Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Danas bili u cicibanu, hmmm, sve sto nam je pasalo nema broja, jedino jedne sive metalik cipe ali nekako mi i taj broj bio sumnjiv, mislim ok joj je sad ali jos uvijek nosi cizme, pa kontam pred kraj marta ipak jos jednom provjeriti hoce li joj se mijenjati noga, a ima tamo super tena platnenih po 25 KM. A mi trazimo bijele ili tako neke sive cipele, ne zelim ni roze ni nista slicno
Ma ne prerastu oni cipelice tako brzo,ja Hani kupila ciciban patikice prije zime jos uvijek joj mogu,br. 21.
mi smo u oktobru kupili isto ciciban, 21 broj, i obukli ih 3 puta i ako nekome trebaju, bujrum nek se javi nama brzo nogica raste,bar je do sada rasla za lijepo vrijeme imamo samo patike, a u potrazi smo za cipelicama.
i moja djevojcica brzo prerasta brojeve cipelica,ima 13m a nosi br22 i to zavisi sve od modela..imamo jedne divne cipelice HIMbr 23 jos uvijekk su nam malo velike,a i boja me smara roza
pozdrav mi smo danas skitali. Bili kod moji taji rodjendan bilo je super anel slusao ma djete za nepovjerovat pametno .... Malo smo vani bii ne dugo jer je uzas puhalo. Hannica salji nama cipelice ako nisu roze , anel nosi br. 20 21. Kako koji model.
Joj noa , a dadada, ti vise ne kukaj, vidis da dijete napreduje fino
B as tako moje djete da je debelo,i fino popunjeno kao A. ja bi bila Sta ja imam od toga sto on jede ko mamen kad je opet isti Danas sam ga vagala na maminoj vagi digitalnoj sad neznam koliko je tacna pokazuje 11kg. mada ja sumnjam u to jer je podavno (nesecam se bas kad ga vagala u bol.jer neda place)ima 10.750gr. Al boze samo zdravlja, sad samo tako razmisljam
mi smo danas rucali rastiku kod bake,pojeo pun tanjur ,ne mogu vjerovati ,bas me iznenadi kad pomislim da mu se nesto sigurno nece svidjeti on bas to pojede.. mi nosimo broj 23, velika nogica, nekako mi je brzo presao sa 21 na 23 kao da mu je odjednom noga narasla
marijanna anel je danas jeo cevape sa rostilja dobro pojeo 1. samo nedam vise. Posle mu mama , dok je sve sa rostilja bilo gotovo skuhala makaronice obozava svu tjesteninu stavila kajmaka i pojeo je puncat tanjir jos sa kajmakom al kajmak slabo preferira pa sam se iznenadila ugodno. Mi nekako nemicemo sa br prije dva mjeseca nosi br 19. sad mu pomale. P sad 20br taman na dvoje carapice cak. Moze mu i br 21. al vec broj 23 veliki.
mi smo danas bili vani par sati,tacnije na rostiljadi,i skontali smo da se moj momak boji vjetra ,cim zapuse,a puhalo je cesto,on se sav za nas uhvati,nesmije stat na zemlju,a jos valjda suma oko nas pa mu huci,ko zna sta dijete cuje u svojoj glavici
mene zrak opio evo sva imam osjecaj da gorim,cekam mm pa ode pravit neke kolacice,valjda cu imat snage i volje
joj i mi nosimo jos 20,cicibanke,lagano se obuvaju,nemam osjecaja da su mu male,a trebamo i mi u potragu za nekim proljetnim
pozdrav mi smo danas skitali. Bili kod moji taji rodjendan bilo je super anel slusao ma djete za nepovjerovat pametno .... Malo smo vani bii ne dugo jer je uzas puhalo. Hannica salji nama cipelice ako nisu roze , anel nosi br. 20 21. Kako koji model.
Jesu roze,kod nas sve roze ili u nekim slucajevima bijele sa rizim cvjeticima.
Pa zavisi dosta od modela,ima Nike i Pumine patikice br. 22. Kod Hane nonica bebela a ove patikice su malo tvrdje,valjda joj za to treba veci broj. Ma cicibanke su zakon,ali skupeee su... Mi ove nasli na snizenju prosle godine,nismo ih nesto iskoristili,nije nam odgovarala nijansa roze. Najvise ih po stanu nosila,ja joj zimi oblacila da joj nije hladno,a fine mekane ko papice.
Kod nas je baš slab izbor cipelica. Ja sam predobre vidjela u winku, izgledaju mi kao starke samo sa šarenim uzorcima, ali njihove nemaju uložak, a s obzirom da će sad u njima biti stalno jer ipak je vrijeme sad takvo da ćemo puno hodati uzela bih neke s uloškom. Ovo što sam dosad gledala ništa mi se ne svidja, ni tene ni cipele. A vala su ludi i kad vidim kakve cijene stavljaju Prve zimske cipele smo nosili ravno 2 mjeseca i više nam nisu mogle...
Ja sam vidjela u Astri (Ili je Borovo) ,ma ona radnja u carsiji iznad DM-a sto se nedavno (napokon) renovirala ,interesantne roze cipelice,polu-otvorene ,ne znam koja je marka,ali su mi nesto poskupe 70 KMčića. Jos nisam na lutriji dobila pa bih radije neke za 30,40 maksimalno.
Jesu roze,kod nas sve roze ili u nekim slucajevima bijele sa rizim cvjeticima.
nista onda hvala lijepo Mi isto moramo obnoviti obucu proljetnu al necu jos sacekat cemo iduci mjes mozda jos nesto dodje finog. Mi nosimo vecinom ciciban cjene do 70km moze se nac lijepo je skupo al eto ... Sanadale smo ljeti dobili ciciban al nam ove godine nece moci . Moram uzet iste takve al za broj veci. Hannice ima i kod nas Borovo al cjene su im
da dafri šteta al šta se može,evo danas s njim scena još gora neće ni stare tene da obuje ,krenuli kod moje mame a on navalio pape,pape obut i gotovo,tako da smo iđšli u papama ...i vani je hoda u njima i igro lopte,e stvarno me počinbje zabrinjavati
danas mi mami godisnjica cetiri godine pa sam odmah jutros pobjegla iz kuce, isli prvo na mezarje pa onda vodili djecu prvi put na ilidzu dole gdje su oni hoteli, jeste dole lijepo ali brate primitivizam nevidjeni.
fizionomija bez komentara.
a mene opalilo u glavu pa sam zaspala evo jos pijem kafu i dolazim sebi, a djeca eno jos spavaju.
vidim pricate o cipelicama, ja sam primjetila da ciciban ima vece kalupe i moj Luka nosi sa 2 pune godine jos uvijek br. 20 a imao je pape neke druge mark sa godinu koje su bile 21 broj.
a Igor ima toliko malu nogu da su mu sve cipelice velike, jos uvijek 18.
a trebace nam barem jedne nove proljetne, a onda one poluotvorene sandale za toplijeg vremena.
Mala zao mi je zbog mame ..... Jesul djeca dobro vidim pajke kad ce se buditi kasno je mislim 19.12 sati je...Moj anel se budio oko 6.jos bi al ga budila kako ce veceras da spava. Marinci neznam sta da ti kazem cudno al mislim da je njemu udobno u papama zato ih voli i nece drugo. Moj A. ima pape po kuci al one sa dole gumenim djonom.Nema sanse u tim da mi van pobjegne slabo ih voli . Dok je bilo zime oblacila sam iako se bunio.
Mala zao mi je zbog mame ..... Jesul djeca dobro vidim pajke kad ce se buditi kasno je mislim 19.12 sati je...Moj anel se budio oko 6.jos bi al ga budila kako ce veceras da spava. Marinci neznam sta da ti kazem cudno al mislim da je njemu udobno u papama zato ih voli i nece drugo. Moj A. ima pape po kuci al one sa dole gumenim djonom.Nema sanse u tim da mi van pobjegne slabo ih voli . Dok je bilo zime oblacila sam iako se bunio.
opio ih zrak draga moja, mladji ce zapsti na vrijeme, ali stariji ce da derneci do nekih doba veceras.ali kupacemo ih pa ce mozda bolje zaspati ja se nadam.
jest bome, bas ih opio . I anela je isto al ja sam ga budila iako se bunio al moram jer hocu da veceras zaspim prije 00.00 Gdje je ona nasa lady, nema je preko vikenda nam "utihne" Nadam se sutra njenom postu, jer sigurno vikendom uziva sa Lanci.... Lady,,, pozeljela sam te (taracaro moja )
jest bome, bas ih opio . I anela je isto al ja sam ga budila iako se bunio al moram jer hocu da veceras zaspim prije 00.00 Gdje je ona nasa lady, nema je preko vikenda nam "utihne" Nadam se sutra njenom postu, jer sigurno vikendom uziva sa Lanci.... Lady,,, pozeljela sam te (taracaro moja )
a mi imamo predivne ciciban cipelice za prohodavanje br.21 koje su i jednom i drugom velike.ja kako smo imali pape br.21 marka bambi cini mi se kazem suprugovom rodjaku da nosi br.21 i on iz beograda donese ove ali one prevelike.
bilo mi glupo da mijenjaju, pa ce moci jednom valjda na jesen.
Vidjeh sad da je Lilypie izracunao da moja mala beba ima 1 godinu, 11 mjeseci, 1 sedmicu i 1 dan i ja se istopila...
Inace danas su bile s mm roditeljima u igraonici puna tri sata i zaspase prije osam... Kad su se vratili, kaze svekar:Vracamo jedno divno dijete i jednog razbojnika ... svi vec znate ko je razbojnik...
vece,vece ja padoh s nogu Ivkova slava prvi dio gotova spremamo se za srijedu kad je drugi dio Noa je bila u elementu 5 puta joj palili svijecice da puja(puše) haljinu isprljala dibidus moram je nositi na čišćenje