Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutrica! Mi smo loše spavali, ali to nije ništa novo za nas Čitavu noć smo se prepirali, smor mali! Ooooo pa drug A nam se priprema za big day Ej pa baš vrijeme leti Često mi na um padne, dadada, ona: vaditeeee ga
i meni N_N...i meni ....u ova doba prije dvije godine sam svaki dan sizila...po dva puta isla na ctg...svaki put torbu sa sobom nosila u nadi da ce mi reci, ostajes i svaki put se razocarana vracala....a onda bih se sje vratila kuci.... nisam imala snage ni da vam se javim na rr...nego bih samo citala...a vi bi pisale, mora da je ostala ...a ja bih skoro pa pocela plakati od muke ...e ja mislim da niko ovoliko nije prenjeo ko ja...zapravo...posto je p.v bila bistra...ja navodno nisam ni prenjela...nego sam imala krivi termin ...kako god...mislila sam da nikad necu roditi
ja prenijela 11 dana..ko je oborio rekord, ti ili ja?
ja 13 dana
ali sad nesto kontam...mama sabina je cini mi se i duze...moram naci
ma bezbeli nam je bio pogrešno određen termin, jer meni se Rafi bas onako malen rodio obzirom da sam ga "prenijela"....po mojoj računici, rodio se taman kada je trebao, u sat, u minutu....
Cura upravo isprobava moje raife ispred ogledala i ima torbicu na ramenu...presmiješna je...a baš volim što je već počela pokazivati onu žensku stranu...bit će prava curica...
Uh dadada, pa nisam znala da si toliko prenijela Ja sam rodila S 2 dana iza termina - i to na silu a B je poranio 4 dana zato sam ih oboje rodila 5-og u mjesecu mala, djevojčice su super!! Moja S stalno oblači moju robu i obuću, stavlja moj nakit, munta me da se našminka
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Cura upravo isprobava moje raife ispred ogledala i ima torbicu na ramenu...presmiješna je...a baš volim što je već počela pokazivati onu žensku stranu...bit će prava curica...
misliti kako je slatka...ljubi mi je
Ljubimo i mi našeg slavljenika...jedva čekamo slike...nego, jesi isplanirala sve za torticu?
lady sretan rodjendan nas nije bilo 2 dana, nije mi radio internet. a niko nije ni primijetio da nas nema bicemo same ovu sedmicu, mm na poslovnom putu, neobicno vec a tek 2. dan lana se sve ranije budi, sada je to redovno prije 7 al se bar ne budi tokom noci. meni je dobro doslo ovo sto nismo imali internet 2 dana da ranije zaspim
Ljubimo i mi našeg slavljenika...jedva čekamo slike...nego, jesi isplanirala sve za torticu?
jecam....sve je spremno...samo ne znam kad da pocnem figurice praviti...koliko one mogu stajati a da ne izgube na izgledu...posto ih svakako niko nece jesti
Dadada, počni bar dva dana ranije, jer mogu stajati toliko da se to nešto na izgledu ne pokvari, a da opet imaš dovoljno vremena da sve napraviš i eventualno popraviš bude li kakvih ne predvidjenih situacija...
Dadada nama traktor tom sa Anine torte stoji jos, eto od 10.februara i nije se sekundice promjenio. Lady draga nista ti ne pazi na moje kg ja aman u peti usla a ni kilograma nisam dobila, ali se stomo malo vidi
Dadada, počni bar dva dana ranije, jer mogu stajati toliko da se to nešto na izgledu ne pokvari, a da opet imaš dovoljno vremena da sve napraviš i eventualno popraviš bude li kakvih ne predvidjenih situacija...
da ih u frizideru drzim, ili?
Neka budu vani, bar 24h treba da se osuše i fino stvrdnu...ja ih tako čuvam dok ne krenem s dekoracijom...