Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nidje nikog kad god dodjem . Anel,je zaspo bili malo set_ali ipak se nismo sisali sad-zasad ako budem malo cu samo po vrhu gdje je bas malo vise zacupavio. Hvala jos jednom svima . Jutro smo se naradili ja i moja vrijednica jedna krpa njemu jedna meni u ruke i sve smo pobrisali prasinu izmakli masine nam sve oprale... I posle ga mama izvela malo van ne dugo danas je svjezije nasprem juce. Koko drago mi je da su djeca bolje Mya,kako slusa tvoj mali "muskic" .....Jel dobro kad ce nalazi biti gotovi.Budil se i sad uvecer ili ipak prespava noc. Marinci,gdje nam je M. drug znal pricati kako je vase spavanje.Kako provodite vi dane ove dosadne. Dadada, kod vas stalno neke "scene" i sa Andrejom....Baraba mali lijepi Zaha ,nejavljas se kako nam je cura? Apotekarko,jel bolje kod vas danas. Tajra,kako je drugarica nasa:-))) megi,brzo nam ozdravite
mi nismo sinoc oka sklopili budili se sto puta, prije spavanja smo malo povratili nakon dojenja, oko 7 ujutru se probudila i uzdisala jedva zaspala oko 8 ma haos...ne znam da li su zubi jer izlaze gornje dvice a evo i dole krenule dvice ili je neki virus...ima malu temp sad sam joj dala paracetamol i malo osipa pelenskog koji je inace uvijek kad su zubi u pitanju
kilometarski post napisem i ne prodje helenejse,sve vas pozdravljamo i ljubimo sve bolesne drugare a vidim ima ih puno,zelimo da nam sto prije ozdrave za Anela jedno moja Esma je nervozna uzas,sve sam mislila od vakcine ona na godinu,medjutim proslo vec 18 dana a ona samo dreci,ili joj se svidja ovo drecanje pusa vam svima,ne da mi ni da pisem evo
leona,megi baš mi je žao curica da su bolesne želimo im da što prije ozdrave zaha i Matej je nervozan užas jedan i ruke pojede očito ga zubi muče a samo nam još 5 fale ,kad će prestat trpat sve u ustra to mi je baš dosadilo felix M atej je živ užas jedan ne smiruje se sammo nereda pravi ,a priča ponešto ne sastavlja još riječi al sad je u fazi kad sve ponavlja ko papagaj
A nalaze još nismo radili...još joj malkice curi nos, ništa strašno...
Mi smo danas napokon išli u šetnjicu i kupili čizmice. Našle smo samo jedne jedine koje su nam veličinom odgovarale. Sva sreća da nam se svidjaju inače ne znam šta bi...
bas mi je drago sto se tice spavanja. kamo srece i da nas tako opali kao vas A.je otisao sa tajom do njegovog brata ja se razletila generalku po kuci dok ih nema ,prodje sat vremena dok trepnu.sad ce oni da malo odmorim posle meni dolazi na ruke. A.kad se budi nece caja ,oce mlijeko eto sinoc me zezno nije htejo ni jedno neznam sta mu je bilo pa plakao.Imala sam osjecaj kao da se naspavao .Ja otisla do wc.ostavila vrata otvorena ,kad ja on dosao za mnom i smije se ko igro bi se nezna djete jel noc ili dan. Jedva sam zaspala posle ,kad me prekinio iz onako lijepog sna. Al,valjda ce veceras biti bolje abd.nadam se...
V. je vec u prnjama, spava...dobro smo hB, nismo danas nigdje izlazili, bas bio oblacan i ruzan dan ...
Felix, ne moras sisati Anela, pa on uopste nema kose na kriticnim mjestima, mi smo V. jucer vodili na sisanje, ali njemu siskice vec u oci padale, kosa prekrila usi, vrat... ovo nam je bilo cetvrto sisanje od rodjenja
vidim i ostale bebare nemirne - inteligentne, ma neka su...V. je poceo za sve zivo da place, cim mu kazes ne moze, nema, nemoj, sirena se pali...ali ja to uspjesno ignorisem ...za pola minute, kao da se nista nije desilo...
pozdravljamo sve
Pozdrav. Evo nas opet.Kad vec pricate o sisanju imam i ja jedno pitanje?Kako uspijete osisat bebe? Ja u poslijednje vrijeme razmisljam da Hani siskice odsjecem ali ne znam kako da je smirim,ona ne moze da sjedi duze od 20 sekundi? Kad joj repic vezem ja trcim za njom po stanu i nekako uspijem,od 10-og puta.Mislim da sa sisanjem to nebi moglo proci.
ehejjj :::)))) kuc-kuc ..pogodite sto je novo kod nas ....pa naravno kasalj i smrcanje.....fino nakon 4-5 dana vrtica opet sve ponovo ..pa da nije zalosno bilo bi smjesno, mislim nije nista tako strasno, ali ipak ga moram ostaviti kuci..osjecam se bas ko losa majka, jedan tjedan prehlada i kasalj, drugi konjuktivitis, treci u vrtic, pa sve u krug, al andreju super ... malo kuci..kad mu dodije u vrtic...pa kad ozdravi malo vani..pa onda u vrtic na dozu virusa..pa sve u krug..ma sve smo nalaze uradili i sad nam 2urino kulture zagadjene, treca sterilna, a sve sam radila kao i kod sterilne..ali ovaj put sam se bas potrudila da ih dobro izvadim..ili su oni bili lijeni iza Nove godine raditi..pa je mozda i do njih....no dobro smo..veseli skacemo, jedemo igramo se....pricamo sve vise nesto..ipak iz vrtica pokupi puno i + stvari.. dadaaaa- uuhh kod nas kuca i zidovi i none i ruke i sve odavno isarani i oslikani...moj ce sin biti majstor za tetovaze , a brate kad ti dragi ide za Mo. ukrcaj mu se usput pa da je pijemo ;))) felix- ne sisaj ga presladak je...kad bude ljeto pa hajde zbog vrucine..ali sad je bas mocan , jeste ozdravili leona,megi , apotekarka, koko- misa mu vise i ova sezona bolestina..ozdravite nam brzo marinci- ti ko da si preko svijeta..nikad te srest ..ljubac mateju
< Poruku je uredio iv@ncica -- 10.1.2011 22:43:58 >
Mi smo tu, ali nam bio crko monitor Ne znam sta se sve desavalo, i zato saljemo veliki zagrljaj svima, da nam bolesni sto prije ozdrave Konacno nam zubi pocinju rasti, je da je raspored nicanja lud, znaci poslije keceva dobilla je cetvorke, tri, pa nam sad rastu dvojke, hihihi, nije lose, samo dudu ne vadi iz usta Postala je prava pricalica, sad vec lijepo razgovaramo s njom, a ostalo valjda kao i kod ostale djece
pozdravčić Mi smo jutros prije 7 se probudili a zaspo sinoć u pola 12 ja sam pospana i nikakva još ovo oblačno i kišno vrijeme.. apotekarka drago mi je da je prijatelj bolje i tebi želimo da ti aspirini što prije počnu djelovat ,čuvaj se iv@nčicee baš nikako se mi sresti bila sam ja i na božićnom sajmu i dođem za vaš štand kad ono nikoga nije bilo ,jednom sam mislila da sam te vidila u piramidi al nisam sigurna da si to bila ti ,nekad prije Božića je to bilo nadam se da ste svi imali koliko toliko mirnu noć i da ste više spavali od nas sahara ljubi nam Ajnicu i pozd5avi mi PRETTY MAMU I Lauricu kad ih vidiš
nemam vas kad iscitavat anelu sam dala sok na slamku dok se usutio znam da mi prosipa po parketu i melja pa cu brzinski se javiti. Spavao je dobro primjetila sam da ima NAVIKU da se budi svaku noc u ista doba u 2.sata I sinoc je dala caja malo se bunio,komesao kenko i brzo zaspo i nije se budio do pola 7 jest i ustali u 9.jutros dobro je uostalom Moram ici eno ga prosipa mi a juce sve brisala sad mi fleke lepljive stvara pusa svima
felix mi sok na slamku ne pjemo bez nadzora inace bude svega
mi smo i danas onako, curici jos nosic zacepljen, slabo jede, samo unosi tecnosti sto mi je bar vazno valjda ce se nekad i projesti i ja sam sva nikakva sve me boli tako da se u tandemu lijecimo
pusa svima
uzivali,izmorili i sretni vratili kuci!joj na povratku,skoro pred kucom nas uhvatila uzasna magla,toliko da se ni bjela linija na cesti nije vidjela!na kraju sam ja otvorila prozor i govorila muzu jel na cesti sad mi smijesno,a juce je bilo i za plakat i smijat se
jos smrcamo(ja najvise),nadamo se da cemo se uskoro rijesit i toga
malac spava,poslije cemo do bake,pa moram pravit neki kolac,vrijeme bezvezno snjega ni za lijeka
anelu sam sama prvi put siske osisala na vrh glave al bolje je Ja bila na birou i guzva uzas nisam stigla kasnim 2mjes.zaboravila bila na biro skroz.A.sam vodila bio sa mm u autu mislila sam da cu brzo zavrsiti al nisam. Sledece sed.abd ostavljam ga i odo ranije sama pa cu cekat valjda zavrsim.Kaze mm gdje cemo sa A.pa reko koje glupo pitanje kod njih gore sta me briga nikad ga nisu ostavili ni 5min zasto su gore koji djavo Dosla kuci tako,recem sveki kaze ona uj,kao necu ga moc ostavit ja dodej kasno s pijace ,nemam kad bla bla a svekar ce ice s nama u radnju.Reko nece ili ce biti u kuci ili nikako. Pa sam s mm.se posvadjala zbog toga,doce on kuci ostat snjim,biti dok ja nezavrsim pa ce doc po mene. Boze dragi , zar mogu biti takve osobe pa,kako bi ga uzela sama i cuvala pola sata igrala se snjim recimo NIKAD NIJE NIKAD sve sto imam posla uradim snjim nekako sto,nemogu od njega cekam mm.pa onda dozavrsim. Neznam koji djavo mi ovdje znace nista veliko!!!!!!!!!!!!!
a joj felix baš mi je žao da su te tako nasekirali i naljutili,ma pusti nemoj više ni pitati da ga čuvaju kad nikad i neće baš su čudaci ,oprosti što ja ovako o tvom svekru i svekrvi al baš su mi čudni,ajde razumim neće svekar muški su inače takvi oni se možda i boje ostat s malim djetetom al svekrva da neće nikad to je baš ..moja neki dan veli samo zovite da ga ja čuvam a vi idite malo odmorit al ja sam ovde malo smješna po tom pitanju nekako mi ga teško ostavit ako baš ne moram al morat ću inače ću izludit stalno zatvorena u kući
felix zeno no sikiriki, ma pusti ih, ne bih ih pitala vise nikad, pa makar ...sve se izdrzi, vjeruj...i sama nemam nikog ovdje, moji u drugom gradu, MM roditelji isto nisu za oslonac, helem, ja svog V. vodim svugdje sa sobom, ko priljaepak...cak sam ga vodila i na ginekoloski pregled, sestre ga zabavljale dok sam ja uletila ..a to za biro stara prica, moj bebac im bude atrakcija dana
Sinoc je momak moj spavao od 21 do 4 u komadu, jeo, nastaviojutros do pola 8...ma nisam mogla da vjerujem, vec nekoliko sedmica unazad ustaje 2 puta po noci, ovo jednom je zaista veliki napredak
bolesnim mamama i bebama zelimo brz oporavak...ostali pozdravcek
eh tako ti je to kod mene stacu ja Sto kazes tekja,svugdje ide zamnom ko priljepak ako trebam do trg.on sa mm.u autu ceka.gdje god da idem neostavljam ga ni sekunde.Iskreno ni mm.nevoli nesto da ga dole ostavlja.Po skoro jednu noc meni se radilo,reko damije malo tepisone malo preletiti oprat i odvedem dole anela MM.bio u radnji nije bio tu.Vidim ona nista neradi reko tako i tako da ga pricuva malo to,nemogu snjim raditi.Kaze ajd ti ostavi ga ,sad ce reko mm.pa neka ga preuzme . Ostavim ga nisam jednu sobu zavrsila ide odozdo mm.snjim sta je reko bilo sto ga nosis nisam ni pocela kako treba.Kaze ostavila si ga dole ona ga meni dala ....Iz mene hukti vatra od huje,pa reko rekla je da ce ga cuvat sto ga uze jadan nebio.
Al nema veze necu vise pitat nikad.Najbolje je biti kao moja jetrva kad treba gdje ici samo malog o d4.god.donesu i ostave nepitaju i nemozel/ni nemozel.I bas je briga sta ko misli.
Recimo i ranije zavrsi sa poslom,nebi ona naz evo dosla sam dovedite ga nema sanse .Vec ga svekar odvede posle kad slucajno naz.da vidi jel se vratila-.Ja sam jednom mm.govorila reko da ja tako uradim nebi dao znam Mm,dobro.
Da sad odem ostavim A.ja zavrsim posao a nedodjem po njega vec odem fino kuci da se odmorim sta me briga.Kaze nebi ja tebi dao da ti tako uradis.
Al eto,nije niko isti.Joj izvinite mene ponijelo i ja se raspisa
ivancice,ljubi druga da brzo ta mala prehlada prodje hannnice,ja kad anela sisam frizer znaci on nemrda sa stolice . Sad kad sam mu ja siske sisala,odvela ga u kupatilo stavila na lavabo da gleda i nekako sam osisala apotekarko,i meni nos curi i dalje i plus nemam jos osjetila mirisa ni okusa megi, za vas dvije, mala,niste ni trebali ovamo dolaziti kad vam je u S.bilo lijepo kod njih ljeto kod nas zima....ljepse je tamo ljubi druga lijepog. ,tekja,masalah neureko se za druga Marinci,nedaj se proce i ova zima sad ce ljeto nije ni nama nista bolje