|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.1.2011 11:12:33   
Mya_81 RR
Nadamo se da će nam drugarica ozdraviti što prije user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3151
9.1.2011 11:20:19   
Anoniman
Hannice bas mi je zao,mogu mislit kako si se prepalauser posted image A.se zna zakoceniti pa su mi rekli,samo da mu puhnem u facu da dodje do zraka da se povrati,i stvarno tako i bude.
Tajri,zelim brzo ozdravljenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3152
9.1.2011 11:23:47   
Hannica
IZVORNA PORUKA: dadada

Hanice...kada ti se tako zaceni samo je pucni po obrazima...ruzno mi zvuci osamari...ali to je to

Tajric mi bolestan...pa kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam je malo protresla,zalila je vodom i tad je dosla sebi. Tek sad razumijem setru,njenom sinu se to desavalo svaki dan,nekad i po dva puta,i tako godinu i po,tek se sad malo smirio.user posted image
Tajra,ozdravi nam brzo.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3153
9.1.2011 11:25:23   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix

Hannice bas mi je zao,mogu mislit kako si se prepalauser posted image A.se zna zakoceniti pa su mi rekli,samo da mu puhnem u facu da dodje do zraka da se povrati,i stvarno tako i bude.
Tajri,zelim brzo ozdravljenjeuser posted image user posted image

Ma puhnula sam 10 puta,nista nije pomogla.Mozda sam trebala prvo zvaku ubacit usta.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3154
9.1.2011 12:21:18   
koka i po
pozdrav generaciji..
mi evo sad dosli iz hitne user posted image ..
veliki na injekciju a malom promjenili sirup..
bemti doktore jedan govori ovako jedan onako..
preksinoc mu propisan sirup koji dijete uopste ne podnosi i stalno ga povraca a danas mi rekose a sto su mu to dali user posted image ..
pa eto reko ja da sam doktor nebi ga ni dovodila ja bi ga lijecila...
eto ovaj ceclor je uspio popiti uz svu muku pa cekam da vidim sta dalje..
a i ja nisam dobro..uho je jos uvijek ognojeno ....
uh...bas mi je dodijalo svaki mjesec ista prica user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3155
9.1.2011 12:26:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

pozdrav generaciji..
mi evo sad dosli iz hitne user posted image ..
veliki na injekciju a malom promjenili sirup..
bemti doktore jedan govori ovako jedan onako..
preksinoc mu propisan sirup koji dijete uopste ne podnosi i stalno ga povraca a danas mi rekose a sto su mu to dali user posted image ..
pa eto reko ja da sam doktor nebi ga ni dovodila ja bi ga lijecila...
eto ovaj ceclor je uspio popiti uz svu muku pa cekam da vidim sta dalje..
a i ja nisam dobro..uho je jos uvijek ognojeno ....
uh...bas mi je dodijalo svaki mjesec ista prica user posted image
hebemu misauser posted image
proci ce i to koko...nedaj seuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 3156
9.1.2011 12:47:12   
Anoniman
a joj koko bas mi je zaouser posted image brzo ozdravljenje zelimuser posted image user posted image user posted image
Ja sam setala s anelom dosli kuci,jeo i sad belaja trazi nece da spavauser posted image Vidjela sam zenu sto nam nosi mlijeko,kaze nece moc vise nositi krava joj stevena i ,pocet ce raditi,opet cemo na tetra pak prec ...nema druge djete joj bolesno povraca i  proliv dusa  draga ......
Hannice,user posted image user posted image user posted image trebali si izvadit zvaku,mogla si slucajno na djete ju puhnitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3157
9.1.2011 12:58:46   
koka i po
ma proci ce znam...samo sto se covjek iz dana u dan lomi radi toga...
koliko majcinstvo nosi radost toliko i brigu...
meni je moja drugarica rekla kad dodje drugo dijete...jedno ko nijedno....
a ovako srce boli za dvoje...ma neznam sta da kazem ...da sam barem ja kako treba ali mi nije ni do mene...

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3158
9.1.2011 13:17:53   
Anoniman
tesko je koko,tesko sigurno .Kako je s jednim na kraj izac jos kad je bolesno,a kamoli sa dvoje bolesni.Al proce abd. user posted image samo sabura.

Neposredna veza do poruke: 3159
9.1.2011 13:18:02   
Srculence
Tajra brzo nam ozdraviuser posted image user posted image user posted image
koko baš mi je žao dječice,biće bolje ako Bog da,nedaj se.Ljubi djecuuser posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 3160
9.1.2011 13:19:36   
koka i po
user posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 3161
9.1.2011 13:24:02   
dafri
Hannice uh mogu zamisliti kako si se prepala,svašta je od njih još za očekivatiuser posted image
koko,tajrauser posted image
žene drage,kako  ugrija ovo sunce svuda prašine po kući,najbolje da stavim cvike i kuliram

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 3162
9.1.2011 14:04:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

Hannice uh mogu zamisliti kako si se prepala,svašta je od njih još za očekivatiuser posted image
koko,tajrauser posted image
žene drage,kako  ugrija ovo sunce svuda prašine po kući,najbolje da stavim cvike i kuliram

user posted image user posted image user posted image upravu si stvarno.Ja danas lijena ubi boze,sve mi nesto mrsko radim kao da moram ...nazor.....

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 3163
9.1.2011 18:13:14   
marinčii
pozz generaciji,mi smo i danas cijeli dan u šetnji baš lijepo vrijeme pa da iskoristimo
tajra,koko ljubite piliće malene i želimo im što prije da ozdrave user posted image user posted image
hannice  mogu misliliti kako si se prepala kad je pala sreća pa je sve dobro prošlo,Matej meni u zadnje vrijeme se uvlači ispod stola i kao tu se on igra i jučer se valjda zamislio ili je zaboravio da je ispod stola i odjednom se ustade i bum glavom uhuser posted image bapš sam se prepala al dobro je prošlo nije puno plako..
puse ostalima

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3164
9.1.2011 18:46:09   
Anoniman
pozz i od nas anel se najeo makaronica sa mamom sve mi iz tanjura pojeouser posted image al je smjesan kad je vrijeme veceri bez obzira jel jeo nosi tanjur sebi i vilicu sam izvadi i doneseuser posted image i da mu stavim sta....Tako on ganja po tanjiru satima satimauser posted image user posted image al opet uspjeden uc sta i  u usta

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3165
9.1.2011 21:03:15   
Anoniman

da vas samo nestp pitam jer sam u neodoumiciuser posted image anela nisam sisala 3mjes mozda i vise zacupavio jeuser posted image mm.i moja mama nedaju da ga sisam kao nemoj ga sisat zima je bla bla kakve to ima veze al hajd sad sta znam.
Sveki mi probi glavu svaki dan kad,ces ga sisat kad ces ga sisat.
Ni sama neznam sta da radim.Nije mi los ni ovako cupav samo jedino znoji se malo vise.jedino to....i teze je malo odrzavat duzu kosicu,
Mama koji sisaju svoju djecu redovo jel idete preko zimme znam-glupo pitanje user posted image ili ipak ne.?

evo slikice kako smo zacupaviliuser posted image user posted image user posted image .(iza sna kad ustanemouser posted image ovaki smo
mokri i cupavi)
user posted image
user posted image

ova zadnja slikica je OT. al mi je super slucajno ga ulovila jos malo nam fali da vrata sam otvori jos koji cm.al smo veliki ko
ovaj stolic za tel.user posted image
user posted image

< Poruku je uredio felix -- 9.1.2011 21:23:22 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3166
9.1.2011 22:35:41   
marinčii
Felix mi smo se šišali malo prije Božžića baš mu je bila porasla kosa i znojio se puno pa smo ga ošišali šta ima veze štoje zima svakako kad idemo van ima kapicu na glavi,meni je Anelko presladak s tom frčkavom kosicom al eto opet ti odluči oćeš li je šišati ili ne,pusice mu šaljemo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3167
10.1.2011 0:04:14   
Apotekarka
Vecer da se i mi dodamo n listu bolesnih,Antonio smrca,kise i kasljuca i nekako ga najvise nocu uhvati a ja se nadam da kod mene nije svinjska gripa cjeli dan sam prelezala grlobolja a na klacidu,krajnici popustili sluznica haos,nos pusem,bol u misicima,slabost i glavobolja i uz to sam veceras imala 37 temp iskreno se nadam da cu biti boljei da mi pilence bude ok...on je inace ok sem kad legne dala sam mu poaracetamol i prospana a a sam na tylol-hotuuser posted image user posted image user posted image
Suosjecam s kokom i ostalima bolesnim
Anel je presladak

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3168
10.1.2011 10:03:22   
Anoniman
apotekarko brzo ozdrvaljenje vam zelimuser posted image
marinci mila hvala na savjetu.
Mi smo tako lose spavali kad se sjetim place mi se od neke muke
frajer je zaspo oko 22.30 tad je i jeo.Oko neka doba budi se place sjedi nezna  sta oce kako je bio bolestan kod mene je spavao i opet tu je muka velika.
Ja konatm da nije gladan a ustat nemogu toliko sam teska.
Ustanem na kraju snjim ,da podgrijem flasu kad ja na sta ono 2.sata konatm dice biti gladan jeo oko pola 11user posted image ajd nema veze .Kad sam fino podgrijala da dam neceuser posted image eh,tad me huja uzela bezz me budio jos da ustanem.Dam caja nece.
Gura me s kreveta sve je njegovo ,zagalamim da se makne na svoju stranu ili ce letit u krevet poce plakat.
Ja nista ,smiri se i zaspa jedva ...
Uzas sam spavala samo me gurao,vrtio se.
Neznam uostalom sto se budiouser posted image al rekla sam od veceras abd.picis za krevet da si jos jedan,pa makar i plakao usutit ces.Nemoze vise ovakouser posted image
Taman ga bila navikla na krevet razboli,se i sve pade ponovo u voduuser posted image
Nadam se da je vama noc bila bar malo bolja

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 3169
10.1.2011 10:05:15   
Mya_81 RR
Felix, mila, šišaj ako se puno znoji...

Koko, nadam se da je situacija bolja user posted image user posted image

Apotekarka, i tebi želim da nam ozdraviš što prije user posted image user posted image

Tajra, pusa za puslice...nadam se da je curetak dobro user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3170
10.1.2011 10:18:28   
emi7908
Draga felix meni je lični maleni kao medić, i nije mu nešto pretjerano kosica duga. Alii... Ako se djete već puno znoji onda ga ošišaj malo, nemoraš extremno kratko ali eto tek toliko da se manje znoji jer vidim ima preslatku kosicu user posted image . A za zimu ne brini jer predpostavljam da i kad ga vodiš van stavljaš mu kapicu. Eto od mene toliko i samo malo cap,cap...
p.s. nadam se da sam malo pomogla.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3171
10.1.2011 10:25:23   
emi7908
Sorry, Felix velikim početnim slovom... hehee Samo sam htjela da ostalim mama i dječici poželim brz oporavak, i abd brzo ćete vi to prebroditi.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 3172
10.1.2011 10:54:28   
Anoniman
Felix...ja ga ne bih sisala...bas je sladak...e jedino radi znojenja

Tajra...sto mi ne rece...ja sad Andreju kupila one boje...pa teze se peru nego mojeuser posted image user posted image a fol za djecu...a ja mislila da ce se  lakse skidati...evo nas ukeljani od glave do peteuser posted image user posted image user posted image ...i ja i on...mogu misliti koliko si nas spominjala kad ja sebe spominjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 3173
10.1.2011 13:22:52   
koka i po
evo i nas....Sejo hB nema ture...zasad.dajem u ceclor i flavamed za iskasljavanje...
hvala onima koje misle na nas i saljem veliki user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3174
10.1.2011 15:21:22   
megi
da se i mi malo prikljucimo bolesnoj raji
bila super do subote popila mlijeko legla i probudila se za sat vremena sve povratila, jucer opet jednom povratila sreca vise nije
jela supice, davala joj cajeve,  nos zacepljen pomalo kasljuca,
skuhala joj od hanady caj od luka i jabuke, kapala nisitu, sljez

a evo ko da ce i mene danas neka prehlada spucati
e vise i ove dosadne prehlade

user posted image user posted image  da nam bolesni drugari ozdrave sto prije a i mi s njimauser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 3175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *