Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hannice bas mi je zao,mogu mislit kako si se prepala A.se zna zakoceniti pa su mi rekli,samo da mu puhnem u facu da dodje do zraka da se povrati,i stvarno tako i bude. Tajri,zelim brzo ozdravljenje
Hanice...kada ti se tako zaceni samo je pucni po obrazima...ruzno mi zvuci osamari...ali to je to
Tajric mi bolestan...pa kako
Ja sam je malo protresla,zalila je vodom i tad je dosla sebi. Tek sad razumijem setru,njenom sinu se to desavalo svaki dan,nekad i po dva puta,i tako godinu i po,tek se sad malo smirio. Tajra,ozdravi nam brzo.
pozdrav generaciji.. mi evo sad dosli iz hitne .. veliki na injekciju a malom promjenili sirup.. bemti doktore jedan govori ovako jedan onako.. preksinoc mu propisan sirup koji dijete uopste ne podnosi i stalno ga povraca a danas mi rekose a sto su mu to dali .. pa eto reko ja da sam doktor nebi ga ni dovodila ja bi ga lijecila... eto ovaj ceclor je uspio popiti uz svu muku pa cekam da vidim sta dalje.. a i ja nisam dobro..uho je jos uvijek ognojeno .... uh...bas mi je dodijalo svaki mjesec ista prica
pozdrav generaciji.. mi evo sad dosli iz hitne .. veliki na injekciju a malom promjenili sirup.. bemti doktore jedan govori ovako jedan onako.. preksinoc mu propisan sirup koji dijete uopste ne podnosi i stalno ga povraca a danas mi rekose a sto su mu to dali .. pa eto reko ja da sam doktor nebi ga ni dovodila ja bi ga lijecila... eto ovaj ceclor je uspio popiti uz svu muku pa cekam da vidim sta dalje.. a i ja nisam dobro..uho je jos uvijek ognojeno .... uh...bas mi je dodijalo svaki mjesec ista prica
a joj koko bas mi je zao brzo ozdravljenje zelim Ja sam setala s anelom dosli kuci,jeo i sad belaja trazi nece da spava Vidjela sam zenu sto nam nosi mlijeko,kaze nece moc vise nositi krava joj stevena i ,pocet ce raditi,opet cemo na tetra pak prec ...nema druge djete joj bolesno povraca i proliv dusa draga ...... Hannice, trebali si izvadit zvaku,mogla si slucajno na djete ju puhniti
ma proci ce znam...samo sto se covjek iz dana u dan lomi radi toga... koliko majcinstvo nosi radost toliko i brigu... meni je moja drugarica rekla kad dodje drugo dijete...jedno ko nijedno.... a ovako srce boli za dvoje...ma neznam sta da kazem ...da sam barem ja kako treba ali mi nije ni do mene...
Hannice uh mogu zamisliti kako si se prepala,svašta je od njih još za očekivati koko,tajra žene drage,kako ugrija ovo sunce svuda prašine po kući,najbolje da stavim cvike i kuliram
upravu si stvarno.Ja danas lijena ubi boze,sve mi nesto mrsko radim kao da moram ...nazor.....
pozz generaciji,mi smo i danas cijeli dan u šetnji baš lijepo vrijeme pa da iskoristimo tajra,koko ljubite piliće malene i želimo im što prije da ozdrave hannice mogu misliliti kako si se prepala kad je pala sreća pa je sve dobro prošlo,Matej meni u zadnje vrijeme se uvlači ispod stola i kao tu se on igra i jučer se valjda zamislio ili je zaboravio da je ispod stola i odjednom se ustade i bum glavom uh bapš sam se prepala al dobro je prošlo nije puno plako.. puse ostalima
pozz i od nas anel se najeo makaronica sa mamom sve mi iz tanjura pojeo al je smjesan kad je vrijeme veceri bez obzira jel jeo nosi tanjur sebi i vilicu sam izvadi i donese i da mu stavim sta....Tako on ganja po tanjiru satima satima al opet uspjeden uc sta i u usta
da vas samo nestp pitam jer sam u neodoumici anela nisam sisala 3mjes mozda i vise zacupavio je mm.i moja mama nedaju da ga sisam kao nemoj ga sisat zima je bla bla kakve to ima veze al hajd sad sta znam. Sveki mi probi glavu svaki dan kad,ces ga sisat kad ces ga sisat. Ni sama neznam sta da radim.Nije mi los ni ovako cupav samo jedino znoji se malo vise.jedino to....i teze je malo odrzavat duzu kosicu, Mama koji sisaju svoju djecu redovo jel idete preko zimme znam-glupo pitanje ili ipak ne.?
evo slikice kako smo zacupavili .(iza sna kad ustanemo ovaki smo mokri i cupavi)
ova zadnja slikica je OT. al mi je super slucajno ga ulovila jos malo nam fali da vrata sam otvori jos koji cm.al smo veliki ko ovaj stolic za tel.
Felix mi smo se šišali malo prije Božžića baš mu je bila porasla kosa i znojio se puno pa smo ga ošišali šta ima veze štoje zima svakako kad idemo van ima kapicu na glavi,meni je Anelko presladak s tom frčkavom kosicom al eto opet ti odluči oćeš li je šišati ili ne,pusice mu šaljemo
Vecer da se i mi dodamo n listu bolesnih,Antonio smrca,kise i kasljuca i nekako ga najvise nocu uhvati a ja se nadam da kod mene nije svinjska gripa cjeli dan sam prelezala grlobolja a na klacidu,krajnici popustili sluznica haos,nos pusem,bol u misicima,slabost i glavobolja i uz to sam veceras imala 37 temp iskreno se nadam da cu biti boljei da mi pilence bude ok...on je inace ok sem kad legne dala sam mu poaracetamol i prospana a a sam na tylol-hotu Suosjecam s kokom i ostalima bolesnim Anel je presladak
apotekarko brzo ozdrvaljenje vam zelim marinci mila hvala na savjetu. Mi smo tako lose spavali kad se sjetim place mi se od neke muke frajer je zaspo oko 22.30 tad je i jeo.Oko neka doba budi se place sjedi nezna sta oce kako je bio bolestan kod mene je spavao i opet tu je muka velika. Ja konatm da nije gladan a ustat nemogu toliko sam teska. Ustanem na kraju snjim ,da podgrijem flasu kad ja na sta ono 2.sata konatm dice biti gladan jeo oko pola 11 ajd nema veze .Kad sam fino podgrijala da dam nece eh,tad me huja uzela bezz me budio jos da ustanem.Dam caja nece. Gura me s kreveta sve je njegovo ,zagalamim da se makne na svoju stranu ili ce letit u krevet poce plakat. Ja nista ,smiri se i zaspa jedva ... Uzas sam spavala samo me gurao,vrtio se. Neznam uostalom sto se budio al rekla sam od veceras abd.picis za krevet da si jos jedan,pa makar i plakao usutit ces.Nemoze vise ovako Taman ga bila navikla na krevet razboli,se i sve pade ponovo u vodu Nadam se da je vama noc bila bar malo bolja
Draga felix meni je lični maleni kao medić, i nije mu nešto pretjerano kosica duga. Alii... Ako se djete već puno znoji onda ga ošišaj malo, nemoraš extremno kratko ali eto tek toliko da se manje znoji jer vidim ima preslatku kosicu . A za zimu ne brini jer predpostavljam da i kad ga vodiš van stavljaš mu kapicu. Eto od mene toliko i samo malo cap,cap... p.s. nadam se da sam malo pomogla.
Felix...ja ga ne bih sisala...bas je sladak...e jedino radi znojenja
Tajra...sto mi ne rece...ja sad Andreju kupila one boje...pa teze se peru nego moje a fol za djecu...a ja mislila da ce se lakse skidati...evo nas ukeljani od glave do pete ...i ja i on...mogu misliti koliko si nas spominjala kad ja sebe spominjem
da se i mi malo prikljucimo bolesnoj raji bila super do subote popila mlijeko legla i probudila se za sat vremena sve povratila, jucer opet jednom povratila sreca vise nije jela supice, davala joj cajeve, nos zacepljen pomalo kasljuca, skuhala joj od hanady caj od luka i jabuke, kapala nisitu, sljez
a evo ko da ce i mene danas neka prehlada spucati e vise i ove dosadne prehlade
da nam bolesni drugari ozdrave sto prije a i mi s njima