|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.1.2011 9:28:10   
megi
a nije valjda da smo mi prvi
sto ste se to ulijenili
mi jos uvijek slinimo, pomalo kasljucamo, slabo jedemo ali je mama nasla jedan razlog zadnja cetvroka nam nikla
tako da je i to vjerovatno razlog slinjenja jer nam je dosad nosic cuiro kad su zubi nicali
ja sam isto onako malo prehladjena, al se ne damuser posted image

pozzz svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3201
12.1.2011 9:45:33   
Anoniman
jutro
evo mi drugiuser posted image naspavali se ,poranili nista novo,
Megi brzo nam ozdravite nedaj te nam se proce abd.user posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 3202
12.1.2011 9:51:36   
Mya_81 RR
Joj, kad će prestati ovo ružno vrijeme bolesti i prehlada user posted image

Pa, kad nam dodje sunce user posted image

Joooooj, jedva čekam user posted image Ma, pregurat ćemo još dva tri mjeseca...sad će to...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3203
12.1.2011 9:59:57   
R&T@
Dobro jutro zelim mamama i djecici...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3204
12.1.2011 10:06:42   
emi7908
user posted image  Dobro jutro i vama, nadam se da ćete danas provesti lijep dan sa vašom dječicom bez obzira na ovo ružno vrijeme.... Jooojjjj kako bi voljela da sam kući sa svojom mrvicom ali eto mora se raditi. Mame zato uživajte u svojoj dječici.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3205
12.1.2011 10:19:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Joj, kad će prestati ovo ružno vrijeme bolesti i prehlada user posted image

Pa, kad nam dodje sunce user posted image

Joooooj, jedva čekam user posted image Ma, pregurat ćemo još dva tri mjeseca...sad će to...

i ja jedva cekamuser posted image
Emy,ajmo se malo zamjeniti user posted image da odmorim od anela

Neposredna veza do poruke: 3206
12.1.2011 10:47:59   
marinčii
jutro i od nasuser posted image ,
mi smo i sinoć kasno zaspali i budili se stalno kmečali izgleda da nas opet zubići muče,je li moguće da će nam 5 već izbiti?
megi nadam se da će prehlada brzo proći
mya i ja jedva čekam lijepo proljeće iako kod nas kratko traje odma pređena ljeto i bude prevruće
svima želimo ugodan dan i šaljemo punouser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3207
12.1.2011 12:33:26   
Anoniman
anel zaspo dusa moja pricepio prstice o ladicuuser posted image jesam se bila prepala.Cujem u dr.sobi vrisak kad ja njegovi prsti u ladici pricepljeni.Ladica klizna pa ga uhvatila za prste kako je gurao.
I zaspo je jecajuci stavila sam obolge hladne na prstice.
Mozda danas da odemo,kod moje mame nisam bila skoro mjesec dana ako mm.mogne nas odbaciti kad anel ustane.
Marinci,i mi se budimo nocu jos je zaspo skoro u 12.al opet se budio i komesao.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3208
12.1.2011 12:57:32   
marinčii
Matej je zaspo oko 23h sinoć i budio se stalno baš ga muče zubići,ja mu neki dan kupia novu cucu i jutros gledam odgrizo je napola (gumu)sreća da sa.m ptrimjetila na vrijeme inače bi je progutouser posted image ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3209
12.1.2011 13:00:23   
Anoniman
user posted image user posted image anel jos nije ni jednu pregrizao.Al nekad zna uzeti bas ga gledam od huje vuce je razsteze zubima.Al ziva je duda njegova zivauser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3210
12.1.2011 13:03:58   
marinčii
nadam se da će Anelku prstići brzo proći,uh i Matej se tako jednom pričepio koliko je plako jedva ga smirila ,al kad svašta vole dirati..ovaj moj samo kaos po kući pravi ja kupim on razbacuje i tako cijeli dan se vrtimo ukruguser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3211
12.1.2011 13:05:30   
Mya_81 RR
joj, felix, mogu misliti kako ga je zabolilo...ja se odmah sjetim kako sam se ja kao mala učepila na vrata od kupatila user posted image i uvijek o tome razmišljam kad vidim minju da se igra oko vrata...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3212
12.1.2011 13:14:17   
Anoniman
  eh moja mya,dzaba mu govoriti da nedira bezbroj puta se pricepio na jedno te isto mjesto ,nikad shvatiti da nedira tu ladicu
Mislila sam kad je jaukno da nije sta gore prepala sam se pravo,dobro je prosao.
Samo nekog belaja trazi.Penje se na secicu u dnevnoj i sad se frajer digne stoji neki dan kad sam to vidjela mal se nisam slagirala na mjestu.sta mu nece na um past
Pa uvecer kad razvucem trosjed mm.on i jest mekan kad se ovaj docepauser posted image skakat po njemu samo gledam gdje ce lupiti glavom a neda da ga cuvam da nepadne .
Strasno stvarno....user posted image

Neposredna veza do poruke: 3213
12.1.2011 14:42:12   
Hannica
Jutro.user posted image
Joj Felix bas mi je zao Anelka,neda mu se nesto,uvijek ga nesto zeza.Dusa draga.Ljubi ga puno puta.
Mi danas odmaramo od interneta,samo sam malo svratila.Primjetila sam da previse vremena gubim na internetu pa sam odlucila da se skinem.user posted image Imam pametnijeg posla tj,cistim stan.user posted image
Ljubim vas.user posted image

Ah,da ne zaboravim....Sretan rodjendan Mala86.Svako dobro.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3214
12.1.2011 14:57:37   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hannica

Mi danas odmaramo od interneta,samo sam malo svratila.Primjetila sam da previse vremena gubim na internetu pa sam odlucila da se skinem.user posted image Imam pametnijeg posla tj,cistim stan.user posted image

I ja sam na odvikavanju...prvo smanjujem dozu...
koliko interneta toliko drugih "aktivnosti"user posted image

Samo ja sam pauzu napravila da odem u kupovinu i frizeruuser posted image

Mala, cestitke i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3215
12.1.2011 17:26:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

Jutro.user posted image
Joj Felix bas mi je zao Anelka,neda mu se nesto,uvijek ga nesto zeza.Dusa draga.Ljubi ga puno puta.
Ljubim vas.user posted image

Ah,da ne zaboravim....Sretan rodjendan Mala86.Svako dobro.user posted image user posted image user posted image

ja sutra necu biti na netuser posted image doce mi seka ,pa kad ona dodje nema neta zena se zaradi po kuci dok rucak,tam-vam prodje vrijeme .
Bome dosta se posla uradi kad ne neviri svako malouser posted image ..
Al nekad mi dosadi i poso i sve pa nebi silazila sa netauser posted image
Nego nemoj da sad nas skroz zaboravis bacis u zaborav da si se javila kad stignesuser posted image
Ljubni nam lijepe cure
Mala sretan rodjendan i od nas

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 3216
12.1.2011 20:43:32   
Anoniman
zaspo jest da je rano nema ni 21.sat al je  premoren nervozan samo kmeziuser posted image uspavala sam ga nadam se da se nece buditi  mada cisto sumnjama nije pio flasu pred spavanje prevari me i zaspa.Sad moram dezurati da se nebi probudio...
Stvarno nekazu dzaba ljudi mali piju mlijeko a veliki krvuser posted image user posted image
Bas mislim si  veceras dok je anel bio nesnoljivo nervozan,igracku suta ma nis mu nije po volji,.Cak mm otisao do trg.da ga razveseli da kupi mu igracku.Ovaj se obradovao 5min.i pokvari je u sekundi bozijojuser posted image user posted image ode 15kajmica za sek.u blato user posted image Neka ja kazem mm.nije to za njega (ta igracka) on nehaje
Lakse je bilo dok je bio mala beba noso se,nije zanovjetao i budaleso
Sad kako raste sve teze,s njim izac na kraj.
Opet kazem boze neka je zdrav i ziv al stvarno nekad dosadi da neznam sta bi snjim radila vise da nezanovjeta.
Sve mu ugadjas ,dajes kupujes igra se i opet nevaljasuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 12.1.2011 20:55:22 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3217
12.1.2011 20:51:30   
koka i po
vece user posted image ..
mi smo malo bolje hB...user posted image ..
da se pohvalimo ...teletabisi nas naucili da brojimo do tri user posted image user posted image ..
moj mali djecak je postao pravi veliki momak.
u posljednje vrijeme mi je nekako svjesniji i pametniji user posted image user posted image user posted image ..
kad mama kaze,usisavamo...nuni se odmah donese user posted image ,spremamo igracke ,odmah na posao i tako redom...
hih...danas ga gledam ,,,i njega i velikog ..kakvu divnu djecu imam hvala dragom Bogu...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3218
12.1.2011 20:58:04   
Anoniman
koko tebi momci pomazu user posted image user posted image .A.je do skoro kad kazem ajm donijet pa ja i ti zzzzzzz to znaci usisavatuser posted image on trci prije mene da ga donese.
Vec sad kad donesem zzzzzz,on place uzima mi iz ruku i neda meni on nesto oce da usisava i tako da pred njim to vise nemogu.
Sto,se tice ciscenja brisanja ,moram donijeti 2.krpe jedna meni jedna njemu al oce da se sve na sred sobe izmakne i on za mnom cistiuser posted image tj.razmazuje al nema  veze samo da se scim zaigra pa makar i s krpomuser posted image ....

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 3219
12.1.2011 22:17:40   
Anoniman
ustouser posted image znala sam ja to al opet potajno sam se nadala da nece ustatuser posted image spavao vise od 1,5 sat i eno ga horan da nemoze biti hornijiuser posted image mm.me galami sto si ga uspavljivala rano bla bla reko bujrum dragi seli se dole kod svoji i spavaj meni nesmeta nespava mi se ionako izudurat cu ja snjimuser posted image .....
valjda ce zaspat do tam iza 2.nadam seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3220
12.1.2011 23:08:32   
bebac2
IZVORNA PORUKA: koka i po

hih...danas ga gledam ,,,i njega i velikog ..kakvu divnu djecu imam hvala dragom Bogu...

user posted image user posted image user posted image ima li sta ljepse na svijetu nego biti mama

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3221
13.1.2011 11:24:59   
Hannica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Napisala post od 1000 rijeci i nije prosao.
Šmrc,šmrc....

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 3222
13.1.2011 11:48:30   
mala86
caos svima user posted image

hvala na cestitkama user posted image  puno user posted image
juce je bio moj dan,u pravom smislu te rijeci user posted image user posted image user posted image ,bas sam uzivala user posted image !legla sam u 1,jedan od najboljih rodjkasa user posted image user posted image user posted image

Leoncek se upravo bori sa jabukom,obozava ih

poceo je jesti pravo!ponosna sam na njega,samo da nastavi takouser posted image user posted image user posted image user posted image !juce je pojeo piletine toliko da sam mislila da ce mu biti muka poslije,ali sve je hvala Bogu proslo ok

ljubimo vas
idemo malo procackat po forumu pa cemo do fis-a,i u goste malo

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3223
13.1.2011 11:58:34   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mala86

idemo malo procackat po forumu pa cemo do fis-a,i u goste malo

Hoooooocuuuuuu i jaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Joj, otkad nisam bilauser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3224
13.1.2011 12:33:49   
tekja
hello...

citam o ovim vrjednicama..imam i sama takvog, non stop bi cs cs cs...tj. brisao prasinu sa stelexomuser posted image , usisivac opsesija...ma hajde, kupimo skupa igracke, ali mu je najveci merak u trenutku moje nepaznje da ih ponovo prospeuser posted image

felix kad zaspa A. sinoc..nadam se da nije ipak sijelio do 2user posted image

user posted image  za Leona i apetit, nek' tako nastaviuser posted image

Tajra kako su ljepotice?user posted image

...sve pozdravljamouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *