali podnosljivo, poceli smo i pomalo da jedemo i da budemo jos nestasniji i sladji
pozzzzzzzzz
pozdrav i od nas Mya, sta kazes da li ce se razvedriti..i mi bismo rado malo van..ali nisam bas sigurna za ovo vrijeme..nekako me strah kad je ova magla, i smoga ima koliko hoces... mojoj N jos uvijek curi nosic, ali dobra je, evo upravo piše, kaze slovo N
Magla bi se trebala razići....to bude baš ono ujutro, užas jedan, ne vidiš skoro prst pred nosom...mi oko 12 idemo van malo do pijace i do bake i dede...
dan mi smo dobro spavali,jutros do 8 i danas je bas dobro raspolozen,samo se smije ali je poceo kasljucati,nadam se da se nije prehladio,mozda je od zubica nadamo se da su nam drugarice i drugari raspolozeni kao mi danas
...ivanam28, dobrodosla u klub malo vecih beba...naravno da cemo se lijepo druziti...ko se lijepo ne igra, uzmemo mu krpice ...
...mi smo hB dobro, nekoliko dana slabije jede, ali izasle su mu donje trojke, pa ni ne forsiramo...preselio nam je jedan blizi clan familije, pa smo ovih dana malo u behutu...jedan dedo, koji je mnogo volio mog malog, vise nije tu ...
V. maloprije nasao neki kalendar od MM, od prije deset godina,(koji je sacuvao ) i na njemu polugole zene, fino sjeo i sve ijednu stranicu pocijepao....hihihihi...ja mu dopustila, nek' nauci bezobraznog babu pameti ...masemo svima...cuvajte se virusa i bakterija