|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.1.2011 15:23:55   
Anoniman
nidje nikog kad god dodjemuser posted image .
Anel,je zaspo bili malo set_ali ipak se nismo sisali sad-zasad ako budem malo cu samo po vrhu gdje je bas malo vise zacupavio.
Hvala jos jednom svima .
Jutro smo se naradili ja i moja vrijednicauser posted image jedna krpa njemu jedna meni u ruke i sve smo pobrisali prasinu izmakli masine nam sve oprale...
I posle ga mama izvela malo van ne dugo danas je svjezije nasprem juce.
Koko drago mi je da su djeca boljeuser posted image
Mya,kako slusa tvoj mali "muskic" user posted image .....Jel dobro kad ce nalazi biti gotovi.Budil se i sad uvecer ili ipak prespava noc.
Marinci,gdje nam je M. drug znal pricati kako je vase spavanje.Kako provodite vi dane ove dosadne.
Dadada,user posted image user posted image user posted image kod vas stalno neke "scene" i sa Andrejom....Baraba mali lijepi
Zaha ,nejavljas se kako nam je cura?
Apotekarko,jel bolje kod vas danas.
Tajra,kako je drugarica nasa:-)))
megi,brzo nam ozdraviteuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 10.1.2011 15:30:46 >

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 3176
10.1.2011 16:07:45   
leona81
mi nismo sinoc oka sklopili budili se sto puta, prije spavanja smo malo povratili nakon dojenja, oko 7 ujutru se probudila i uzdisala jedva zaspala oko 8 ma haos...ne znam da li su zubi jer izlaze gornje dvice a evo i dole krenule dvice ili je neki virus...ima malu temp sad sam joj dala paracetamol i malo osipa pelenskog koji je inace uvijek kad su zubi u pitanju

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3177
10.1.2011 16:21:28   
Honey3
kilometarski post napisem i ne prodjeuser posted image
helenejse,sve vas pozdravljamo i ljubimo sve bolesne drugare a vidim ima ih puno,zelimo da nam sto prije ozdraveuser posted image za Anela jednouser posted image moja Esma je nervozna uzas,sve sam mislila od vakcine ona na godinu,medjutim proslo vec 18 dana a ona samo dreci,ili joj se svidja ovo drecanje user posted image pusa vam svima,ne da mi ni da pisem evo

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3178
10.1.2011 17:51:16   
marinčii
leona,megi baš mi je žao curica da su bolesne želimo im da što prije ozdrave
zaha i Matej je nervozan užas jedan i ruke pojede očito ga zubi muče a samo nam još 5 faleuser posted image ,kad će prestat trpat sve u ustra to mi je baš dosadilo
felix M atej je živ užas jedan ne smiruje se sammo nereda pravi ,a priča ponešto ne sastavlja još riječi al sad je u fazi kad sve ponavlja ko papagaj

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 3179
10.1.2011 18:34:51   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
Mya,kako slusa tvoj mali "muskic" user posted image .....Jel dobro kad ce nalazi biti gotovi.Budil se i sad uvecer ili ipak prespava noc.

Ma, mi smo super sa spavanjem...zna biti budjenja, uglavnom da popije malo čaja, ali rjetkost da plače...tako da se oko toga zaista više ne žali...

A nalaze još nismo radili...još joj malkice curi nos, ništa strašno...

Mi smo danas napokon išli u šetnjicu i kupili čizmice. Našle smo samo jedne jedine koje su nam veličinom odgovarale. Sva sreća da nam se svidjaju inače ne znam šta bi...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3180
10.1.2011 19:35:03   
Anoniman
bas mi je drago sto se tice spavanja.user posted image kamo srece i da nas tako opali kao vas user posted image
A.je otisao sa tajom do njegovog brata ja se razletila generalku po kuci dok ih nema ,prodje sat vremena dok trepnu.sad ce oni da malo odmorim posle meni dolazi na ruke.
A.kad se budi nece caja ,oce mlijeko eto sinoc me zezno nije htejo ni jedno neznam sta mu je bilouser posted image pa plakao.Imala sam osjecaj kao da se naspavao .Ja otisla do wc.ostavila vrata otvorena ,kad ja on dosao za mnomuser posted image user posted image i smije se ko igro bi se nezna djete jel noc ili dan.
Jedva sam zaspala posle ,kad me prekinio iz onako lijepog sna.
Al,valjda ce veceras biti bolje abd.nadam se...

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3181
10.1.2011 21:42:14   
tekja
pozdrav dragi nasiuser posted image

V. je vec u prnjama, spava...dobro smo hB, nismo danas nigdje izlazili, bas bio oblacan i ruzan danuser posted image ...

Felix, ne moras sisati Anela, pa on uopste nema kose na kriticnim mjestima, mi smo V. jucer vodili na sisanje, ali njemu siskice vec u oci padale, kosa prekrila usi, vrat... ovo nam je bilo cetvrto sisanje od rodjenja user posted image

vidim i ostale bebare nemirne - inteligentne, ma neka su...V. je poceo za sve zivo da place, cim mu kazes ne moze, nema, nemoj, sirena se pali...ali ja to uspjesno ignorisemuser posted image ...za pola minute, kao da se nista nije desilo...

pozdravljamo sveuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3182
10.1.2011 21:59:55   
Hannica
Pozdrav.
Evo nas opet.Kad vec pricate o sisanju imam i ja jedno pitanje?Kako uspijete osisat bebe?
Ja u poslijednje vrijeme razmisljam da Hani siskice odsjecem ali ne znam kako da je smirim,ona ne moze da sjedi duze od 20 sekundi? Kad joj repic vezem ja trcim za njom po stanu i nekako uspijem,od 10-og puta.Mislim da sa sisanjem to nebi moglo proci.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3183
10.1.2011 22:40:37   
iv@ncica
ehejjj :::))))  kuc-kuc ..pogodite  sto  je  novo  kod  nasuser posted image user posted image ....pa  naravno  kasalj  i  smrcanje.....fino  nakon  4-5  dana  vrtica  opet  sve  ponovouser posted image ..pa  da  nije  zalosno bilo  bi  smjesno,  mislim nije  nista  tako  strasno, ali    ipak  ga  moram  ostaviti  kuci..osjecam  se  bas  ko  losa majka, jedan  tjedan  prehlada  i  kasalj,  drugi  konjuktivitis,  treci u vrtic, pa  sve  u krug,  al  andreju  super ... malo  kuci..kad  mu  dodije  u  vrtic...pa  kad  ozdravi  malo  vani..pa  onda  u vrtic  na  dozu  virusa..pa  sve  u  krug..ma  sve  smo nalaze  uradili  i sad  nam  2urino  kulture   zagadjene, treca  sterilna,  a sve  sam  radila  kao  i  kod  sterilne..ali  ovaj  put  sam  se  bas  potrudila  da ih  dobro  izvadim..ili  su  oni bili  lijeni  iza  Nove godine  raditi..pa  je  mozda  i  do  njih....no  dobro  smo..veseli  skacemo, jedemo  igramo  se....pricamo  sve  vise  nesto..ipak  iz  vrtica  pokupi  puno  i + stvari..
dadaaaa-  uuhh  kod  nas  kuca  i  zidovi i  none  i ruke  i sve  odavno  isarani  i oslikani...moj  ce  sin  biti  majstor  za  tetovazeuser posted image ,   a brate  kad  ti  dragi  ide  za  Mo.  ukrcaj  mu  se  usput  pa da je  pijemo ;)))
felix- ne   sisaj  ga  presladak  je...kad  bude  ljeto  pa  hajde  zbog  vrucine..ali  sad  je  bas  mocan ,  jeste  ozdraviliuser posted image
leona,megi , apotekarka, koko-  misa  mu  vise i  ova  sezona  bolestina..ozdravite nam  brzo user posted image
marinci- ti  ko  da  si  preko  svijeta..nikad  te  srestuser posted image ..ljubac  matejuuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 10.1.2011 22:43:58 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3184
10.1.2011 23:11:33   
Anoniman
'Vecer, mali i veliki!

Mi smo tu, ali nam bio crko monitoruser posted image
Ne znam sta se sve desavalo, i zato saljemo veliki zagrljaj svima, da nam bolesni sto prije ozdraveuser posted image
Konacno nam zubi pocinju rasti, je da je raspored nicanja lud, znaci poslije keceva dobilla je cetvorke, tri, pa nam sad rastu dvojke, hihihi, nije lose, samo dudu ne vadi iz ustauser posted image
Postala je prava pricalica, sad vec lijepo razgovaramo s njom, a ostalo valjda kao i kod ostale djeceuser posted image

Pozzzzz

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3185
10.1.2011 23:13:17   
iv@ncica
user posted image   saharo  za  zube...a  ne  brini  nama su na  vrijeme  poceli  rast,  pa  nisu  po  redu ;)))  samo  nek oni  rastu  i  sto  prije  i bez  muke izađu

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3186
10.1.2011 23:14:58   
Anoniman
Ma i ja tako mislim, bas smo kaskali za rajom, hahahahahha, ljubi nam umjetnika juniorauser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3187
10.1.2011 23:28:49   
Apotekarka
Hej
Antonio je prilkicno dobro ja sam pod duplim dozama aspiruna c pa se otimam najgore je sto nos ne mogu nabrisati dođe mi da kateter ugradim na nosuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3188
11.1.2011 9:09:32   
marinčii
pozdravčićuser posted image Mi smo jutros prije 7 se probudili a zaspo sinoć u pola 12 ja sam pospana i nikakva još ovo oblačno i kišno vrijeme..
apotekarka drago mi je da je prijatelj bolje i tebi želimo da ti aspirini što prije počnu djelovat ,čuvaj se
iv@nčice  e baš nikako se mi sresti bila sam ja i na božićnom sajmu i dođem za vaš štand kad ono nikoga nije bilo user posted image ,jednom sam mislila da sam te vidila u piramidi al nisam sigurna da si to bila ti ,nekad prije Božića je to bilo
nadam se da ste svi imali koliko toliko mirnu noć i da ste više spavali od nas
sahara ljubi nam Ajnicu i pozd5avi mi PRETTY MAMU I Lauricu kad ih vidiš

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3189
11.1.2011 9:31:29   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

Nadam se da ste svi fino pajkili user posted image

Mi ustali malo ranije nego inače...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3190
11.1.2011 10:02:18   
Anoniman
nemam vas kad iscitavat anelu sam dala sok na slamku dok se usutio znam da mi prosipa po parketu i meljauser posted image pa cu brzinski se javiti.
Spavao je dobro primjetila sam da ima NAVIKU da se budi svaku noc u ista doba u 2.sata I sinoc je dala caja malo se bunio,komesao kenko i brzo zaspo i nije se budio do pola 7 jest i ustali u 9.jutros dobro je uostalom
Moram ici eno ga prosipa miuser posted image user posted image user posted image user posted image a juce sve brisala sad mi fleke lepljive stvara pusa svima

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3191
11.1.2011 10:44:40   
megi
pozdravcic

felix mi sok na slamku ne pjemo bez nadzora inace bude svega

mi smo i danas onako, curici jos nosic zacepljen, slabo jede, samo unosi tecnosti sto mi je bar vazno valjda ce se nekad i projesti
i ja sam sva nikakva sve me boli
tako da se u tandemu lijecimo

pusa svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3192
11.1.2011 12:29:10   
mala86
cao svima user posted image
mi smo opet bili u skitnji user posted image user posted image user posted image user posted image ,2 dana!dole temeparatura 16 stepeni,ja u kaputu,mm i Leon u zimskim jaknama,a oni dole teksas jakne nosaju user posted image user posted image user posted image user posted image !

uzivali,izmorili i sretni vratili kuci!joj na povratku,skoro pred kucom nas uhvatila uzasna magla,toliko da se ni bjela linija na cesti nije vidjela!na kraju sam ja otvorila prozor i govorila muzu jel na cesti user posted image
sad mi smijesno,a juce je bilo i za plakat i smijat se

jos smrcamo(ja najvise),nadamo se da cemo se uskoro rijesit i toga

malac spava,poslije cemo do bake,pa moram pravit neki kolac,vrijeme bezvezno snjega ni za lijeka

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3193
11.1.2011 13:07:40   
Anoniman
anelu sam sama prvi put siske osisalauser posted image user posted image na vrh glave al bolje je
Ja bila na birou i guzva uzas nisam stigla kasnim 2mjes.zaboravila bila na biro skroz.A.sam vodila bio sa mm u autu mislila sam da cu brzo zavrsiti al nisam.
Sledece sed.abd ostavljam ga i odo ranije sama pa cu cekat valjda zavrsim.Kaze mm gdje cemo sa A.pa reko koje glupo pitanje kod njih gore sta me briga nikad ga nisu ostavili ni 5min zasto su gore koji djavouser posted image user posted image Dosla kuci tako,recem sveki kaze ona uj,kao necu ga moc ostavit ja dodej kasno s pijace ,nemam kad bla bla a svekar ce ice s nama u radnju.Reko nece ili ce biti u kuci ili nikako.
Pa sam s mm.se posvadjala zbog toga,doce on kuci ostat snjim,biti dok ja nezavrsim pa ce doc po mene.
Boze dragi ,user posted image user posted image zar mogu biti takve osobe pa,kako bi ga uzela sama i cuvala pola sata igrala se snjim recimo NIKAD NIJE NIKAD
sve sto imam posla uradim snjim nekako sto,nemogu od njega cekam mm.pa onda dozavrsim.
Neznam koji djavo mi ovdje znace nista veliko!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 3194
11.1.2011 13:15:32   
marinčii
a joj felix baš mi je žao da su te tako nasekirali i naljutili,ma pusti nemoj više ni pitati da ga čuvaju kad nikad i neće baš su čudaciuser posted image ,oprosti što ja ovako o tvom svekru i svekrvi al baš su mi čudni,ajde razumim neće svekar muški su inače takvi oni se možda i boje ostat s malim djetetom al svekrva da neće nikad to je bašuser posted image ..moja neki dan veli samo zovite da ga ja čuvam a vi idite malo odmorit al ja sam ovde malo smješna po tom pitanju nekako mi ga teško ostavit ako baš ne moram al morat ću inače ću izludit stalno zatvorena u kući

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3195
11.1.2011 13:35:55   
tekja
pozdrav svima...

felix zeno no sikiriki, ma pusti ih, ne bih ih pitala vise nikad, pa makaruser posted image ...sve se izdrzi, vjeruj...i sama nemam nikog ovdje, moji u drugom gradu, MM roditelji isto nisu za oslonac, helem, ja svog V. vodim svugdje sa sobom, ko priljaepak...cak sam ga vodila i na ginekoloski pregled, sestre ga zabavljale dok sam ja uletilauser posted image ..a to za biro stara prica, moj bebac im bude atrakcija danauser posted image user posted image user posted image

Sinoc je momak moj spavao od 21 do 4 u komadu, jeo, nastaviojutros do pola 8...ma nisam mogla da vjerujem, vec nekoliko sedmica unazad ustaje 2 puta po noci, ovo jednom je zaista veliki napredakuser posted image

user posted image  bolesnim mamama i bebama zelimo brz oporavak...ostali pozdravcekuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3196
11.1.2011 13:43:53   
Anoniman
eh tako ti je to kod mene stacu jauser posted image Sto kazes tekja,svugdje ide zamnom ko priljepak ako trebam do trg.on sa mm.u autu ceka.gdje god da idem neostavljam ga ni sekunde.Iskreno ni mm.nevoli nesto da ga dole ostavlja.Po skoro jednu noc meni se radilo,reko damije malo tepisone malo preletiti oprat i odvedem dole anela MM.bio u radnji nije bio tu.Vidim ona nista neradi reko tako i tako da ga pricuva malo to,nemogu snjim raditi.Kaze ajd ti ostavi ga ,sad ce reko mm.pa neka ga preuzme .
Ostavim ga nisam jednu sobu zavrsila ide odozdo mm.snjimuser posted image sta je reko bilo sto ga nosis nisam ni pocela kako treba.Kaze ostavila si ga dole ona ga meni dala ....Iz mene hukti vatra od huje,pa reko rekla je da ce ga cuvat sto ga uze jadan nebio.

Al nema veze necu vise pitat nikad.Najbolje je biti kao moja jetrva kad treba gdje ici samo malog o d4.god.donesu i ostave nepitaju i nemozel/ni nemozel.I bas je briga sta ko misli.

Recimo i ranije zavrsi sa poslom,nebi ona naz evo dosla sam dovedite ga nema sanse .Vec ga svekar odvede posle kad slucajno naz.da vidi jel se vratila-.Ja sam jednom mm.govorila reko da ja tako uradim nebi dao znam Mm,dobro.

Da sad odem ostavim A.ja zavrsim posao a nedodjem po njega vec odem fino kuci da se odmorim sta me briga.Kaze nebi ja tebi dao da ti tako uradis.

Al eto,nije niko isti.Joj izvinite mene ponijelo i ja se raspisauser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 3197
11.1.2011 13:50:24   
Anoniman
ivancice,ljubi druga da brzo ta mala prehlada prodje
hannnice,ja kad anela sisam frizer znaci on nemrda sa stolice .
Sad kad sam mu ja siske sisala,odvela ga u kupatilo stavila na lavabo da gleda i nekako sam osisalauser posted image

apotekarko,
i meni nos curi i dalje i plus nemam jos osjetila mirisa ni okusauser posted image user posted image
megi,user posted image za vas dvije,
mala,niste ni trebali ovamo dolaziti kad vam je u S.bilo lijepouser posted image user posted image kod njih ljeto kod nas zima....ljepse je tamouser posted image ljubi druga lijepog.
,tekja,masalah neureko se za druga
user posted image user posted image user posted image user posted image

Marinci,nedaj se user posted image user posted image proce i ova zima sad ce ljeto nije ni nama nista bolje

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3198
11.1.2011 15:00:12   
leona81
pozz svima ipak su zubi a ne virus...paracetamol i danas, lose spavamo i po noci i po danu. slab apetit vecinom doji

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3199
11.1.2011 15:02:44   
Anoniman
leona bas mi je zaouser posted image proce abd.kad izbijeuser posted image user posted image
kod nas kisa dosadna vrijeme se ubilo za spavat moji momci spavaju ja zujim po forumu umjesto da spavamuser posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 3200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *